All we do is travel
priče o putovanjima
NajNajNaj
1448
09. listopada 2020.
7 najboljih trekinga u svijetu

Ne postoji mnogo sportova za koje imamo opremu uvijek s nama, zato je hodanje sve popularnije. Budući da vas noge mogu odvesti i na druga mjesta, a ne samo po stepenicama zrakoplova, ovaj put vas pozivamo na neke od najboljih trekinga u svijetu.

pročitaj više
Vodiči
15073
07. listopada 2020.
Putovanje Kostarika: Plaže, gdje i kada ići te što vidjeti

Kostarika jest malena zemlja, nešto manja od Hrvatske. Iako na karti sve izgleda blizu, jedna od najvećih pogrešaka je misliti da je možete čitavu lako obići. Pacifička strana obale duga je 1254, a karipska 212 km. Zato nije bezveze pitanje gdje ići, koju stranu i koje plaže odabrati?

pročitaj više
Vodiči
18397
05. listopada 2020.
Dubai – Popis plaža, što odjenuti za plažu i kako se općenito ponašati u tom arapskom gradu

Kad je u Zagrebu snijeg, nema ljepšeg od toga da prijateljima u kaputima pošaljete fotografiju s plaže. Ako vam se ne da prejetjeti pola svijeta da biste došli do plaže, razmislite o Dubaiju s kojima nas spaja sve više direktnih letova.

pročitaj više
Vodiči
18071
30. rujna 2020.
Safari i Afrika: 6 najboljih safarija u Africi

Safari je mnogima zanimljivo iskustvo, no kako odabrati među silnim safarijima na izboru? Vodimo vas kroz 6 najboljih safarija u Africi, a u našoj ponudi odnedavno nudimo ture po brojnim afričkim zemljama!

pročitaj više
Iz prve ruke
2786
30. rujna 2020.
S djecom u Afriku – kako se pripremiti, što vidjeti i na što pripaziti

Zanzibar. Bio je to drugi put da s djetetom putujemo do majke Afrike. No, Maroko, koliko god nas je oduševio, nekako nije Afrika. Zanzibar, iako povremeno sličan, potpuno je druga priča. Puno je manje kaotično, različita je to energija. Ovdje je druga krajnost u pitanju. Ovdje je sve “hakuna ...

pročitaj više
Vodiči
2837
28. rujna 2020.
Nacionalni parkovi koji su najljepši u jesen

Jesen je idealno vrijeme za posjet nacionalnih parkova jer se onda zažare u jesenskim bojama, nema gužve, a temperature su savršene za planinarenje i izlete. Preporučujemo ti posjet 8 nacionalnih parkova iz cijelog svijeta tako da možeš pronaći nešto i za sebe. Koji ćeš posjetiti prvi?

pročitaj više
Pregledaj brošure o putovanjima
gore