Novosti

Status letova prilikom privremenog zatvaranja zračne luke Denpasar na Baliju

datum objave | 27. studenoga 2017.
612

S obzirom na privremeno zatvaranje zračne luke Denpasar na Baliju zbog mogućnosti erupcije vulkana Agung, vrijede sljedeće upute za putnike koji ovih dana putuju na Bali ili se trenutno nalaze tamo:

Status svojeg leta uvijek možete provjeriti na našoj web stranici. Upišete kod rezervacije i svoje prezime. Opći popis svih letova iz zračne luke Denpasar možete provjeriti ovdje:

https://www.flightstats.com/go/FlightStatus/flightStatusByAirport.do?airportCode=DPS&

Ako ste avio kartu kupili u našoj agenciji, možete se obratiti našim agentima od 9 do 17 sati. Provjerit će status vašeg leta i savjetovati. Besplatan broj telefona je 0800 1998.

Ako se trenutno nalazite na Baliju i imate predviđen let u narednih par dana, obratite se nadležnoj avio kompaniji direktno na aerodromu. Ako kompanija nema rješenje za vas, a treba vam ponuditi zamjenski let ili predati informacije, naravno, možete se ponovno obratiti nama.

Ako ste avio kartu kupili preko interneta ili druge agencije, obratite se avio kompaniji ili agentu koji je zadužen za vašu rezervaciju.

Ako je vaš let konačno otkazan, pridržavajte se uputa avio prijevoznika vezano za povrat sredstava, uplaćenih za otkazani let.

Za promjenu u avio karti ili otkaz putovanja vrijede uvjeti avio prijevoznika.

Trenutno su odgođeni / otkazani letovi čiji polazak je predviđen u narednih par dana. Opasnost erupcije za sad ne utječe na raspored letova koji imaju previđen polazak za tjedan dana.