Vodiči

Zakoračite u “najinstagramabilnije” hostele na svijetu

datum objave | 28. travnja 2020.
1659

Hosteli su obično izbor smještaja putnika koji ne žele potrošiti previše novaca, no to ne znači da trebate praviti kompromis na cool izgledu hostela. Hostelworld je otkrio “najinstagramabilnije” hostele na svijetu za 2019. godinu. Zaokružili su najbolja mjesta gdje možete prenoćiti, a koja također dobro izgledaju na Instagramu, u skladu s brojem lajkova koje su dobili od svojih korisnika. Provjerite top 10 “najinstagramabilnijih” hostela 2019. godine.

Instagram hosteli, 248 Street Hostel

Foto: 248 Street Hostel, @thetravelingfreelancers

248 Street Hostel, Chiang Mai, Tajland

Neobično mjesto u središtu backpackera, ovaj hostel ima bazen na krovu i bar na otvorenom te tržnicu ulične hrane Chiang Phuak u susjedstvu.

Instagram hosteli, Selina La Fortuna

Foto: Selina La Fortuna, @juliaaskorb

Selina La Fortuna, Kostarika

Selina La Fortuna pruža pogled na vulkan i obilje aktivnosti kao što su satovi joge, jahanje, veslanje na dasci u jezeru, planinarenje, vrući izvori i još mnogo toga. Gosti također mogu preskočiti uobičajene sobe i odsjesti u šatorima kako bi isprobali nešto novo.

Instagram hosteli, USA Hostels

Foto: USA Hostels Ocean Beach, @vikttr & @laffertycolin

USA Hostels Ocean Beach, San Diego, SAD

Ovaj šareni hostel svakako upada u oči – a udaljen je samo dvije ulice od plaže i nalazi se u susjedstvu koje je puno cool restorana i barova. Ako želite ići u grad prijevoz je besplatan, a ako se samo želite družiti tu su logorske vatre, turniri u ping pongu i pub crawl.

Instagram hosteli, Casa Elemento Hostel

Foto: Casa Elemento Hostel, @maloupts

Casa Elemento Hostel, Minca, Kolumbija

Većina putnika ide u ovaj hostel iz jednog razloga – njegovih legendarnih ogromnih visećih mreža za ležanje. Pomaže i to da su ovdje i bazen, noćna logorska vatra, pristupačne pješačke staze do slapova i još mnogo toga. Možete čak rezervirati sobu s vlastitom privatnom palubom za gledanje i visećom mrežom.

Pogledaj kroz naš Instagram story iz Kolumbije kako uživo izgleda ovaj popularni hostel. 😉

Instagram hosteli, Gili Meno Eco Hostel

Foto: Gili Meno Eco Hostel, @josefiinebjork

Gili Meno Eco Hostel, Gili Meno, Indonezija

Nije iznenađujuće da su ovi bungalovi od bambusa hit na Instagramu. S obzirom na to da je hostel jedini hostel na plaži u Gili Meno, njegovi gosti mogu provesti svoj dan plivajući s kornjačama ili se samo opustiti uz vatru.

Instagram hosteli, Calle 11 Hostel

Foto: Calle 11 Hostel, @joshleynott

Calle 11 Hostel, Santa Marta, Kolumbija

Ovo glamurozno mjesto gotovo i ne izgleda kao hostel pa čak i toliko da gosti možda i ne žele otići istraživati obližnje plaže, barove i restorane.

Instagram hosteli, El Rio Hostel

Foto: El Rio Hostel, @hitched.hikers

El Rio Hostel, Santa Marta, Kolumbija

Bilo da želite istraživati džunglu ili se uputiti na plažu za surfanje, ovaj hostel je popularno mjesto u Kolumbiji. Ako želite spavati vani, tu su i viseće mreže opremljene jastukom, dekom, električnom strujom za punjenje uređaja, ormarićem i mrežom za komarce.

Instagram hosteli, Travellers Oasis

Foto: Travellers Oasis Backpackers, @_norathenomad

Travellers Oasis Backpackers, Cairns, Queensland

Ovaj opuštajući hostel u Queenslandu u Australiji omogućuje putnicima da se odmore i opuste, a istovremeno pružaju pristup Velikom koraljnom grebenu ili kišnoj šumi Daintree.

Instagram hosteli, Selina Nosara

Foto: Selina Nosara, @pepallama

Selina Nosara, Kostarika

Avanturistički putnici mogu se uputiti u ovo opušteno mjesto gdje se mogu odmoriti prije surfanja poznatim valovima Playe Guiones, satova joge ili posjeta obližnjem skloništu za divlje životinje Ostional Wildlife Refuge kako bi vidjeli morske kornjače kako se izliježu.

Instagram hosteli, Combo Venezia

Foto: Combo Venezia, @marielouisespp

Combo Venezia, Venecija, Italija

Provedite svoj boravak u drevnim samostanima iz 12. stoljeća u Veneciji. Možete istražiti knjižnicu i radnu sobu, ili sjesti u kafić ili bar.