All we do is travel
priče o putovanjima
Vodiči
12614
13. siječnja 2021.
20 najčudnijih hotela na svijetu

Možete li zamisliti da spavate pod morem, na klisuri, u automobilu, u kanalizacijskim cijevima ili možda u hobitskim kućicama? Ako mislite da ne možete, pročitajte članak pa odlučite.

pročitaj više
Vodiči
25510
13. siječnja 2021.
Lisabon: Najbolji grad za vikend putovanje

Dobra hrana, još bolja vina, odlična noćna zabava i sve to u blagoj klimi sasvim su dobri razlozi da se „zaletite“ do Lisabona. Makar na 3 dana. Još uvijek nije toliko posjećen, za razliku od vječno popularne Barcelone, pa ako ste više tip koji voli manje gužve, Lisabon je vaš grad.

pročitaj više
Vodiči
36118
11. siječnja 2021.
Putovanje na Zanzibar: tjedan dana na tropskom otoku

Tropski otok na kojem se rodio Freddie Mercury bogat je poviješću, začinima i predivnim plažama, ali i nevjerojatnim podmorjem koje je istinski raj za sve ronioce. Mnogi ga posjete nakon safarija u Serengetiju.

pročitaj više
Vodiči
21177
28. prosinca 2020.
10 putovanja na koje bi žene trebale otići do 40. godine

Jeste li čuli da su četrdesete nove dvadesete? Žene danas uživaju u svojim godinama, iako mnoge s okruglim 40. rođendanom zbrajaju ono iza sebe. Što su napravile, što su propustile... A kako ne biste morali žaliti za propuštenim, predlažemo vas nekoliko stvari koje ćete sigurno pamtiti i ...

pročitaj više
Novosti
8340
15. prosinca 2020.
“Ego putovanja” – putujemo li zbog društvenih mreža ili sebe?

Ego putovanja možemo definirati kao narcisoidna putovanja modernog doba. Jesu li mladi uistinu željni avanture i novih iskustava ili jednostavno putuju radi fotografija na društvenim mrežama?

pročitaj više
Jeste li znali?
132
09. prosinca 2020.
10 najneobičnijih božićnih tradicija po svijetu

Božić se u raznim zemljama svijeta slavi na različite načine. Saznaj neke od najneobičnijih tradicija proslave ovog blagdana.

pročitaj više
Pregledaj brošure o putovanjima
up