All we do is travel
priče o putovanjima
Novosti
10
18. veljače 2020.
Gledaj ovo: 10 serija i filmova za ljubitelje putovanja

Ljubitelji putovanja kad ne putuju vole gledati filmove, serije i dokumentarce o putovanjima, čitati o putovanjima… no možda smo ipak uspjeli otkriti nešto novo zanimljivog za gledanje.

pročitaj više
Novosti
1416
14. veljače 2020.
SAD ukida vize za Hrvate!

Sjedinjenje Američke Države do kraja godine trebale bi ukinute vize Hrvatima, najavio je to hrvatski ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman.

pročitaj više
Novosti
585
13. veljače 2020.
Nagradni natječaj “Nomago Travel vam pomaže organizirati medeni mjesec iz snova”

Uskoro se udaješ/ženiš i razmišljate o medenom mjesecu ili je vjenčanje prošlo, no niste nikad otišli na medeni mjesec? Uz to ste i aktivni na Instagramu? Onda je naš nagradni natječaj upravo za vas! Pomažemo vam u ostvarivanju snova i jednom paru poklanjamo bon od 4.000 kn za vaš medeni ...

pročitaj više
Vodiči
688
13. veljače 2020.
Valentinovo za solo putnike: 10 najboljih mjesta gdje se možeš zaljubiti

Putovanja za Valentinovo uglavnom su organizirana za dvoje putnika. Ako ste zaljubljeni, svaka destinacija može biti romantična, dok god ste zajedno i dobro se slažete. No zašto ne biste sebi pokloniti putovanje za Valentinovo, pa možda se tamo negdje na putu i zaljubili? Nećemo vas slati na ...

pročitaj više
Iz prve ruke
771
04. veljače 2020.
Nova godina u New Yorku: podzemna, pelene i vatrogasac

Novu godinu i novo desetljeće dočekala sam na najprometnijem mjestu u New Yorku koje je samo jednom godišnje , na 31.12., nekoliko minuta prije ponoći, najpustije mjesto u New Yorku. Radi se, naravno, o podzemnoj.

pročitaj više
Gastro
789
03. veljače 2020.
Vegan si? Ovo je 13 najboljih gradova za tebe!

Gotovo četvrtina mladih između 25 i 34 godine u SAD-u su vegani, stoga sve više restorana nudi opcije (samo) za njih. Za pretpostaviti je da će ovi prehrambeni izbor preliti i na Europu. Ako si i ti vegan, a voliš putovati, donosimo ti popis gradova gdje ćeš pronaći zaista mnogo izbora.

pročitaj više
Pregledaj brošure o putovanjima
gore