Vodiči

Kamo na putovanje u travnju?

datum objave | 10. ožujka 2019.
4232

Travanj nam se približava, a s njim i prve naznake proljeća i toplih sunčanih dana, kada je zima konačno iza nas, a ljeto ipak još nije stiglo. Ništa ne može pobijediti proljetni umor, i dati nam dodatnu energiju, bolje od putovanja pa stoga upravo to preporučujemo za travanjske dane. Predstavljamo vam naš najuži izbor putovanja!

Farski otoci, Danska

Ako se želite potpuno isključiti, ovo je zasigurno najbolja destinacija za vas. Nakon što stignete do danskog arhipelaga, sakrijte telefon na dno svog kovčega i prepustite se prirodi – hodajte, biciklirajte i ronite. Uživajte u izolaciji od svijeta i nahranite svoju dušu.

New Orleans, Louisiana

New Orleansa dobio je nadimak “Big Easy”, budući da svojim ležernim ritmom jednostavno poziva na opušteno i bezbrižno uživanje. Osim toga, u usporedbi s drugim američkim gradovima relativno je povoljan. Predstavlja miks francuske, afričke i američke kulture, hrane i arhitekture koji morate uživo doživjeti. Prepustite se živoj muzici, noćnom životu i začinjenoj kulinarici i garantiramo vam da vas ništa neće vući doma.

Havana i Viñales, Kuba

Plešite, pijte, ponovite. Havana će vas očarati svojim ritmom i toplinom koju mora svatko doživjeti barem jednom u životu. Ako vam vrijeme dozvoljava, uputite se na jednodnevni izlet u Viñales, prekrasan grad pun drvenih kućica, u kojem se možete izgubiti tijekom jahanja beskonačnim duhanskim poljima. Idite ga razgledati prije nego što tamo navale mase turista.

Akcija:: Avio karta do Kube već od 3.714kn!

Top 7 stvari kore morate probati na Kubi

Otočje Galapagos, Ekvador

Galapagos je za razliku od ostalih sličnih destinacija prikladan za posjet tijekom svih godišnjih doba, tako da ne trebate posebno brinuti zbog visokih cijena u različitim sezonama. Otoke razgledajte barkom kako biste uistinu bili blizu prirodi, a istovremeno je to super prilika za susret divovskih kornjača.

Kanarski otoci

Travanj je odličan mjesec za posjet Kanarskim otocima – vrijeme je već ugodno i toplo, a mase turista još uvijek nema. Osim toga nisu predaleko, što je idealno ako si izvan turističke sezone ne možete priuštiti više od tjedan dana godišnjeg odmora. Pazite jedino na tjedan oko Uskrsa – tada se broj turista povećava, no još uvijek možete uživati u ugodnom odmoru s kupanjem, šetnjama uz more i nacionalnim parkovima.

San Francisco, Kalifornija

Ovaj je grad savršeno osvježenje. Tamošnji stanovnici nevjerojatno su opušteni, što možemo pripisati visokoj kvaliteti života u tom ležernom obalnom gradu. Na vašem mjestu udaljili bi se od turističkih destinacija te si priuštili večernje istraživanje kreativnog i avangardnog okružja Mission (Mission District).

Putovanje u San Francisco za malo novca: 11 stvari koje trebate vidjeti

Vodič kroz San Francisco za početnike

Jesmo li vas uvjerili? Posjetite našu poslovnicu na Zelenom valu ili nas nazovite na 0800 1998 i pomoći ćemo vam pronaći idealnu destinaciju za travanjski odmor ili ostale mjesece koji dolaze.

Pošalji upit