All we do is travel
priče o putovanjima
Vodiči
44929
14. srpnja 2021.
Putovanje na Zanzibar: tjedan dana na tropskom otoku

Tropski otok na kojem se rodio Freddie Mercury bogat je poviješću, začinima i predivnim plažama, ali i nevjerojatnim podmorjem koje je istinski raj za sve ronioce. Mnogi ga posjete nakon safarija u Serengetiju.

pročitaj više
Vodiči
11630
13. srpnja 2021.
Top 10 mjesta u Sloveniji koja možeš posjetiti za vikend

Sloveniju često preskočimo na našim listama putovanja što je pogrešno jer iako mala ima itekako toga za ponuditi – živopisni i šarmantni gradovi, bujne doline i šume, dvorci na liticama, alpska sela, smaragdna jezera samo su neke od divota koje naša susjedna zemlja ima za ponuditi.

pročitaj više
Vodiči
46412
08. srpnja 2021.
Kanarski otoci: Zašto su tako niske cijene na Tenerifeu ili Fuerteventuri?

Kanarsko otočje sastoji se od sedam otoka vulkanskog porijekla: Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, La Gomera, El Hierro, Fuerteventura i La Palma. I svaki ima svoj faktor, svoju posebnost. Ono što ih najbolje „prodaje“ jest čak 13 nacionalnih parkova i vulkan Teide, ujedno i najviša planina ...

pročitaj više
Novosti
4290
05. srpnja 2021.
Kopenhagen je najbolji grad za kratko putovanje

Kopenhagen je grad koji nudi puno toga za vidjeti, bez obzira jeste li tip putnika kojeg zanimaju kultura i arhitektura, gastro delicije, dizajn i moda ili možda biciklizam i hipsteraj.

pročitaj više
Vodiči
7805
02. srpnja 2021.
9 hrvatskih otoka za bezbrižan odmor

Posljednji mjeseci bili su za sve naporni, stresni i puni neizvjesnosti. Vjerojatno, kao i mi, već sanjaš o ljetnom odmoru i o tome da ostaviš sve brige kod kuće i otputuješ nekamo gdje ćeš dane provoditi na prekrasnim plažama pod toplim suncem. Bez brige, za takav odmor ne trebaš ići ...

pročitaj više
Vodiči
27332
02. srpnja 2021.
Putovanje u Amsterdam: sve što trebate znati o Crvenoj četvrti

Je li Crvena četvrt u Amsterdamu sigurna? Je li blizu centra? Kako se dođe do nje? Kakve su djevojke? Ima li policije? Amsterdam je odavno specifičan po svom posebnom kvartu de Wallen ili De Walletjes, poznatom kao Red Light District.

pročitaj više
Pregledaj brošure o putovanjima
up