Novosti

Provedi noć u kući Pabla Escobara u Tulumu

datum objave | 28. studenoga 2017.
3554

Obožavatelji serije “Narcos” sada se mogu uputiti u prelijep meksički grad Tulum, budući da svoja vrata turistima otvara jedna od privatnih palača poznatog šefa mafije Pabla Escobara. Poznati trgovac umjetninama Lio Lamca nedavno je obnovio palaču s 24 soba te praznu rezidenciju nazvao “Casa Malca”.

Vir: Casa Malca

Kuća je doduše sada potpuno drugačija nego u vrijeme kada je u njoj ljetovao bogati narkobos. U njoj ćete pronaći umjetnička djela, kipove i namještaj suvremenih umjetnika i dizajnera iz Lamcove privatne zbirke. Sobe se mogu pohvaliti bogatom opremom – od šarenih umjetnina do visećih mreža u kojima se možete opušteno izležavati i uživati u pogledu na prekrasan interijer.

Vir: Casa Malca

Vrhunska unutarnja oprema nije sve što ovaj neobični hotel nudi. Šef kuhinje koristi samo lokalne sastojke koje kupuje od lokalnih farmera i manjih trgovina te tako stvara fuziju tradicionalne jukatanske kuhinje i suvremenih svjetskih kulinarskih trendova. Dakle, osim u jedinstvenom prostoru, uživati možete i u okusu.

Vir: Casa Malca

Osim opisanog hotel nudi mnogo dodatnih usluga – skrivenu podzemnu saunu, bazen i terasu na krovu. Nalazi se uz netaknute privatne plaže u tom inače vrlo atraktivnom turističkom resortu.

 Vir: Casa Malca

Takva raskoš naravno nije jeftina – cijena za noćenje u sobi s pogledom na vrt kreće se od nešto više od 3.000 kn, a u sobi s pogledom na more od nešto manje od 3.500 kn.

 Vir: Casa Malca

Dakle, kada vam možemo rezervirati let u Meksiko? 🙂 Nazovite nas na 0800 19 98 i dogovorite se sve s našim agentima!

ŠALJI UPIT!