All we do is travel
Priče o putovanjima
NajNajNaj
4773
23. siječnja 2020.
Putopisna predavanja u Nomago Travel putnom kutku!

Stiže nova sezona putopisnih predavanja! Želiš predstaviti jedno od svojih zanimljivih putiovanja? Imaš neki zanimljivu priču ili događaj s putovanja? Pripremi putopisno predavanje i osvoji poklon bon u vrijednosti od 300 kn.

pročitaj više
Tips&Tricks
581
22. siječnja 2020.
Etiquette: Kako ostaviti hotelsku sobu nakon što u njoj boravite

Mnogi putnici nažalost nisu upoznati s putničkim bontonom ili pravilima lijepog ponašanja. Stoga mi često pišemo o tome što možete doživjeti tijekom putovanja, na letu ili u hotelskoj sobi…

pročitaj više
Tips&Tricks
736
16. siječnja 2020.
Nosite dolare i eure u Aziju? Obratite pažnju na starost novčanica!

Nosite li eure i dolare na putovanje, pogotovo idete li u Aziju, dobro ih pregledajte prije puta, odnosno odmah u mjenjačnici kako vam se ne bi dogodilo da ste ih džabe nosili.

pročitaj više
NajNajNaj
3554
16. siječnja 2020.
Posebne studentske cijene za rad u SAD-u uz mnoge pogodnosti!

Bliži se tvoje nezaboravno ljeto u SAD-u i vrijeme je da rezerviraš avio kartu, a mi ćemo ti u tome pomoći! Uz posebne studentske tarife dobit ćeš i pokoju besplatnu stvar kod nas u Nomago Travel.

pročitaj više
Vodiči
748
10. siječnja 2020.
Zabavna putovanja za društvo: 10 najboljih festivala i fešti na svijetu

Znamo da je Robert Knjaz snimio serijal o najboljim feštama, no on se uglavnom fokusirao na one malo neobičnije i lude fešte poput festivala fudbalerki ili nošenja žena. Mi vas vodimo na TOP 10 must-see festivala i fešta (među njima i par “Knjazovih”) koji su toliko posjećeni da ...

pročitaj više
Tips&Tricks
1053
03. siječnja 2020.
Kako zaraditi na neiskorištenim miljama?

Mnogo letite zbog posla, skupljate milje, a nikako ih ne uspijevate iskoristiti? Obzirom da skupljene milje propadaju nakon određenog vremenskog razdoblja, zašto ih ne biste unovčili?

pročitaj više
Pregledaj brošure o putovanjima
gore