Top hoteli na Malti

malta popeye village avio karta hotel

Na Malti te čekaju sunčeve zrake, zanimljiva povijest i ukusna mediteranska kuhinja. Tamo nećeš naći šume, rijeke i jezera, ali ćeš za vedrih dana preko kristalno čistog mora vidjeti sve do Sicilije, a u jesen ćeš se moći dugo kupati. Za najbolji odmor, nemoj zaboraviti na udoban hotel. Da bismo ti pomogli pri odluci, odabrali smo za tebe neke od najljepših smještaja na Malti.

Hilton Malta***** | Portomaso

(od 244,21 € / 1.840 kn / noćenje za 2 osobe)

hilton malta 5
hilton malta 3
hilton malta 1

Hotel Hilton Malta nalazi se na samoj plaži. Hotel nudi udobne i prostrane sobe s prekrasnim pogledom na Sredozemno more, spa centar, unutarnji i vanjski bazen te dva restorana.

Rezerviraj smještaj

Maritim Antonine Hotel & Spa**** | St. Julian’s

(od 118,12 € / 890,98 kn / noćenje za 2 osobe)

maritim antonine hotel spa 4
maritim antonine hotel spa 3
maritim antonine hotel spa 2

Maritim Antonine Hotel & Spa nudi ti udobne i moderne sobe, bazen na krovu hotela s prekrasnim pogledom na grad i more, spa i čak tri restorana.

Rezerviraj smještaj

Hotel Juliani**** | St. Julian’s

(od 130,07 € / 980,01 kn / noćenje za 2 osobe)

hotel juliani 3
hotel juliani 4
hotel juliani 1

Boutique hotel Juliani smješten je u elegantnoj gradskoj kući u srcu primorskog grada Saint Julian’s. Hotel ima terasu na krovu, bazen i panoramski pogled na zaljev Spinola.

Rezerviraj smještaj

Salini Resort***** | St Paul’s Bay

(od 113,74 € / 856,97 kn / noćenje za 2 osobe)

salini resort 2
salini resort 4
salini resort 3

Hotel Salini s četiri zvjezdice ima prekrasan pogled na zaljev Salini i Sredozemno more. Nudi dva vanjska bazena i udobne sobe s pogledom na more.

Rezerviraj smještaj

*Cijene su informativnog sadržaja.

Želiš ipak bliže kući na ljetni godišnji odmor? Predlažemo ti odmor u Hrvatskoj i na našim otocima ili u prekrasnoj Grčkoj. Imamo za tebe i prijedloge najljepših hotela u Hrvatskoj i Grčkoj.

NADAHNUĆE ZA PUTOVANJA

popeye village malta 2

Jesenska putovanja: Malta nije dosadna! Otiđi u Popajevo selo i uvjeri se

Ako se želiš još malo kupati kada na Jadranu zahladi, Malta je na dohvat ruke. Otok na kojem se vozi lijevom stranom ulice nudi predivna mjesta za kupanje, sunčanje i ronjenje.

Pročitaj članak