Novosti

Osigurajte si svoj Japan Rail Pass prije samog odlaska u Japan

datum objave | 18. veljače 2018.
4148

Japan Rail Pass omogućava neograničeno putovanje japanskim željeznicama, određenim autobusnim prijevoznicima i trajektima. Pruža odličnu mogućnost ako želite u Japanu vidjeti više od samog Tokia i okolice. Naime, prijevoz je tamo zaista skup i kupovanje pojedinačnih voznih karata predstavlja znatno veći trošak od troška karte Japan Rail Pass. 7-odnevna karta naime košta približno isto koliko i povratna karta između Tokia i Kyota. Namijenjena je samo strancima koji turistički posjećuju Japan pa ju zato do sada nije bilo moguće kupiti u Japanu već samo prije odlaska na putovanje.

S ovom se godinom to privremeno mijenja, što znači da će strani turisti između 8. i 31. ožujka moći kupiti kartu i na nekim stanicama u Japanu. No imajte na umu–  cijena vozne karte kupljene u Japanu bit će viša pa se stoga još uvijek više isplati kartu kupiti unaprijed. Pritom ćete imati jednu brigu manje i prilikom dolaska nećete morati tražiti prodajno mjesto već kartu možete odmah iskoristiti za transfer od zračne luke do centra grada.

Kako do karte?

Važne informacije:

– Japan Rail Pass u Sloveniji/Hrvatskoj možete kupiti samo u agenciji Nomago Travel, osobno ili putem interneta, a izdajemo je odmah, bez troškova poštarine.

– Kod nas dobivate voucher koji u Japanu, na jednoj od stanica Japan Rail Passa, zamijenite za vašu kartu u roku tri mjeseca nakon izdavanja vouchera.

Više o vrstama karata i cijenama možete pročitati na našoj internetskoj stranici na kojoj također možete naručiti vaš Japan Rail.

Naruči pass