All we do is travel
priče o putovanjima
Vodiči
45
28. svibnja 2020.
Top 10 mjesta u Sloveniji koja možeš posjetiti za vikend

Sloveniju često preskočimo na našim listama putovanja što je pogrešno jer iako mala ima itekako toga za ponuditi – živopisni i šarmantni gradovi, bujne doline i šume, dvorci na liticama, alpska sela, smaragdna jezera samo su neke od divota koje naša susjedna zemlja ima za ponuditi.

pročitaj više
Novosti
414
26. svibnja 2020.
Kada mogu ponovo putovati? Kako se različite zemlje pripremaju za povratak turizmu

Dok se broj zaraženih virusom COVID-19 smanjuje, zemlje se na razne načine bore kako na siguran način oživjeti turizam. Nedavno je Europska unija pozvala na sigurno otvaranje granica između država članica sa sličnom stopom zaraze COVID-19. Zemlje i regije širom svijeta koje su uspješne u ...

pročitaj više
Vodiči
42
19. svibnja 2020.
9 hrvatskih otoka za bezbrižan odmor

Posljednji mjeseci bili su za sve naporni, stresni i puni neizvjesnosti. Vjerojatno kao i mi, već sanjaš o ljetnom odmoru i o tome da ostaviš sve brige kod kuće i otputuješ nekamo gdje ćeš dane provoditi na prekrasnim plažama pod toplim suncem. Bez brige, za takav odmor ne trebaš ići ...

pročitaj više
Vodiči
33544
11. svibnja 2020.
Putovanje Grčka: Odabrali smo 13 otoka od Zakynthosa do Santorinija za optimalno uživanje

Grčka ima 6000 otoka, šest puta više od Hrvatske. No na muci ste koji odabrati jer ih je zaista toliko da biste mogli tri života proživjeti, a ne uspjeti ih sve vidjeti. Ovo ljeto vjerojatno nećemo putovati dalje od Mediterana pa je možda sada vrijeme da otkrijete grčke otoke.

pročitaj više
Vodiči
40215
08. svibnja 2020.
Vodič za roditelje: 30+ najboljih plaža za djecu u Hrvatskoj i Europi

Kad ste roditelj, sve je podređeno djeci pa tako i odabir mjesta za odmor. U Hrvatskoj postoje odlične plaže za obiteljski turizam, a pronašli smo i mjesta s hotelima koji imaju organizirane i dnevne vrtiće!

pročitaj više
Novosti
504
04. svibnja 2020.
Nova stvarnost letenja nakon COVID-19 ili kako ćemo letjeti u budućnosti?

Našli smo se u neobičnom razdoblju u kojem je zbog virusa COVID-19 većina zrakoplova prizemljena, a putnici zasada mogu samo sanjati o vremenima kada ćemo ponovno moći letjeti visoko iznad oblaka.

pročitaj više
Pregledaj brošure o putovanjima
gore