Lefkada

Poleti na grčki otok Lefkadu gdje ćeš uživati u surfanju, jedrenju ili odmaranju na prekrasnim pješčanim plažama pod toplim mediteranskim suncem.

Avio karta Zagreb – Lefkada – Zagreb

od 3.029 kn/402,02 € po osobi

  • Cijena s predanom prtljagom od 2.249 kn/298,49 €
  • Cijena ovisi o željenim datumima i mjestima u tarifi
  • Cijena uključuje sve takse i pristojbe
  • Promjena datuma avio karte moguća
pošalji upit

Avio karta Venecija – Lefkada – Venecija

od 999 kn/132,59 € po osobi

  • Cijena ovisi o željenim datumima i mjestima u tarifi
  • Cijena uključuje sve takse i pristojbe
  • Promjena datuma avio karte moguća
pošalji upit

HOTEL VERGINA STAR***

od 645 kn/85,61 € po noćenju s doručkom za 2 osobe

Hotel se nalazi na jednom od najljepših otoka u Jonskom moru, Lekfadi, u selu Nikiana. Ovo mjesto je zeleno, puno prirodnih ljepota, tirkiznih voda i prekrasnih plaža. U blizini se nalaze restorani i dućani dok se barovi i noćni život nalaze na oko 7 km udaljenosti u mjestu Nidri. Sobe u ovom hotelu većinom imaju balkon i prekrasan pogled na more, a na kraju dana se možeš osvježiti u bazenu.

pošalji upit

ALIKI HOTEL****

od 770 kn/102,20 € po noćenju s doručkom za 2 osobe

Hotel Aliki smješten je u Nikiani na Lefkadi i blizu plaže Perigiali i slapova Nidri. Sobe imaju privatne balkone, a nakon aktivnog dana možeš se razmaziti masažama i tretmanima tijela na licu mjesta. Navečer uživaj u restoranu i opusti se uz omiljeno piše u baru kraj bazena.

pošalji upit

IONIAN BLUE BUNGALOWS AND SPA RESORT*****

od 1.230 kn/163,25 € po noćenju s doručkom za 2 osobe

Opusti se u spa centru s kompletnom uslugom gdje možeš uživati u masažama, tretmanima tijela i lica. Ovdje ćeš pronaći i spa, fitness centar te sezonski otvoreni bazen. Za ukusno jelo imaš na izboru 2 restorana, a koktel možeš popiti u baru kraj bazena. Nakon ispunjenog dana odmori u sobi s privatnim balkonom.

pošalji upit

* Čarter letovi iz Ljubljane svaki ponedjeljak od 31.05.2021. od 3.595 kn s uključenih 7 noćenja s doručkom i prijevozima.