Novosti

BLOGERSKI NATJEČAJ: Postani bloger agencije STA putovanja i osvoji put u New York, Dubai ili Bangkok

datum objave | 10. veljače 2016.
23491

Pun ti je kufer sjedenja u uredu? Želiš i ti putovati i pisati, a da ti netko to plati? Ako si ti wannabe nomad koji želi putovati na mjesta o kojima oduvijek sanjaš, upoznavati nove kulture, stjecati nova iskustva i prijateljstva , čitaj dalje!

Uključi se u blogerski natječaj i postani naš stalni plaćeni suradnik, a za početak ćemo te poslati na neki dalek put! Pripremili smo putovanja u New York, Dubai i Bangkok za troje pobjednika kojima ćemo ponuditi i priliku za stalnu suradnju na mjesečnoj osnovi!

Sudjeluj u našem nagradnom natječaju i pokaži nam svojim blog postom koliko si vješt/a s riječima i brz/a na foto okidaču, jer tražimo travel blogere čije će nas priče nadahnuti!

Sve što trebaš  jest poslati putopis, priču ili video s putovanja, potruditi se da tvoj rad vidi što više ljudi kako biste nam zapeli za oko, a mi ćemo u ožujku odabrati najbolje! Niže pročitaj pravila, prije nego kreneš pisati ili snimati.

Ne razmišljaj dugo, jer i najdulje putovanje započinje prvim korakom. Zato, udobno se smjesti, približi tipkovnicu i učini taj prvi korak! Možeš napisati putopis s nekog svog putovanja, napisati tematsku putničku temu ili snimiti video, bitno je da je to tvoj originalan rad koji će svi poželjeti pročitati!

Ukratko, sudjelujte u kreativnom natječaju tako da:

1. Prijavite originalni tekst i(li) video rad na stranici http://www.staputovanja.com/blogomokosvijeta do 1. ožujka u 23.59 sati.

2. Možete prijaviti samo tekst s fotografijom, tekst s video radom ili samo video rad uz kratki opis koji ide uz tekst.

3. Prijavljeni tekst ne smije biti već negdje ranije objavljen, a može imati najmanje 500 i najviše 10 000 znakova (s prazninama). Neće se uzimati u obzir tekstovi koji su već negdje ranije objavljeni, ulomci koji su preuzeti s drugih blogova ili tuđih radova ili oni koji ne zadovoljavaju druge uvjete natječaja.

4. Ukoliko se naknadno utvrdi da se ne radi o autorskom djelu, Organizator će samostalno ili po prijavi treće strane bez upozorenja i objašnjenja rad ukloniti s web stranice.

5. Svi tekstovi i video radovi moraju biti objavljeni na hrvatskom jeziku.

6. Postavite minimalno 1 autorsku fotografiju (ako prijavljujete tekst) ili link na YouTube video koji je postavljen kao Public.

7. Ukoliko Sudionik prijavljuje samo video, video rad  treba sadržavati u sebi tekstualni  spomen stranice www.staputovanja.com, a duljina video rada treba biti između 3 i 10 minuta. Kod prijave, treba poslati i tekstualni opis video rada kroz formular prijave, minimalno 500 znakova koji će pratiti objavu na našoj web stranici. Autor video rada garantira za sva autorska prava na materijale korištene u video radu te ga samostalno postavlja na YouTube stranicu kao „public“ (javno).

8. Podijelite objavljeni tekst ili video sa www.staputovanja.com linkom na svom blogu ili društvenim mrežama.

9. U natječaju mogu sudjelovali svi koji imaju svog blog, ali i oni koji bi tek željeli postati blogeri. Uvjet za sudjelovanje nije postojanje web stranice (bloga), iako se može smatrati prednošću.

10. Cilj svakog dobitnika je da što više jedinstvenih čitatelja pročita njihov tekst ili pogledao video na stranici http://www.staputovanja.com.
11. Prema prijavljenim radovima, stručni žiri odabrat će troje dobitnika.

Da bi sve pravilno bilo, pročitaj prvo sva pravila natječaja, a zatim se prijavi!