All we do is travel
priče o putovanjima
Tips&Tricks
255
01. srpnja 2022.
Zašto trebate dijete odvesti u Beč? Jer će to vikend putovanje itekako pamtiti!

Dvodnevni izleti optimalni su za vikend putovanje, a ovog ljeta i jeseni odvedite dijete u Beč i provedite 48 nezaboravnih sati. Cijena ovog putovanja povoljnija je još ako idete autobusom iz Zagreba – naime, karte možete dobiti već od 105 kn!

pročitaj više
Tips&Tricks
1903
20. lipnja 2022.
Kako ljetni kampovi doprinose razvoju djece i tinejdžera?

Život je kao vožnja biciklom. Da bismo postigli ravnotežu moramo cijelo vrijeme ići prema naprijed. Neka se tijekom ljetnih praznika vrijeme za vaše školarce ne zaustavi. Važno je da se u ovom dijelu godine, koje s nestrpljenjem očekuju, zabavljaju, odmore, razvijaju nove vještine i ...

pročitaj više
Vodiči
15029
15. lipnja 2022.
9 hrvatskih otoka za bezbrižan odmor

Vjerojatno, kao i mi, već sanjaš o ljetnom odmoru i o tome da ostaviš sve brige kod kuće i otputuješ nekamo gdje ćeš dane provoditi na prekrasnim plažama pod toplim suncem. Bez brige, za takav odmor ne trebaš ići daleko! Sve to možeš pronaći i kod nas, na našem Jadranskom moru. ...

pročitaj više
Tips&Tricks
4471
06. lipnja 2022.
9 ideja za najbolje doživljaje na Baliju

Na Baliju se zaista može pronaći ponešto za svačiji ukus. Bujna priroda, terasasta rižina polja, crno-bijele plaže, surferski užitci, starodavne znamenitosti, brojni hramovi i vulkanske planine– i sve to na jednom otoku.

pročitaj više
Vodiči
3302
31. svibnja 2022.
Top 15 svjetskih gradova za bicikliste

Vožnja bicikla odličan je način da ostaneš aktivan i smanjiš ugljični dioksid. Pogledaj našu listu nekoliko gradova koji aktivno potiču ovaj zeleni način prijevoza.

pročitaj više
Novosti
232
26. svibnja 2022.
Idealan hotel za Hrvate u Frankfurtu: auto parkiran tik do vašeg kreveta

S obzirom na to da mnogi naši sugrađani vole parkirati auto ispred kafića u kojem piju kako bi se divili svom ljubimcu dok odmaraju, vjerojatno će ih oduševiti i novi hotelski koncept na aerodromu u Frankfurtu koji od sada nudi sobu s direktnim pogledom na vaš automobil!

pročitaj više
up