Vodiči

Zakoračite u “najinstagramabilnije” hostele na svijetu

datum objave | 28. travnja 2020.
2794

Hosteli su obično izbor smještaja putnika koji ne žele potrošiti previše novaca, no to ne znači da trebate praviti kompromis na cool izgledu hostela. Hostelworld je otkrio “najinstagramabilnije” hostele na svijetu za 2019. godinu. Zaokružili su najbolja mjesta gdje možete prenoćiti, a koja također dobro izgledaju na Instagramu, u skladu s brojem lajkova koje su dobili od svojih korisnika. Provjerite top 10 “najinstagramabilnijih” hostela 2019. godine.

248 Street Hostel, Chiang Mai, Tajland

Instagram hosteli, 248 Street Hostel
Foto: 248 Street Hostel, @thetravelingfreelancers

Neobično mjesto u središtu backpackera, ovaj hostel ima bazen na krovu i bar na otvorenom te tržnicu ulične hrane Chiang Phuak u susjedstvu.

Selina La Fortuna, Kostarika

Instagram hosteli, Selina La Fortuna
Foto: Selina La Fortuna, @juliaaskorb

Selina La Fortuna pruža pogled na vulkan i obilje aktivnosti kao što su satovi joge, jahanje, veslanje na dasci u jezeru, planinarenje, vrući izvori i još mnogo toga. Gosti također mogu preskočiti uobičajene sobe i odsjesti u šatorima kako bi isprobali nešto novo.

USA Hostels Ocean Beach, San Diego, SAD

Instagram hosteli, USA Hostels
Foto: USA Hostels Ocean Beach, @vikttr & @laffertycolin

Ovaj šareni hostel svakako upada u oči – a udaljen je samo dvije ulice od plaže i nalazi se u susjedstvu koje je puno cool restorana i barova. Ako želite ići u grad prijevoz je besplatan, a ako se samo želite družiti tu su logorske vatre, turniri u ping pongu i pub crawl.

Casa Elemento Hostel, Minca, Kolumbija

Instagram hosteli, Casa Elemento Hostel
Foto: Casa Elemento Hostel, @maloupts

Većina putnika ide u ovaj hostel iz jednog razloga – njegovih legendarnih ogromnih visećih mreža za ležanje. Pomaže i to da su ovdje i bazen, noćna logorska vatra, pristupačne pješačke staze do slapova i još mnogo toga. Možete čak rezervirati sobu s vlastitom privatnom palubom za gledanje i visećom mrežom.

Pogledaj kroz naš Instagram story iz Kolumbije kako uživo izgleda ovaj popularni hostel. 😉

Gili Meno Eco Hostel, Gili Meno, Indonezija

Instagram hosteli, Gili Meno Eco Hostel
Foto: Gili Meno Eco Hostel, @josefiinebjork

Nije iznenađujuće da su ovi bungalovi od bambusa hit na Instagramu. S obzirom na to da je hostel jedini hostel na plaži u Gili Meno, njegovi gosti mogu provesti svoj dan plivajući s kornjačama ili se samo opustiti uz vatru.

Calle 11 Hostel, Santa Marta, Kolumbija

Instagram hosteli, Calle 11 Hostel
Foto: Calle 11 Hostel, @joshleynott

Ovo glamurozno mjesto gotovo i ne izgleda kao hostel pa čak i toliko da gosti možda i ne žele otići istraživati obližnje plaže, barove i restorane.

El Rio Hostel, Santa Marta, Kolumbija

Instagram hosteli, El Rio Hostel
Foto: El Rio Hostel, @hitched.hikers

Bilo da želite istraživati džunglu ili se uputiti na plažu za surfanje, ovaj hostel je popularno mjesto u Kolumbiji. Ako želite spavati vani, tu su i viseće mreže opremljene jastukom, dekom, električnom strujom za punjenje uređaja, ormarićem i mrežom za komarce.

Travellers Oasis Backpackers, Cairns, Queensland

Instagram hosteli, Travellers Oasis
Foto: Travellers Oasis Backpackers, @_norathenomad

Ovaj opuštajući hostel u Queenslandu u Australiji omogućuje putnicima da se odmore i opuste, a istovremeno pružaju pristup Velikom koraljnom grebenu ili kišnoj šumi Daintree.

Selina Nosara, Kostarika

Instagram hosteli, Selina Nosara
Foto: Selina Nosara, @pepallama

Avanturistički putnici mogu se uputiti u ovo opušteno mjesto gdje se mogu odmoriti prije surfanja poznatim valovima Playe Guiones, satova joge ili posjeta obližnjem skloništu za divlje životinje Ostional Wildlife Refuge kako bi vidjeli morske kornjače kako se izliježu.

Combo Venezia, Venecija, Italija

Instagram hosteli, Combo Venezia
Foto: Combo Venezia, @marielouisespp

Provedite svoj boravak u drevnim samostanima iz 12. stoljeća u Veneciji. Možete istražiti knjižnicu i radnu sobu, ili sjesti u kafić ili bar.