All we do is travel
priče o putovanjima
Vodiči
65084
01. veljače 2023.
Putovanje u Maroko: Marakeš, Casablanca, Chefchaouen, Tangier, Rabat, Sahara + marokanski običaji i kultura

Od Casablance i Marakeša, preko Feza i Rabata pa sve Chefchaouena i Tangiera, preko saharskih dina i planinskih vrhova, bogata prirodna i kulturna baština Maroka oduševit će svakog turista. I naučite nešto francuskog jer engleski je tu uglavnom beskoristan.

pročitaj više
Vodiči
11446
25. siječnja 2023.
Putovanje u Vijetnam: Rupa u kamenu skriva najveću špilju na svijetu, s vlastitom prašumom i plažom, ali i ekosustavom

Najveća špilja na svijetu nalazi se u Vijetnamu, otkrivena je 1991., a svijetu predstavljena tek 2009. godine. Sơn Đoòng ima vlastiti ekosustav, prašumu, rijeku i plažu...čitav jedan novi svijet. Takvo nešto nećete nigdje drugdje vidjeti.

pročitaj više
Novosti
252
20. siječnja 2023.
Prva podvodna garaža za bicikle na svijetu otvara se naravno – u Amsterdamu!

Amsterdam je poznat kao grad gdje biciklisti vladaju, a najnoviji potez dodatno će ih etablirati kao najbolji grad na svijetu za vozače bicikla. Naime, 25. siječnja u Amsterdamu se službeno otvara prva podvodna garaža za bicikle na svijetu.

pročitaj više
Vodiči
28792
03. siječnja 2023.
Gdje je toplo u siječnju? 7 najboljih destinacija za zimsko sunce!

Kad krenu velike hladnoće, a posebno kad padne prvi snijeg, ljudi imaju dvojaku reakciju: jedni se vesele jer napokon mogu otići na skijanje, drugi pak planiraju ljetovanje. I dok neki mogu čekati naše ljeto, drugi radije „presijeku“ godinu zimskim ljetovanjem negdje na toplom.

pročitaj više
Novosti
1110
29. prosinca 2022.
Osvetničko putovanje ili zašto u 2022. putujemo više nego ikad

Dok smo u 2021. godini uglavnom putovali lokalno, 2022. godina je u znaku križanja stvari s tzv. „bucket liste“ ili popisa želja prije nego što umremo.

pročitaj više
Vodiči
37282
18. prosinca 2022.
Putovanje na Mauricijus: Najveći problem je odabrati gdje biti

Mauricijus je idilična destinacija za zimsko ljetovanje. Putovanje na Mauricijus najbolje je planirati od listopada do veljače kako biste mogli najviše uživati u tropskim plažama, lagunama, koraljnim grebenima, šumama i vodopadima

pročitaj više
up