Top hoteli u Sloveniji

kranjska gora slovenija

Istina je da je Slovenija mala, no istodobno izuzetno šarena i raznolika. Ako želiš udahnuti svježi zrak i upiti tople zrake sunca, ne trebaš daleko ići. Skakanje u more, planinarenje u planinama, šetnja jezerom, otkrivanje sela i izuzetne kuhinje – sve to ima susjedna Slovenija.

Ovo ljeto savršeno je za otkrivanje bisera i skrivenog blaga ove prelijepe zemlje. Zašto se ne uputiti na slovenski roadtrip i upoznati skrivene kutke Slovenije? A da bi tvoj odmor bio savršen ne zaboravi na udoban hotel. Pronašli smo za tebe neke od najljepših hotela koje ćeš pronaći u Sloveniji.

TOP HOTELI U DOLENJSKOJ

Hotel Grad Otočec – Relais Chateaux*****

(od 265,45 € / 2.000,03 kn / noćenje za 2 osobe)

hotel grad otočec relais chateaux 1
hotel grad otočec relais chateaux 3
hotel grad otočec relais chateaux 5

Hotel Grad Otočec – Relais Chateaux jedan je od najljepših i idiličnih hotela u Sloveniji. Smješten u srcu netaknute prirode, na vlastitom otoku usred rijeke Krke. Na raspolaganju su ti izuzetne sobe i apartmani u kojima ćeš se osjećati kao pravi plemić ili plemkinja.

Rezerviraj smještaj

Posestvo Pule****

(od 220,32 € / 1.660 kn / noćenje za 2 osobe)

posestvo pule 1
posestvo pule 4
posestvo pule 2

Za potpuni odmor u prirodi, Posestvo Pule prava je adresa. U devet drvenih kuća koje leže na čistini okruženoj šumom, moći ćeš se u potpunosti opustiti i uživati na svježem zraku. Svoj odmor možeš obogatiti i izvrsnom kuhinjom u domaćem restoranu, domaćim vinom te uživanjem u wellnessu.

Rezerviraj smještaj

Vila Istenič****

(od 83,62 € / 630,03 kn / noćenje za 2 osobe)

villa istenič 4
villa istenič 3
villa istenič 6

Ako si u Bizeljskom, onda se moraš zaustaviti u Vili Istenič i priuštiti si degustaciju domaćih pjenušavih vina. Na raspolaganju su ti također udobne sobe i apartmani tako da možeš produljiti svoje uživanje u ovom prelijepom dijelu Slovenije.

Rezerviraj smještaj

TOP HOTELI U BOVCU

Hotel Mangart***

(od 142,68 € / 1.075,02 kn / noćenje za 2 osobe)

hotel mangart 4
hotel mangart 1
hotel mangart 3

Okružen netaknutom prirodom Bovca, Hotel Mangart odličan je izbor za kraći ili dulji odmor pojedinaca, parova i obitelji. Možeš birati između udobnih soba i luksuznog apartmana.

Rezerviraj smještaj

Ako ipak ovo ljeto radije želiš napuniti baterije na Mediteranu, predlažemo ti odmor u Hrvatskoj i na našim otocima ili prekrasnoj Grčkoj i grčkim otocima. Izbor je težak, no imamo za tebe prijedloge za najljepše hotele u Hrvatskoj i Grčkoj koji će ti možda pomoći pri odabiru.

TOP HOTELI U KRANJSKOJ GORI

Hotel Kompas****

(od 116,66 € / 878,97 kn / noćenje za 2 osobe)

hotel kompas 1
hotel kompas 3
hotel kompas 4

Hotel Kompas u Kranjskoj Gori okružen je mnogim zelenim padinama i planinama koje pozivaju da ih posjetiš. Odavde možeš posjetiti poznate Zelence, jezero Jasna, Planicu i još mnogo toga. Nakon cjelodnevnog planinarenja i istraživanja opusti se u jednoj od udobnih hotelskih soba.

Rezerviraj smještaj

Hotel Vandot***

(od 122,10 € / 919,96 kn / noćenje za 2 osobe)

hotel vandot 5
hotel vandot 6
hotel vandot 2

Butik hotel Vandot, smješten u središtu Kranjske Gore, nudi moderno opremljene sobe, a na raspolaganju ti je i apartman. Ujutro će te probuditi opojni mirisi doručka koji će te ispuniti za aktivan dan u prirodi.

Rezerviraj smještaj

TOP HOTELI U BOHINJU

Hiša Pr’Pristavc

(od 74,32 € / 559,96 kn / noćenje za 2 osobe)

hiša prpristavc 4
hiša prpristavc 5
hiša prpristavc 6

U neposrednoj blizini Bohinjskog jezera nalazi se domaći hotel Hiša Pr’Pristavc. Ljubazno osoblje pobrinut će se da tvoj posjet bude nezaboravan i pomoći ti sa savjetima kamo krenuti na jednodnevni izlet. Nakon cjelodnevnog istraživanja moći ćeš se okrijepiti u domaćem restoranu gdje možeš birati između lokalnih specijaliteta.

Rezerviraj smještaj

Hotel Jezero****

(od 126,75 € / 955 kn / noćenje za 2 osobe)

hotel jezero 2
hotel jezero 3
hotel jezero 4

Za sve one koji još nisu bili ovo ljeto je pravi trenutak za posjetiti Bohinj i njegovo slavno jezero. Tijekom dana istraži bisere netaknute prirode, a navečer se u udobnosti svoje sobe odmori od aktivnosti.

Rezerviraj smještaj

TOP HOTELI NA BLEDU

Hotel Vila Bled****

(od 223,64 € / 1.685,02 kn / noćenje za 2 osobe)

hotel vila bled 3
hotel vila bled 4
hotel vila bled 8

Na obali Bledskog jezera, okružen prekrasnim parkom, očekuje te hotel Vila Bled. Opusti se u hotelskom wellnessu, tijekom dana kreni u šetnju Bledom, a navečer se počasti romantičnom večerom s boljom polovicom u hotelskom restoranu s pogledom na Bledski otok.

Rezerviraj smještaj

PUTNIČKO NADAHNUĆE

bled slovenija

Top 10 mjesta u Sloveniji koja možeš posjetiti za vikend

Sloveniju često preskočimo na našim listama putovanja što je pogrešno jer iako mala ima itekako toga za ponuditi – živopisni i šarmantni gradovi, bujne doline i šume, dvorci na liticama, alpska sela, smaragdna jezera samo su neke od divota koje naša susjedna zemlja ima za ponuditi.

Pročitaj članak