Izdvajamo: Tajland, Kambodža, Vijetnam, Bangkok, Angkor Wat, polja smrti, plaže, Saigon

Neka ti zastane dah u moćnim Khmerovskim hramovima Angkor Wata i na prekrasnim plažama uroni u kristalno tirkizno more. U ovo putovanje uključen je paket blaga koje pružaju priroda, povijest i kultura Kambodže. U deset dobro iskorištenih dana upoznat ćeš sve od Tajlanda do Vijetnama; prometne ulice, spokojni ruralnih krajeva, ljetovalište na moru, život na rijeci, uličnu hranu… Sve u društvu suputnika koji će se istoj avanturi pridružiti iz istih razloga kao i ti – avantura, zabava, druženje i najviše iskustva po povoljnoj cijeni. Prijevoz, smještaj, organizacija i vođenje su osigurani, a ti se usredotoči samo na odabir aktivnosti koje te najviše zanimaju.

 

Dodatne informacije

Stil putovanjaYolo
Razina uslugeOsnovna
Dobna granicaod 18 do 39
Avio karteNisu uključene
Trajanje10 dana
DržavaKambodža, Tajland, Vijetnam
KontinentAzija
ZahtjevnostLagana zahtjevnost
DestinacijaVijetnam, Tajland, Kambodža
Jezik tureEngleski
Početak i kraj

Od Bangkoka do Ho Chi Minh Cityja

ŠTO JE UKLJUČENO
  • Večera kod lokalne obitelji,
  • lov za uličnom hranom,
  • vođeni posjet i ulaznica u Angkor Wat,
  • Smještaj kod obitelji i iskustvo lokalnog načina života,
  • Svi prijevozi između odredišta i od/do uključenih aktivnosti,
  • 4 noćenja u jednostavnim hotelima, 4 noćenja u hostelima i 1 noćenje s lokalnom obitelji,
  • 7 doručka, 2 večere.
DODATNI TROŠKOVI

Dodatni troškovi za hranu: 90 € / 678,11 kn – 130 € / 979,49 kn

Zanima te više? Nazovi 0800 19 98, piši  za informacije iz prve ruke ili posjeti našu poslovnicu.

Za dodatne informacije možeš pročitati opće uvjete.

tajland kambodža i vietnam 300x300

1

1. dan: Bangkok

U grad možeš stići bilo kada tijekom dana – zrakoplovom ili iz nekog drugog dijela zemlje. Nakon pristajanja transfer do smještaja, aklimatizacija. Popodne uvodni sastanak na kojem ćeš se upoznati sa svojom grupom i vodičima, a do tada imaš slobodno vrijeme za stjecanje prvih dojmova o Bangkoku.

2

2. dan: Bangkok/Siem Reap

Krenite na put do šarmantnog grada Siem Reap. Tamo ćeš prvu večer uživati u khmerovskim specijalitetima u lokalnoj obitelji u selu u blizini grada.

Obroci: doručak, večera

3

3. dan: Siem Reap

Ovaj dan rano ujutro krećeš istraživati najveću znamenitost Kambodže – drevne hramove Angkor Wat. Tamo te očekuje vođeni obilazak s vodičem. U poslijepodnevnim satima moguć je izlet do “plutajućeg sela”, gdje ćeš saznati kako je živjeti na jezeru, te do muzeja Angkor Wat. Navečer se još pridruži pravom tradicionalnom cirkusu!

Obroci: Doručak

4

4. dan: Siem Reap/Phnom Penh

Izlet do glavnog grada Phnom Penh i popodnevni vođeni obilazak te lutanje po gradu.

Obroci: Doručak

5

5. dan: Pnom Penh

Imaš mogućnost posjetiti poznati čuveni zatvor Tuol Sleng iz vremena crvenih Khmerov ili polja ubojstva, koji te vode kroz krvavu povijest zemlje i nude uvid u posljednjih 50 godina državnih ratova. U gradu možeš vidjeti još i kraljevsku palaču i srebrnu pagodu u centru grada.

Obroci: Doručak

6

6. dan: Phnom Penh/Koh Rong

Ujutro te čeka prijevoz do Sihanoukville, a zatim se ukrcaš na čamac koji te vodi do potpuno privatne plaže u Koh Rongu. Čeka te opuštanje i uživanje na prekrasnim plažama južne Kambodže, na kojima će biti osigurana dobra zabava i šarolik noćni život.

Obroci: Doručak

7

7. dan: Koh Rong

Slobodan dan za uživanje na plaži, ronilačke izlete, ribolov, planinarenju ili kajak.

8

8. dan: Chambok

Kreni natrag prema unutrašnjosti Kambodže, gdje ćeš svoj dan završiti kod lokalne obitelji koja će ti poslužiti domaću večeru.

Obrok: večera

9

9. dan: Chambok/Ho Chi Minh City

Prijeđi granicu s Vijetnamom i nastavi prema gradu Ho Chi Minh. Provjeri živahnu atmosferu na plutajućoj tržnici i dok čamcem ploviš po rijeci Mekong pogledaj trgovanje “sa čamca na čamac”. Sa suputnicima ćeš uživati u ukusnoj uličnoj hrani, posjetiti poznate tunele Cu Chi ili tržnicu Ben Thahn te prošetati muzejom ratnih ostataka.

Obroci: Doručak

10

10. dan: Ho Chi Minh City

Odlazak iz Saigona prema domu. Let se također može prebaciti na kasniji datum kako bi još malo po svoje istražio Vijetnam.

Obroci: Doručak

Kod putovanja: G-ATRC