Novosti

Romantika za ljubitelje pive: Ovaj craft beer hotel ima jacuzzi pun pive

datum objave | 13. travnja 2017.
5068

Foto by Brewdog

TheDogHouse će biti prvi craft beer hotel ili hotel zanatskog piva u svijetu za koji je novac prikupljen putem crowdfundinga, a vi se još uvijek možete uključiti u priču. Za 150 USD-a dobit ćete noćenje s pivskim doručkom u hotelu za dvoje.

Škotska pivska kompanija BrewDog pokrenula je Indiegogo kampanju s ciljem prikupljanja sredstava za otvaranje prvog hotela zanatskog piva u Columbusu u državi Ohio gdje već imaju pivovaru. Sada bi pored nje izgradili hotel koji bi s radom trebao krenuti krajem 2018. godine. Hotel od 50 soba zvao bi se The DogHouse, a pogodnosti ovog hotela su sasvim primamljive:

  • Točinik s PUNK IPA pivom u svakoj sobi
  • Mini-bar pun pive u svakoj tuš kabini, kako ne biste ni sekunde bili bez omiljene tekućine
  • pristup ograničenim izdanjima pive u obližnjoj pivovari
  • SPA gdje se koriste proizvodi od hmelja
  • Sparivanje piva s hranom (doručak, ručak, večera)
  • U luksuznom suiteu, jacuzzi pun pive

Foto by Brewdog

Iako za 150 dolara možete dobiti noćenje, želite li jacuzzi s pivom, morat ćete kupiti „perk“ od 2000 dolara. Za 5000 dolara možete i napraviti vlastitu verziju piva, dok za 30.000 dolara imate čitav hotel samo za sebe na 1 noć. Odlično ako ste bogati, volite pivo i planirate vjenčanje. Vjerojatno niste, pa je i ono noćenje od cca 1000 kuna sasvim super.

Pive ove pivovare nisu nepoznate ni domaćim ljubiteljima crafta, koji su vjerojatno već kušali Punk IPA, Dead Pony Club, Jet Black Heart ili pak Vagabond Pale Ale.

Gdje se u Europi pije najjeftinije pivo?

Ico: Gdje sam pio najbolja craft piva diljem svijeta, od San Diega do Moskve

Do pive u Jordanu preko veze