All we do is travel
priče o putovanjima
Novosti
48257
01. ožujka 2024.
Švedska: 20 zanimljivosti o Šveđanima + besplatan tečaj jezika

Razmišljate li o selidbi u Švedsku ili pak namjeravate na putovanje, dobro je znati neke stvari o životu u toj zemlji i njihovim stanovnicima kako biste se bolje pripremili. I svakako naučite barem kako reći dobar dan i hvala te par osnovnih izraza na švedskom.

pročitaj više
Novosti
3221
23. veljače 2024.
Zašto je svijet poludio za Južnom Korejom?

Otkad je 2012. godine svijet poludio za pjesmom „Gangnam Style“, Južna Koreja postala je sve zanimljiva diljem svijeta pa tako redovito čitamo o neobičnim pojavama, bilo da se radi o Starbucku u Seulu koji prodaje hot dogove ili da je korejski neformalni izraz za neoženjenu osobu „velika ...

pročitaj više
Vodiči
10875
16. veljače 2024.
Putovanje u Tajland: 10 stvari koje trebate iskusiti prije 30. godine

Songkran, Full Moon party i partijanje na Khao Sanu samo su neke od stvari koji su popularni među mladima u Tajlandu. A vrlo često su i osnovni motiv dolaska. Što biste još trebali isprobati?

pročitaj više
NajNajNaj
7940
14. veljače 2024.
Posebne studentske cijene za rad u SAD-u uz mnoge pogodnosti

Bliži se tvoje nezaboravno ljeto u SAD-u i vrijeme je da rezerviraš avio kartu, a mi ćemo ti u tome pomoći! Uz posebne studentske tarife dobit ćeš i pokoju besplatnu stvar kod nas u Nomago Travel.

pročitaj više
Vodiči
12969
02. veljače 2024.
7 stvari koje trebate znati o kruzerima: Nisu za starce, isprobajte koliko je zabavno!

Bazeni, kina na otvorenom i zatvorenom, restorani, diskoteke, sunčališta, kasina i kafići, samo su neki od stvari koje vam se nude na kruzerima.

pročitaj više
Vodiči
4910
18. siječnja 2024.
Putovanje po Europi: 10 najljepših cvjetnih destinacija

Proljeće je najljepše razdoblje za putovanje. Nije ni hladno, nije još ni vruće, a i cijene su manje nego ljeti. Obzirom da nije vrijeme za kupanje, optimalno je obići pokoju europsku destinaciju, a gdje ćete ljepše nego krenuti na destinaciju okupanu cvijećem. No i ljeto ima svoje ...

pročitaj više
up