All we do is travel
priče o putovanjima
Vodiči
13373
14. travnja 2021.
Jesenska putovanja: Malta nije dosadna! Otiđite u Popajevo selo i uvjerite se

Ako biste se još malo kupali kada na Jadranu zahladi, Malta je na dohvat ruke. Otok na kojem se vozi lijevom stranom ulice nudi predivna mjesta za kupanje, sunčanje i ronjenje.

pročitaj više
Vodiči
10365
08. travnja 2021.
Zašto je Japan najbolje posjetiti u proljeće?

Dolazak proljeća u Japanu se slavi bezbrojnim festivalima staroga i novoga, transformirajući hramove, svetišta i gradske ulice u prave košnice koje vrve životom.

pročitaj više
Vodiči
1566
25. ožujka 2021.
Ljeto je rezervirano za jedrenje

Oduvijek sanjaš o tome da jedno ljeto unajmiš jedrilicu (a možda i katamaran ili jahtu) i na tjedan dana odeš na jedrenje sa svojim društvom?

pročitaj više
Vodiči
3297
23. ožujka 2021.
9 hrvatskih otoka za bezbrižan odmor

Posljednji mjeseci bili su za sve naporni, stresni i puni neizvjesnosti. Vjerojatno, kao i mi, već sanjaš o ljetnom odmoru i o tome da ostaviš sve brige kod kuće i otputuješ nekamo gdje ćeš dane provoditi na prekrasnim plažama pod toplim suncem. Bez brige, za takav odmor ne trebaš ići ...

pročitaj više
Novosti
231
12. ožujka 2021.
Anketa: putovanja i COVID-19

Pitali smo vas za vaša razmišljanja o putovanjima, gdje planirate sljedeće putovanje, što vas sve brine oko putovanja zrakoplovom i za kada planirate svoje sljedeće putovanje. Evo i rezultata ankete u infografici ispod. Rezultati pokazuju da će svoje prvo sljedeće putovanje većina planirati ...

pročitaj više
Vodiči
24880
11. ožujka 2021.
Sejšeli za dvoje: 7 dana romantičnog putovanja na relaciji Mahe – Praslin

Osim Maldiva, još jedna destinacija privlači brojne mladence – Sejšeli. Dugačke pješčane plaže, koraljni grebeni i prašume zvuče dovoljno romantično i bez pogleda na fotografije. Ionako se sve te fotografije čine kao stock fotografije, kao nestvarno lijepe.

pročitaj više
Pregledaj brošure o putovanjima
up