Zakintos

Znaš li već gdje ćeš provesti ovo ljeto? Posjeti sanjivi Zakintos koji će te očarati svojim pješčanim plažama, skrivenim uvalama s nasukanim brodovima, toplim mediteranskim suncem i zabavnim večerima.

Avio karta Zagreb – Zakintos – Zagreb

od 3.559 kn/472,36 € po osobi

  • Cijena ovisi o željenim datumima i mjestima u tarifi
  • Cijena uključuje sve takse i pristojbe
  • Promjena datuma avio karte moguća
pošalji upit

Avio karta Venecija – Zakintos – Venecija

od 1.499 kn/198,95 € po osobi

  • Cijena ovisi o željenim datumima i mjestima u tarifi
  • Cijena uključuje sve takse i pristojbe
  • Promjena datuma avio karte moguća
pošalji upit

HOTEL LETSOS ***

od 500 kn/66,36 € po noćenju s doručkom za 2 osobe

Uživaj u rekreacijskim sadržajima kao što su otvoreni bazen ili pogled iz vrta, pojedi ukusan obrok u restoranu, a na kraju dana se opusti uz piće u baru kraj bazena. Nakon ispunjenog dana odmori u jednoj od soba s privatnim balkonom ili popločenom terasom.

pošalji upit

GLORIA MARIS HOTEL SUITES AND VILLA****

od 775 kn/102,86 € po noćenju s doručkom za 2 osobe

Hotel Gloria Maris smješten je u mjestu Koukla koje se nalazi između Agios Sostisa i jezera Keri u  zaljevu Laganas. Ovo malo odmaralište ima jedinstvenu lokaciju jer je izgrađeno na plaži koja gleda na otok Marathonissi, područje gniježđenja morske kornjače Caretta-Caretta. Cijelo područje je okruženo maslinicima i idealno je za opuštajući odmor. Provodeći godišnji odmor u Gloria Marisu možeš uživati u danu na plaži ili u baru uz bazen, kao i izletu brodom do špilja Keri i otoka Marathonissi za gledanje kornjača. A navečer uživaj u restoranu u lokalnim okusima te egzotičnim koktelima na plaži.  Ovaj hotel je samo za odrasle.

pošalji upit

MABELY GRAND HOTEL*****

od 1.050 kn/139,36 € po noćenju s doručkom za 2 osobe

Mabely Grand Hotel savršeno je smješten kako za poslovne, tako i za rekreativne goste na otoku Zakynthos. Svaka soba je elegantno namještena i opremljena praktičkim sadržajima. Hotel nudi rekreacijske sadržaje, uključujući fitness centar, saunu i masažu na otvorenom bazenu. Ugodna atmosfera i izvrsna usluga ono su što možeš očekivati tijekom svojeg boravka u hotelu Mabely Grand.

pošalji upit

* Čarter letovi iz Ljubljane svaki utorak od 08.06.2021. od 3.739 kn s uključenih 7 noćenja s doručkom i prijevozima.