Novosti

Insta natječaj: Best summer ever

datum objave | 10. kolovoza 2017.
813

3 ….. 2 ….. 1 …… SAD!

Počinje Insta natječaj za Best summer ever, na temelju kojeg skupljamo vaše foto doživljaje s ljetnog Work & Travel programa u SAD-u!

Kako sudjelovati?

1. Na svojem Instagram profilu objavi fotku na kojoj se vidi natpis STA putovanja (natpis, znak, …) i provjeri da li je tvoj profil otvoren (jedino tako možemo sherati fotku)!
2. Označi nas na fotki (@staputovanja) i dodaj naše hashtag-ove (#staputovanja #allwedoistravel #ccusa) preko kojih ćemo slijediti fotku.

Naša komisija će izabrati najkreativnije, najzabavnije ili najluđe fotke, dijeliti ih na našem (STA putovanja) profilu i pratiti lajkove. Fotke koje će dobiti najviše “srčeka”, nagradit ćemo poklon bonovima u vrijednosti od 300 kn do 500 kn!

(Foto: Iva Mencin)

Natječaj mladih putnika završava 15.10.2017. u ponoć. Pobjednike ćemo objaviti sljedeći dan. Vremena za fotkanje dakle ima! Sve što trebaš je fotić ili pametni telefon, atraktivna lokacija, dobra volja i natpis »STA putovanja« koji možeš staviti na papir, napraviti ga od predmeta (od grana, limenki, prstima) ili jednostavno ispisati u pijesku.

Sretno!