All we do is travel
priče o putovanjima
Vodiči
10523
10. kolovoza 2020.
Jesenska putovanja: Malta nije dosadna! Otiđite u Popajevo selo i uvjerite se

Ako biste se još malo kupali kada na Jadranu zahladi, Malta je na dohvat ruke. Otok na kojem se vozi lijevom stranom ulice nudi predivna mjesta za kupanje, sunčanje i ronjenje.

pročitaj više
Vodiči
7927
03. kolovoza 2020.
Sardinija: Otok s bijelim pješčanim plažama, ružičastim plamencima i divljim konjima

Putovanje na Sardiniju će vas oduševiti. Osim prekrasnih plaža duž 2000 km obale, ima i mnogo planina i dolina na kojima su se smjestile tisuće nastambi iz prapovijesti, poznatih kao „nuraghi“, a na otoku možete uživati u divljim konjima, plamencima i delfinima.

pročitaj više
Vodiči
1763
10. srpnja 2020.
Najbolja putovanja za svako desetljeće života

Kažu da putovanjem rastemo pa kako odrastamo, i naše su želje i potrebe drugačije. Ono što nas zadovoljava u dvadesetima vjerojatno nas opterećuje u pedesetima...

pročitaj više
Tips&Tricks
1211
05. srpnja 2020.
Kako preživjeti putovanje s djecom?

Ako s obitelji idete na dulje putovanje autom obavezno pročitajte sljedeće savjete o tome kako djecu pripremiti na road trip te uspješno izbjegnuti nervozu i plač na stražnjim sjedalima.

pročitaj više
Vodiči
2818
03. srpnja 2020.
Europska putovanja: 20 prirodnih ljepota koje biste trebali vidjeti

Europa je toliko šarena i različita da nudi sve, od mora preko planina pa sve do glečera. Na tisuće predivnih lokacija i prirodnih ljepota, od kojih su stotine pod zaštitom UNESCO-a, lako su nam dostupne, bilo automobilom, bilo sve jeftinijim aviokartama.

pročitaj više
NajNajNaj
6365
01. srpnja 2020.
Kako more pozitivno utječe na mozak?

More pozitivno utječe na naš mozak i čini nas sretnima. I ne, to nije samo zato jer ste na godišnjem. Ljudi s mora su u pravilu sretniji od kontinentalaca.

pročitaj više
Pregledaj brošure o putovanjima
gore