Krstarenje – avantura i udobnost u jednom

Želiš li na svom odmoru imati sve na jednom mjestu i odsjesti negdje gdje prvo možeš dobro doručkovati, zatim se okupati u bazenu, opustiti se u sauni i pobrinuti se za svoje tijelo u teretani? Gdje poslije večere možeš u kazalište, a kasnije još u casino? Sve ostale dane u godini ispunjavaš svoje zadatke i brineš se o svojim obvezama, pa je dobra ideja da si na svom putovanju potpuno bez briga, jer je to jedini način da stvarno odmoriš i na nekoliko dana isključiš svoj mozak. U hotelima su se dobro pobrinuli u vezi ponude, ali avanturističkim dušama tamo često nedostaje mogućnosti za istraživanje okolice. Najbolji spoj čistog užitka i uzbudljivog istraživanja novih mjesta definitivno je krstarenje.

 

krstarenje djevojkom

 

Azija i Pacifik (uključena avio karta)

Kreni na krstarenje pod nazivom „Istok iz snova polaskom iz Singapura” na kojem ćeš posjetiti najljepše otoke i skrivena mjesta Azije. Ovo je krstarenje zaista povoljno, jer cijena grupnog polaska uključuje i autobusni prijevoz iz Ljubljane do zračne luke u Zagrebu, a zatim i let za Singapur te slovenskog vodiča. Iz Singapura će brod ploviti prema malezijskom otoku Langkavi, gdje ćeš iskusiti što znači fraza „raj na zemlji”. Idilična priroda i zaljevi iz snova ostavit će te bez riječi i na otocima Phuket i Koh Samui na Tajlandu, a na plaži ćeš moći uživati i u Kambodži. Cijelo putovanje s uključenim letovima traje 17 dana, a samo krstarenje 14 dana. Tijekom krstarenja tvoj će dom postati brod Costa Fortuna, gdje je sve priređeno za dobrobit i zabavu putnika.

 

 

 

PROGRAM OD SINGAPURA DO KUALA LUMPURA

Od Singapura do Tajlanda, Malezije, a zatim i Kuala Lumpur (17 dana). Putovat ćeš brodom Costa Fortuna.

 

 

 

 

 

Južna Amerika – temperament i povijest 

Oduvijek si htio posjetiti Južnu Ameriku, ali zbog tamošnje političke situacije nikad nisi odlučio zapravo otići? Brod nudi siguran smještaj, a istovremeno omogućava da vidiš dio svijeta gdje se možeš diviti prirodi, kulturi i uživati u živopisnim bojama živahnih ljudi. Na 15-dnevnom putovanju vidjet ćeš čileanske gradove i fjordove, ploviti čuvenim Mageljanovim prolazom, odnosno putem kojim su nekada putovali rani istraživači svijeta, uključujući Magellana i Charlesa Darwina. Brodom Norwegian Star koji se može pohvaliti s 15 restorana i 10 barova, zaustavit ćeš se i u Argentini, na Falklandskim otocima i Urugvaju i završiti putovanje u argentinskoj prijestolnici, Buenos Airesu. Temperament Južnoamerikanaca, bogata povijest i prekrasna priroda su razlozi zašto ovu priliku jednostavno ne možeš propustiti.

 

 

 

PROGRAM OD ČILEA DO ARGENTINE

Od Čilea do Falklandskih otoka i Urugvaja, a za kraj još do Argentine (15 dana). Putovat ćeš brodom Norwegian Star.

 

 

Azija – rajske plaže

Zbog svojih pristupačnih cijena Azija postaje sve atraktivnija turistička destinacija. Ako si do sada zbog tamošnje klime i drugačijih životnih navika bio nesiguran u vezi posjeta, sada možeš te brige konačno zaboraviti. Brodom Costa Fortuna ploviš uz obalu Azije 14 dana, a za to vrijeme možeš uživati u bazenu (s pomičnim krovom koji omogućava kupanje u bilo kojem vremenu), kasinu, sobi za kartanje, diskoteci, teretani i knjižnici. U sauni se možeš diviti moru, jer se iz nje pruža panoramski pogled, a u samoposlužnom restoranu u mislima odeš u prošlost jer je crvena nit Kristofor Kolumbo. Brod isplovi iz Singapura i tamo se na kraju plovidbe i vraća. U međuvremenu te vodi do malezijskog grada Kuala Lumpura, tajlandskog otoka Koh Samui, koji je pravi raj okružen palmama koje izgledaju kao slika s razglednice. Jedna od stanica je tajlandski otok Phuket koji se može pohvaliti s više od trideset rajskih plaža.

 

 

 

PROGRAM KROZ AZIJU

Od Singapura do Malezije, Tajlanda i natrag (14 dana). Putovat ćeš brodom Costa Fortuna.

 

Polasci

Polazak 4. veljače 2020. godine.

CIJENA PO OSOBI

  • Unutarnja kabina – od 946,71 € / 7.132,99 kn po osobi
  • Kabina s prozorom – od 1.318,34 € / 9.933,03 kn po osobi
  • Kabina s balkonom – od 1.541,31 € / 11.613 kn po osobi

Avionska karta nije uključena u cijenu.

POŠALJI UPIT

Karibi – čista egzotika

Dok krstariš Karibima, možeš se diviti prekrasnom tirkiznom, svijetlo plavom i zelenkastom moru. To je raj za ljubitelje egzotike, sunca i zagorjele kože. Putovanje započinje i završava u Miamiju na Floridi, a u roku od osam dana pobliže ćeš upoznati morske destinacije iz snova. Pogledaj veličanstveno zelenilo Jamajke i zaroni na Kajmanskim otocima. Uživaj u ugodnom ljetnom povjetarcu i tropskoj klimi, a na brodu MSC Seaside možeš pored usluga ugostiteljstva i opuštanja isprobati i sportsku ponudu.

 

 

 

PROGRAM ZA KARIBE

Od Miamija do Bahama i Jamajke, pa do Kajmanskih otoka i Kube* te povratak u Miami (8 dana). Putovat ćeš brodom MSC Armonia.

 

 

 

 

Oko svijeta

Ako želiš uzeti duži predah i maknuti se od svega na nekoliko mjeseci, odaberi 112-dnevno krstarenje oko svijeta. Ukrcavaš i iskrcavaš se u Veneciji, a u međuvremenu posjetiš Australiju, Novi Zeland, Japan, Maleziju, Polineziju, Kanarske otoke i Čile. Kako brod postaje tvoj drugi dom na duže vrijeme od velike je važnosti to kakav taj brod zapravo je. Oko svijeta ploviš brodom Costa Deliziosa koji je stvoren za to da ispuni tvoje želje. Njegova unutrašnjost je luksuzna, a svoje vrijeme na putovanju možeš provesti u elegantnim barovima, wellness centrima, kozmetičkim salonima, fitnesu, otvorenim ili zatvorenim bazenima, sobi za kartanje ili kasinu. Ima za svakoga ponešto pa sigurno nijedna sekunda nije izgubljena ili proživljena neudobno.

 

 

 

PROGRAM OKO SVIJETA

Putovanje počinje i završava u Veneciji, a na krstarenju posjetiš skoro cijeli svijet (112 dana). Putovat ćeš brodom Costa Deliziosa.

 

 

Aljaska – divljina na dlanu

Priroda na Aljasci je zapanjujuća. Prekrasne fjorde najbolje je gledati iz daljine, pa je brod definitivno pravi izbor. S brodom Norwegian Pearl, koji se ponaša raznovrsnom kulinarskom ponudom i s više od 50 različitih spa tretmana, tvoje putovanje započinje u američkom Seattleu. Prvo stajalište je grad Ketchikan na Aljasci, zanimljiv naročito ako svoje slobodno vrijeme voliš provoditi u prirodi, jer nude širok izbor iskustava na otvorenom – od ziplinea do ribolova i promatranja medvjeda i kitova. Nakon toga slijedi krstarenje uz glečer Sawyer koji zadivljuje plavim i bijelim nijansama. Sljedeća je postaja grad Skagway iz priče o prijateljstvu čovjeka i psa u romanu Zov divljine Jacka Londona, koji nas podsjeća da nikada ne smijemo odustati, bez obzira na to u kako se teškoj situaciji nailazimo. Posljednje stajalište prije povratka u Seattle je Victoria, glavni grad Britanske Kolumbije, kanadske provincije.

Ako želiš malo drugačije iskustvo, izaberite brod za krstarenje MS Nieuw Amsterdam na kojem ćeš moći uživati čak i u kuharskim tečajevima i radionicama, gdje možeš naučiti kako uređivati videosnimke, što je u digitalnom dobu svakako korisno. Ni u ovom slučaju nećeš biti uskraćen za čarobne poglede na glečere, planine i jezera, a osim zaustavljanja na Skagwayu i Ketchikanu, zaustavit ćeš se pored gradića Juneau na Aljasci, gdje možeš doživjeti pravu divljinu ili uživati u gradskim trgovinama, restoranima i umjetnosti.

 

 

 

PROGRAM OD SEATTLA DO ALJASKE

Od Seattlea do Aljaske i Kanade te natrag u Seattle (7 dana). Putovat ćeš brodom Norwegian Pearl.

Norwegian Pearl

Trenutno nema predviđenih polazaka.

 

 

PROGRAM OD VANCOUVERA DO ALJASKE

Od Vancouvera do Aljaske i natrag (8 dana). Putovat ćeš brodom MS Nieuw Amsterdam.

Ms Nieuw Amsterdam

 

Trenutno nema predviđenih polazaka.

 

Brod je svijet u malom

Prije odlaska na krstarenje dobro je znati neke osnovne informacije. Brod s kojim se vozite na krstarenju postaje svijet u malom tijekom vašeg odmora. Svaki putnik otvara svoj vlastiti račun i prima osobnu karticu kojom plaća na brodu. American Express, VISA i Master kartice potrebne su za otvaranje računa, ali ako ga otvorite gotovinom na računu uvijek morate imati dovoljno novca za stvarnu potrošnju. U cijenu krstarenja uključena je kabina u kojoj možete odsjesti za vrijeme putovanja, obroci (doručak, ručak, popodnevna užina i večera), korištenje ležaljki i ručnika, animacija (uključujući dječje) i predstave na brodu, korištenje bazena, fitnessa i saune. Preporučujemo vam da prilikom rezervacije rezervirate i paket pića jer pića nisu uključena u osnovnu cijenu paketa. Naravno, možete platiti piće i na brodu, ali cijena je malo viša jer uključuje i naknadu za uslugu.

Prvi dan putovanja uvijek je vježba spašavanja kojoj mora prisustvovati svaki putnik. Za uobičajene dane na brodu dobro je odjenuti se udobno, no važno je zapamtiti da je dio krstarenja ujedno i gala večer za odlazak u večernji toalet, a gospoda moraju nositi jaknu. Kada krenete na obalu, možete krenuti na fakultativne izlete koji nisu uključeni u cijenu krstarenja. Obično postoje tri mogućnosti smještaja za brod. Prva je unutarnja kabina, veličine otprilike 14 m2, pogodna za do dvije osobe, kabina s prozorom veličine oko 20 m2, a za najveći užitak kabina s balkonom veličine 20 do 25 m2. Vrste kabina mogu se razlikovati ovisno o tome koji brod ste odabrali i može ugostiti 2 do maksimalno 4 osobe.

 

Spoji udobnost s ugodnom istraživačkom avanturom i kreni na otkrivanje svijeta brodom. Putuj oko svijeta, na Aljasku, Antarktiku, Aziju ili Karibe. Više informacija možeš dobiti u poslovnici Nomago Travel, na telefonskom broju 0800 19 98 ili tako da pošalješ upit.