All we do is travel
priče o putovanjima
Novosti
2628
24. studenoga 2022.
Neki aerodromi napokon ukidaju ograničenje od 100 ml tekućine u ručnoj prtljazi

Putnici na britanskim aerodromima od 2024. godine moći će u ručnoj prtljazi nositi bocu vode ili druge tekućine koja prelazi sadašnje ograničenje od 100 ml.

pročitaj više
Jeftina putovanja
43009
15. studenoga 2022.
Jeftina putovanja: 7 zemalja gdje možete potrošiti samo 200kn na dan

„Otkud tebi novac za putovanja?“ jedno je od čestih pitanja koje čuju putnici. Svi misle kako su oni koji putuju bogataši. A često je stvar putovanja zapravo stvar prioriteta i organizacije. I na kraju, stvar komoditeta. I Maldive možete posjetiti za 300 kuna na dan, o tome smo već

pročitaj više
Vodiči
7515
09. studenoga 2022.
TOP 10 najboljih zimskih destinacija u Europi

Zima u Europi dolazi u čitavom spektru lica – od polarnog sjevera do sunčanog Mediterana. Na hladnim lokacijama je gužva, dok se tipične ljetne destinacije napokon oslobode rijeka turista pa možete bolje uživati u njima. Primjer imamo i kod nas: Zagreb za vrijeme adventa bude krcat kao ...

pročitaj više
Vodiči
62188
04. studenoga 2022.
Putovanje na Zanzibar: tjedan dana na tropskom otoku

Tropski otok na kojem se rodio Freddie Mercury bogat je poviješću, začinima i predivnim plažama, ali i nevjerojatnim podmorjem koje je istinski raj za sve ronioce. Mnogi ga posjete nakon safarija u Serengetiju.

pročitaj više
NajNajNaj
4328
02. studenoga 2022.
7 razloga zašto je ljetni kamp najbolji izbor za školske praznike

Ljetni kampovi u SAD-u predstavljaju tradiciju već više od 150 godina, a djeca imaju mnogo razloga za izbor takvih školskih praznika. Jeste li znali da se jedan takav tipičan američki kamp nalazi samo nekoliko sati vožnje od nas? Camp California u Dalmaciji!

pročitaj više
Iz prve ruke
23956
01. studenoga 2022.
Putovanje u Izrael: Miami na Bliskom Istoku neobičan je i privlačan grad za mlade

Što će vas pitati na ulazu u zemlju, kako sebe vide Izraelci, ima li puno vojske ili ortodoksnih Židova, zašto ima TOLIKO mačaka, koliko košta piva i zašto je Tel Aviv grad mladih i TOP destinacija za ljubitelje hrane otkrivamo u ovom podužem blogu.

pročitaj više
up