Santorini

Ovog ljeta provedi odmor na romantičnom grčkom otoku Santorini. Cijeli tjedan uživaj u sanjivim pješčanim plažama i istraži skrivene kutke otoka.

Avio karta Zagreb – Santorini – Zagreb

od 2.999 kn/398,04 € po osobi

  • Cijena s predanom prtljagom od 3.515 kn/466,52 €
  • Cijena ovisi o željenim datumima i mjestima u tarifi
  • Cijena uključuje sve takse i pristojbe
  • Promjena datuma avio karte moguća
pošalji upit

Avio karta Venecija – Santorini – Venecija

od 935 kn po osobi/124,10 €

  • U cijenu uključen 1 komad predane prtljage
  • Cijena ovisi o željenim datumima i mjestima u tarifi
  • Cijena uključuje sve takse i pristojbe
  • Promjena datuma avio karte moguća
pošalji upit

HOTEL PARADISE RESORT***

od 665 kn/88,26 € po noćenju s doručkom za 2 osobe

Paradise Resort hotel nalazi se u središtu tradicionalnog sela Akrotiri na južnoj strani Santorinija. Lokacija ovog hotela idealna je za putnike koji se žele odmoriti, ali i za one koji se žele odvažiti na istraživanje. Obližnji poznati pretpovijesni grad Akrotiri pruža mnoštvo arheoloških i geoloških nalazišta za otkrivanje. Jedinstvene crvene i bijele plaže nalaze se na hodajućoj udaljenosti od hotela, a selo nudi brojne atrakcije od mini marketa do konoba uz more te javni prijevoz koji te može voditi po gradu Fira. Nakon cjelodnevnog istraživanja opusti se u velikom bazenu ispijajući osvježavajuće piće.

pošalji upit

HOTEL NOTOS THERME AND SPA****

od 758 kn/100,60 € po noćenju s doručkom za 2 osobe

Notos Therme and Spa nalazi se na mirnoj plaži s crnim pijeskom Vlychada na Santoriniju. Ima otvoreni bazen s barom i elegantne apartmane i sobe s pogledom na Egejsko more. Restoran na otvorenom nudi a la carte doručak, svježe pripremljene morske plodove i širok izbor lokalnih vina. Nekadašnja vjetrenjača posjeda pretvorena je u lounge bar koji poslužuje pića i koktele. Notos Spa također ima prirodne vruće izvorske vode i izgrađen je unutar vulkanske stijene u skladu s tradicionalnom arhitekturom Santorinija. Zračna luka Santorini udaljena je 14 km, a kozmopolitski grad Fira 12 km.

pošalji upit

HOTEL MEDITERRANEAN WHITE*****

od 725 kn/96,22 € po noćenju s doručkom za 2 osobe

Ovaj prijateljski hotel nalazi se na istočnoj strani otoka, oko 200 metara od šljunčane plaže Kamari u mjestu Agia Paraskevi. U Kamariju ćeš pronaći razne barove i restorane, a u glavnom gradu Thiri široku paletu mogućnosti za zabavu i noćni život. Ovo je savršen hotel za goste koji se žele istovremeno opustiti i zabaviti.

pošalji upit

* Čarter letovi iz Ljubljane svaki petak od 28.05.2021. od 4.265 kn s uključenih 7 noćenja s doručkom i prijevozima.