Izdvajamo: Bangkok, Kanchanaburi, Ayutthaya, Siem Reap, Phnom Penh, Ho Chi Minh City

Putovanje u Tajland, Vijetnam i Kambodžu za Novu Godinu! Poleti na Tajland i istraži ove egzotične zemlje na organiziranom putovanju s hrvatskim pratiteljem koje je garantirano.

Dodatne informacije

DestinacijaPhnom Penh, Siem Reap, Ayutthaya, Kanchanaburi, Bangkok, Ho Chi Minh
Stil putovanjaOrganizirano
Avio karteUključene
Trajanje14 dana
DržavaKambodža, Tajland, Vijetnam
KontinentAzija
Jezik tureHrvatski
Cijena

Od 2.480 €

Termin
 • 27. 12. 2024. – 9. 1. 2025.
Cijena po osobi uključuje
 • Avio karte Zagreb – Bangkok, Ho Chi Minh – Zagreb
 • Smještaj u hotelima s 4* u dvokrevetnim sobama s doručkom
 • Prijevoze iz zračne luke do/od hotela
 • Prijevoz Bangkok – Siem Reap – Phnom Penh – Ho Chi Minh
 • Organizaciju putovanja i pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
Cijena ne uključuje
Fakultativni izleti
 • Bangkok city tura 75 €
 • Kanchanaburi 92 €
 • Ayutthaya 65 €
 • Angkor Wat tura 75 €
 • Tuk tuk po lokalnim selima 33 €
 • Phnom Penh city tura 55 €
 • Ho Chi Minh tura s rikšama 30 €
 • Cu Chi tuneli i city tura 55 €
 • Delta Mekonga 55 €

 

*Na svim izletima uključen je ručak, osim u Kambodži, privatni prijevozi, lokalni vodiči na engleskom jeziku, ulaznice za mjesta posjeta

Napomene:

 • Putovnica mora vrijediti najmanje 6 mjeseci nakon datuma putovanja u zemlju
 • Konačne cijene, ponudu i program izleta šaljemo u mailu mjesec dana prije puta, a računica ovisi o broju prijavljenih putnika. Uplatu odabranih izleta potrebno je izvršiti najkasnije 15 dana prije putovanja.

Minimalan broj putnika: 15

 

Zanima te više? Piši nam na travel@nomago.hr ili nas nazovi na 0800 1998.

Organizator putovanja Go travel putovanja d.o.o., opći uvjeti.

Za dodatne informacije molimo pročitaj Opće uvjete.

1

Dan 1: Zagreb - Istanbul - Bangkok

Let za Istanbul u 9:15, a sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb u 2 sata prije leta. Predviđeno slijetanje u Istanbul u 13:30 po lokalnom vremenu i nastavak leta za Bangkok u 15:20. Noćni let s obrocima.

2

Dan 2: Bangkok

Slijetanje u Bangkok predviđeno je u 5:00 po lokalnom vremenu. Slijedi prijevoz do hotela, prijava i smještaj u hotelu 4* u centru Bangkoka. Odmor i prijedlog ručka u lokalnom restoranu. Navečer predlažemo posjet tuk tukovima sky baru Sirocco poznatog iz filma “Mamurluk 2”. Mogućnost gala večere na 64. katu s pogledom na cijeli grad. Slobodno vrijeme i noćenje.

3

Dan 3: Bangkok - city tura

Nakon doručka predlažemo razgled grada i Kraljevske palače. U ovoj turi posjetit ćeš 3 najneobičnija budistička hrama u Bangkoku: Wat Traimit sa svojim zlatnim Buddhom od 5 i pol tone čistog zlata; Wat Pho, najrasprostranjeniji hram u Bangkoku sa svojim divovskim Buddhom koji se klanja i kraljevskim Chedijima: Wat Arun “hram zore” smješten uz rijeku Chao Phraya i jedan od najljepši primjera Thai arhitekture. Slijedi posjet Kraljevskoj palači koja je jedan od najljepših primjeraka antičkog sijamskog dvora. Nakon hramova slijedi panoramski razgled Kineske četvrti i tržnice cvijeća i začina Pak Khlong Talat. Zajednički ručak u lokalnom restoranu uz rijeku. Povratak u hotel poslije podne i slobodno vrijeme. Navečer mogućnost posjeta Asia Antique tržnice uz rijeku Chao Phraya gdje ćeš moći probati lokalne specijalitete kao što su skakavci, crvi, žohari ili škorpioni. Noćenje

4

Dan 4: Bangkok - Kanchanaburi

Rani doručak i fakultativni izlet u Kanchanaburi. Prvo ćemo posjetiti Train market – jedinstvena tržnica koja se svakodnevno odvija na željezničkoj pruzi u vrijeme redovnog prometa vlakova. Ovdje možeš isprobati durian, voćku intenzivnog mirisa zabranjenu u većini zatvorenih prostora. Potom posjećujemo popularnu plutajuću tržnicu gdje se 1 sat možeš voziti po rijeci u tradicionalnim čamcima. Opusti se u tradicionalnom šopingu iz čamaca i probaj tradicionalne palačinke od banane u kokosovom listu. Kratka pauza i nastavak vožnje do mosta na rijeci Kwai. Putem ćeš imati priliku okusiti egzotično lokalno voće dragon fruit, lychee, jackfruit, mangosteen, pomelo, rambutan i druge. Slijedi panoramska vožnja uz spomen područje na 2. svjetski rat – groblje na kojem je pokopano 7000 ratnih zarobljenika. Zajednički ručak u restoranu na rijeci Kwai i razgled mosta. Nakon razgleda odlazimo u utočište slonova u kojem se lokalna agencija brine o sedam slonova. Jedno od rijetkih mjesta u kojem ne koriste kuke i košare za jahanje slonova, a moguće je kupanje i hranjenje slonova. Možeš pokazati svoje kulinarsko umijeće i pripremiti sushi rolls za slonove. Navečer povratak u hotel i slobodno vrijeme za odmor. Noćenje.

5

Dan 5: Bangkok - Ayutthaya

Za danas predlažemo cjelodnevni izlet u Ayutthayu. Na ovoj turi posjetit ćeš Ljetnu palaču, bivšu kraljevsku palaču izgrađenu u 17. st. Ovdje ćeš vidjeti savršeni spoj orijentalne i zapadne arhitekture s velikom okućnicom i ribnjakom koje okružuju elegantne kraljevske zgrade i monumentalne kule. Vidjet ćeš i prekrasni dekor plutajućeg paviljona Aisawan-Dhipaya izgrađenog u sredini ribnjaka, kao i druge kraljevske rezidencije: Uthayan Phusthian (Vrt od sigurne zemlje), Warophat Phiman (Izvrsno i sjajno nebesko boravište), Wehart Chamrun (Nebeska svjetlost), Saphakan Ratchprayun (Saborna dvorana za kraljevsku obitelj) te unutarnji i vanjski dio Palače. Nakon obilaska palača posjetit ćemo Wat Yai Chai Mongkhon, veličanstveni kraljevski budistički hram s velikom pagodom okruženom slikama Bude, Wat Phanan Choeng, priobalni hram izgrađen 1324. godine, Wat Mahathat hram, poznat po Budinoj glavi u stablu. Posjetit ćemo i povijesni park Ayutthaya i Wat Phra Si Sanphet, povijesno najznačajniji kraljevski hram i palača u Ayutthayi. Poslije podne se vraćamo u Bangkok, a u večernjim satima predlažemo zajednički odlazak u Sky Bar u blizini hotela za proslavu 2025. godine! Sretna Nova Godina!

 

6

Dan 6: Bangkok - Siem Reap

Doručak i odjava iz hotela te vožnja autobusom do Kambodže i Siem Reapa. Smještaj u hotelu 4* u centru te slobodno vrijeme za odmor. Navečer šetnja gradom  i posjet noćnoj tržnici. Noćenje

7

Dan 7: Siem Reap - Angkor Wat

Doručak i prijedlog odlaska do poznatog grada hramova Angor Wata, jednog od najvećih i najfascinantnijih vjerskih spomenika na svijetu koji se nalazi usred kambodžanske džungle. Angkor Wat najznačajniji je simbol Kambodže te se nalazi i na državnoj zastavi. Izgrađen je između 9. i 13. st. kao mauzolej kralju Suryavarmanu II. Do sada je otkriveno više od 1000 hramova, a prostiru se na oko 42 km2. Ulazimo u kraljevski grad Angkor Thom s kompleksom budističkih hramova kroz prelijepa Južna vrata. Vidjet ćemo veličanstveni hram Bayon ukrašen s 200 divovskih likova misterioznih izraza lica i osmijeha, a onda odlazimo do “palače raja” Baphuon, visoke stepenaste piramide “terase slonova” – Phimeanakas koja je služila za kraljevske aucijenacije, a naziv je dobila po reljefima slonova koji se nalaze ne istočnom dijelu. Poslije podne razgledavamo Angkor Wat, a na kraju dana ćemo uživati u fantastičnom zalasku sunca. Povratak u hotel, a navečer posjet Old marketu i ulici s barovima. Noćenje.

8

Dan 8: Siem Reap - Phnom Penh

Doručak i prijedlog obilaska lokalnih sela tuk tukovima, posjeta farmi krokodila, lokalnog sirotišta i plutajućeg sela. Slobodno vrijeme za ručak te rano poslije podne vožnja prema glavnom gradu Kambodže, Phnom Penhu. Dolazak i prijava u hotel 4* u centru grada. Slobodno vrijeme, a navečer šetnja s pratiteljem putovanja uz rijeku Mekong. Noćenje.

9

Dan 9: Phnom Penh - city tura

Doručak i prijedlog obilaska grada u kojem ćemo vidjeti hram Wat Phnom, stari zatvor, muzej i spomen područje za žrtve genocida. Originalni hram Wat Phnom dala je sagraditi gospođa Penh 1372. godine na način da je našla kolekciju statua Buda na obali rijeke te ih odlučila postaviti na brežuljku koji se zove Phnom, a odatle i samo ime grada. Ovaj budistički hram zovu i planinski hram te je najviši vjerski hram u gradu. Na ovoj turi posjetit ćeš i sramotu srednju školu Tuol Sleng uključenu u S-21 logor. Tu se nalazio zatočenički centar za zatvorenike režima Crvenih Kmera, a zatvorenike su mučili i ubijali. Škola je sada muzej i zove Muzej genocida Tuol Sleng, a nakon razgleda muzeja vidjet ćeš i razne dokumente i fotografije brutalnosti te instrumente mučenja. Slijedi posjet Choeung Ek centru genocida i The Killing Fields gdje su Crveni Kmeri ubili veliki broj ljudi. U Choeung Eku nalaze se veliki grobovi mučenika iz Tuol Slenga, a velika budistička stupa (humak) popunjena je s više od 8000 ljudskih lubanja kao spomen i strašan podsjetnik na zločine u ratu. Poslije podne se vraćamo u hotel i slobodno vrijeme za ručak. Prijedlog individualnog posjeta Kraljevskoj palači sa Srebrnom Pagodom originalnog imena Wat Preah Keo (hram smaragdnog Bude), a naziv je dobila jer joj je cijeli pod popločen s više od 5000 srebrnih pločica. U hramu ćeš vidjeti kolekciju Buda u zlatu, srebru, bronci i kristalu. Slobodno vrijeme i noćenje.

10

Dan 10: Phnom Penh - Ho Chi Minh tura s rikšama

Doručak i odjava iz hotela te vožnja autobusom do granice s Vijetnamom, carinske formalnosti i nastavak putovanja prema Ho Chi Minhu. Prijava i smještaj u hotelu 4* u centru grada. Kraći odmor i prijedlog avanturističke vožnje tin tinom, tradicionalnom trokolicom. Opusti se i uživaj u znamenitostima i zvukovima grada u kojem je registrirano više od 9 milijuna skutera. Slobodno vrijeme i noćenje.

11

Dan 11: Ho Chi Minh - Phuket Cu Chi tuneli city tura

Doručak i fakultativni posjet Cu Chi tunelima korišteni za vrijeme Vijetnamskog rata između sjevera i juga. Ova zamršena mreža tunela korištena je od strane Viet Conga kao strateška baza. U tunelima su smještene škole, bolnice, kuhinje i vojne ratne sobe.Vijetnamska vlada sačuvala je oko 75 km tunela kao memorijalni park. Slijedi lokalni ručak i povratak u Ho Chi Minh uz posjet ratnom muzeju. U muzeju ćeš vidjeti staru vojnu opremu i predmete iz Vijetnamskog rata uključujući F5A borca i UH-1 Huey helikopter. Nastavljamo vožnju do Palače ponovnog ujedinjenja, poznatoj i kao predsjednička palača. Posjetit ćemo i katedralu Notre Dame i Glavnu poštu, primjeri francuske kolonijalne arhitekture. Slobodno vrijeme, a u večernjim satima predlažemo odlazak na tržnicu Ben Thanh gdje možeš pronaći razne suvenire, odjeću i začine. Noćenje.

12

Dan 12: Ho Chi Minh - Delta Mekong

Doručak i prijedlog odlaska na Deltu Mekog gdje ćeš se voziti po rijeci s pogledom na brojne kanale rijeke Mekog. Posjetit ćemo i lokalno seosko imanje koje izrađuje proizvode od kokosa. Tu ćemo probati tropsko sezonsko voće, tradicionalni čaj te ćemo čuti lokalnu glazbu.  Nakon toga se vraćamo u grad te odlazimo u Kinesku četvrt s hramom Thien Hau i tržnicom Binh Tay. Slobodno vrijeme. Navečer predlažemo vožnju tin tinom (ako već nisi ;)).  Slobodno vrijeme i noćenje.

13

Dan 13: Ho Chi Minh - Istanbul

Doručak i slobodno vrijeme a poslije podne prijevoz do zračne luke. Let za Istanbul u 21:40 s obrocima tijekom noćnog leta.

14

Dan 14: Istanbul - Zagreb

Predviđeno slijetanje u Istanbul u 5:00 po lokalnom vremenu i nastavak leta za Zagreb u 8:15. Slijetanje u Zagreb predviđeno u 8:25 po lokalnom vremenu.

tajland kambodza vijetnam nova godina putovanje
bangkok nova godina aviokarta
tajland market putovanje
wat arun tajland
ayutthaya
ancient stone faces sunset bayon temple angkor wat siam reap cambodia
angor wat
boat mekong mekong delta 1660996
vietnam sta

Kod putovanja: GT-TVK-NG