Novosti

Idealan hotel za Hrvate u Frankfurtu: auto parkiran tik do vašeg kreveta

datum objave | 26. svibnja 2022.
633

S obzirom na to da mnogi naši sugrađani vole parkirati auto ispred kafića u kojem piju kako bi se divili svom ljubimcu dok odmaraju, vjerojatno će ih oduševiti i novi hotelski koncept na aerodromu u Frankfurtu koji od sada nudi sobu s direktnim pogledom na vaš automobil!

land rover auf carloggia

Lift za automobil podiže se tik do prozora vaše spavaće sobe pa sad gotovo da možete spavati s omiljenim limenim ljubimcem. Da je prava ljubav vlasnika automobila u pitanju govori i naziv koncepta „b’mine“ (u prijevodu: budi moj) koji je jedinstven u svijetu.

Hotel B’mine otvorio se na proljeće 2022. godine, u ponudi ima 241 sobu za goste, a u medije je završio zbog svojih 40 specijalnih CarLoft soba. Gosti koji se ne žele odvojiti od svog automobila mogu sada mirno spavati odmah pored njega.

No šalu na stranu, ovaj koncept ima više razloga zašto bi mogao biti i vrlo uspješan:

  1. Ako imate električno vozilo, možete ga puniti dok spavate i ne brinuti gdje naći punjač.
  2. Ako ste osoba s invaliditetom, puno je lakše doći do sobe jer ne morate izlaziti iz automobila da biste napravili check-in, penjati se stepenicama ili ulaziti u liftove.
  3. Ako ste obitelj s hrpom prtljage, posebno ako nosite stvari za bebe, zgodno je sve imati pri ruci.
  4. Ako volite privatnost ili iz bilo kojeg razloga želite izbjeći kontakt s ljudima, možete gotovo anonimno biti u sobi. Čak i check-in tj. prijavu u hotelu možete napraviti iz auta.
  5. Ako iz bilo kojeg razloga želite izbjeći kontakt s ljudima.

Ne idete u Frankfurt? Uskoro se isti hotel otvara i u Düsseldorfu.