All we do is travel
priče o putovanjima
Vodiči
5888
26. svibnja 2023.
5ica – AFRIKA

Afrika - provjerite svoje fotografske vještine na svjetski poznatim safarijima ili na nezaboravnom putovanju afričkim kontinentom!

pročitaj više
Iz prve ruke
4572
19. svibnja 2023.
Kako doživjeti New York najbolje što možete, a pritom ne bankrotirati

Ove godine po treći puta sam posjetila New York i iako mi on nije bio primarna destinacija, provela sam u njemu nekoliko dana. Radi se o jednom od najskupljih gradova, ne samo u Americi, već i u svijetu, što može biti problem za bilo koga tko putuje na budžetu.

pročitaj više
Vodiči
16302
11. svibnja 2023.
Putovanja u Europi: Mala romantična sela i gradovi za kraći izlet

Destinacije za Valentinovo odlične su i za kraći vikend-izlet bez obzira na datum. Pariz, Venecija i Firenca su klasika, a ako ste tamo već bili ili samo želite nekamo drugdje, ovih 8 destinacija trebalo bi vam dati tihu romantiku kakvu tražite.

pročitaj više
Vodiči
84870
09. svibnja 2023.
Putovanje Grčka: Odabrali smo 13 otoka od Zakynthosa do Krete za optimalno uživanje

Grčka ima 6000 otoka, šest puta više od Hrvatske. No na muci ste koji odabrati jer ih je zaista toliko da biste mogli tri života proživjeti, a ne uspjeti ih sve vidjeti. Ovo ljeto vjerojatno nećemo putovati dalje od Mediterana pa je možda sada vrijeme da otkrijete grčke otoke.

pročitaj više
Vodiči
24636
05. svibnja 2023.
Ovo je 13 najjeftinijih destinacija u Europi, a pobjednik je…

Putovanje po Europi čini nam se jeftinom opcijom, no itekako je mnogo destinacija gdje ćete platiti više nego ste očekivali. Za Island već i ptice na grani znaju da je skup, nordijske zemlje su za prosječnog Hrvata dosta šokantne cijenama…

pročitaj više
Vodiči
10156
16. travnja 2023.
7 stvari koje trebate znati o kruzerima: Nisu za starce, isprobajte koliko je zabavno!

Bazeni, kina na otvorenom i zatvorenom, restorani, diskoteke, sunčališta, kasina i kafići, samo su neki od stvari koje vam se nude na kruzerima.

pročitaj više
up