Putovanje sa svrhom

Volontiranje u inozemstvu: 80 projekata, 34 zemlje … 1 svijet

Sudjeluj u jednom od naših projekata i doprinesi nešto za bolje sutra. Svaki je projekt odabran kako bi se lokalnom stanovništvu i njihovom okruženju pomoglo u postizanju održivog životnog sustava.

PREPORUČUJEMO: „Volunteer Brazil” 10-dnevni rad u dnevnom centru za djecu u faveli Rio de Janeira i učenje brazilskog portugalskog. Trošak prijave u program, smještaja, hrane, prijevoza i pratnje iznosi 6000 kn. Cijela uplata ide u dobrotvorne svrhe za projekte koji su uključeni u programe Putovanja sa svrhom. Iskustvo će sigurno biti nezaboravno, a svaki će trud biti nagrađen iskrenim osmijehom na licima djece koja borave u ovim centrima.

Children asia sta

Pogledaj ponudu svih aktualnih projekata za tekuću godinu koji se odvijaju u cijelom svijetu i odaberi svog omiljenog. Više o prijavi i putovanju ćeš saznati kod svog agenta, zato nazovi besplatni broj 0800 19 98!

Za više informacija nazovi 0800 19 98, pišite na travel@nomago.hr ili nas posjeti u agenciji Nomago Travel gdje će ti iskusni agenti pomoći u odabiru putovanja tvog života.
Raširi krila, svijet te čeka!

NARUČI SE ZA SASTANAK U AGENCIJI

Otkrij i ostale destinacije!

Objavljene cijene informativnog su karaktera i podložne su promjenama.