Top hoteli na Cipru

cipar avio karte hoteli

U istočnom dijelu Sredozemnog mora nalazi se otok okružen tirkiznim morem. Cipar je poznat po svojim plažama, šarmantnim selima i drevnim ruševinama. Jednom kad probaš nevjerojatnu kuhinju i osjetiš puls otoka poželjet ćeš se vratiti na Cipar više puta. A da bi ti odmor bio savršen provjeri koje smo hotele pripremili za tebe dok si tamo.

TOP SMJEŠTAJ

Aelia Wellness Retreat**** | Analiontas

(od 84,94 € / 639,98 kn / noćenje za 2 osobe)

aelia wellness
aelia welness
aelia welness

Ovaj hotel u predgrađu Analiontasa odlična je početna točka za istraživanje Cipra  i njegovih brojnih znamenitosti. Možeš se opustiti u spa centru, vježbati u fitness centru ili unajmiti bicikl te istraživati okolinu.

Rezerviraj smještaj

Golden Bay Beach Hotel ***** | Aiya Napa

(od 201,08 € / 1.515,04 kn / noćenje za 2 osobe)

golden tulip golden bay beach hotel 3
golden tulip golden bay beach hotel 2
golden tulip golden bay beach hotel

Ovaj izuzetno elegantan hotel s pet zvjezdica smješten je 10 km od centra Larnake i tik uz more. Nudi impresivan asortiman objekata i jedinstven standard osobne njege.

Rezerviraj smještaj

Louis St Elias Resort & Waterpark**** | Protaras

(od 225,63 € / 1.700,01 kn / noćenje za 2 osobe)

Louis St Elias Resort & Waterpark
Louis St Elias Resort & Waterpark
Louis St Elias Resort & Waterpark

Hotel s četiri zvjezdice nudi dva vanjska bazena, tobogan, teniski teren i odlične restorane. U blizini se nalazi mnogo plaža na kojima možeš isprobati je li tamo more zaista tako lijepo kao što kažu.

Rezerviraj smještaj

*Cijene su informativnog sadržaja

PUTNIČKO NADAHNUĆE

cipar avio karte hoteli

Zašto trebaš barem jednom posjetiti Cipar

Južno od turske obale, u najistočnijem dijelu Sredozemnog mora, skriva se otok okružen tirkiznim morem – Cipar. Poznat je po svojim nevjerojatnim plažama s iznimno čistim morem, no ovdje možeš pronaći mnogo više od samo toga – šarmantna sela, pulsirajući gradovi, drevne ruševine, nevjerojatna kuhinja, ljubazni mještani i bogata priroda samo su neki od razloga zbog kojih se putnici stalno vraćaju na ovaj mali mediteranski otok. Ako se Cipar još nije našao na tvojem popisu putničkih želja danas ćemo ti reći zašto ga trebaš posjetiti što je prije moguće.

Pročitaj članak