Izdvajamo: Kuala Lumpur, Langkawi

Putovanje u Maleziju za Novu Godinu! Poleti u Kuala Lumpur i istraži ovu fantastičnu zemlju na organiziranom putovanju s hrvatskim pratiteljem.

Dodatne informacije

DestinacijaLangkawi, Kuala Lumpur
Stil putovanjaOrganizirano
Avio karteUključene
Trajanje14 dana
DržavaMalezija
KontinentAzija
Jezik tureHrvatski
Cijena

Od 2.890 € / 21.774,71 kn

Termin
 • 27. 12. 2023. – 9. 1. 2024.
Cijena po osobi uključuje
 • Avio karte Zagreb – Kuala Lumpur, Kuala Lumpur – Langkawi – Kuala Lumpur, Kuala Lumpur – Zagreb sa svim zrakoplovnim pristojbama
 • Smještaj u hotelima s 5* u dvokrevetnim sobama u Kuala Lumpuru i Langkawiju
 • Organizaciju putovanja i pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
 • Lokalne vodiče
 • 2 ručka i 1 večeru
 • Razglede i prijevoze autobusom prema programu
 • Ulaznice: Melaka – muzej Babina kuća, vožnju rikšom, vožnju žičarom na Langkawiju
Cijena ne uključuje
Raspored letenja

TK1054 ZAGIST 09:15-13:25

TK 62 ISTKUL 17:00-08:10*

TK 61 KULIST 23:50-06:20*

TK1053 ISTZAG 08:15-08:25

Garantirani polasci
 • 27. Prosinac 2023

Napomene:

 • Putovnica mora vrijediti najmanje 6 mjeseci nakon datuma putovanja u zemlju
 • Za državljane RH nije potrebna viza za ulazak u Maleziju

Minimalan broj putnika: 20

 

Zanima te više? Piši nam na travel@nomago.hr ili nas nazovi na 0800 1998.

Organizator putovanja Integral Zagreb d.o.o., opći uvjeti.

Za dodatne informacije molimo pročitaj Opće uvjete.

1

Dan 1: Zagreb – Istanbul – Kuala Lumpur

Polazak iz Zračne luke Zagreb u 9:15. Sastanak putnika 2 sata prije polijetanja. Dolazak u Istanbul predviđen je u 13:25 po lokalnom vremenu, a u 17:00 slijedi drugi let za Kuala Lumpur.

2

Dan 2: Kuala Lumpur

Slijetanje u Kuala Lumpur predviđeno je u 8:10 po lokalnom vremenu. Doček i prijevoz do hotela. U 14 sati krećemo u razgled Kuala Lumpura. Posjetit ćemo Trg Neovisnosti poznat i kao Dataran Merdeka gdje ćemo vidjeti slikovitu zgradu sultana Abdula Samada, Kraljevski klub Selangor, crkvu Svete Marije, Jamek džamiju koje je ujedno i najstarija džamija u Kuala Lumpuru te jedan od 10 najljepših dokova na svijetu – Rijeku života. To je dio gdje je nastao Kuala Lumpur, a navečer se ovdje može uživati uz fontanu i svjetlosni show. Večera dobrodošlice te povratak u hotel. Noćenje.

3

Dan 3: Kuala Lumpur

Doručak i posjet špiljama Batu poznate po 272 stepenica koje vode do hrama i 42,7 m visokom brončanom kipu boga Murugana koji stražari ispred špilja. Povratak u centar grada i odlazak u Kinesku četvrt koje se u večernjim satima pretvara u noćnu tržnicu. Ova četvrt spaja malajske, kineske i indijske utjecaje u mješavinu lokalnih zanata. A kao i u drugim kineskim četvrtima u svijetu Petaling Street je popularno odredište turista s brojnim malim trgovinama koje će te oduševiti. Za one koji žele mirna mjesta, tu se nalazi i prekrasan taoistički hram te jedan od najimpresivnijih kineskih hramova u Kuala Lumpuru – hram Guan Di. Nastavljamo razgled do središnje tržnice, nekoć i najveće “mokre tržnice” (tržnica svježe hrane sa štandovima s ribom) u Kuala Lumpuru koja je sada pretvorena u bazar s lokalnim rukotvorinama i suvenirima iz cijele Malezije. Razgled završavamo s posjetom najfotografiranijem dijelu Kuala Lumpura – Petronas Twin Towers gdje ćemo i napraviti kraću stanku za fotografiranje. Ove zgrade sjedište su Petronasa, nacionalne naftne kompanije u Maleziji te su među najvišim zgradama u svijetu. Ostatak dana slobodno vrijeme te noćenje.

4

Dan 4: Kuala Lumpur - Melaka - Kuala Lumpur

Nakon doručka krećemo prema Melaki, a usput stajemo u federalno administrativno središe Malezije – Putrajayu. Arhitektura ovog grada modernog je arapskog stila. Vozit ćemo se kroz centar Putrajaye gdje ćemo vidjeti brojne državne komplekse, a uz Duran Putru nalazi se džamija Putra koja je okrenuta prema jezeru Putrajaya. Nastavljamo vožnju prema Melaki gdje se nalaze brojne znamenitosti koje oduzimaju dah i bogata baština ovog neobičnog grada koji ima eklektičnu mješavinu tradicije, hrane i stila života. Dolazak u grad i ručak, a potom slijedi nastavak razgleda. Posjetit ćemo muzej Baba & Nyonya koji je posvećen kulturi Peranakan, hram Cheng Hoon Teng, najstariji hram u gradu, džamiju Kampung Kling s krovom u obliku piramide, ulicu Jonker te “Crveni trg”. Vidjet ćemo i povijesnu građevinu u središtu grada poznatu po crvenoj fasadi i crvenoj kuli sa satom koju su izgradili Nizozemci te nosi nizozemski naziv – Stadhuys, što znači gradska vijećnica. Posjetit ćemo i Porto de Santiago, vrata od portugalske tvrđave iz 16. st. i doživjeti vožnju lokalnim rikšama. Na kraju odlazimo do brda svetog Pavla s kojeg puca prekrasan panoramski pogled. Povratak u Kuala Lumpur i noćenje.

5

Dan 5: Kuala Lumpur - doček Nove Godine

Doručak i slobodan dan, a navečer najočekivaniji događaj – doček Nove Godine uz blještava gradska svjetla, puno zabave u klubovima i popularnim roof topovima gdje možeš ući i nakon ponoći. Noćenje.

6

Dan 6: Kuala Lumpur - Langkawi

Doručak i slobodne vrijeme do odjave iz hotela i prijevoza do zračne luke te leta za Langkawi. Ovaj otok poznat je po svojoj bujnoj tropskoj vegetaciji, rajskim plažama i krajolicima te brojnim atrakcijama. Arhipelag se sastoji od skoro 104 otoka među kojima je Langkawi s glavnim gradom Kuahom najveći. Dolazak na otok, prijevoz do hotela i slobodno vrijeme s opuštanjem uz bazen ili na plaži. Noćenje.

7

Dan 7: Langkawi

Doručak i odlazak čamcem do najvećeg jezera Langkawija – Tasik Dayang Buting (Jezero trudne djevojke). Jezero podsjeća na oblik trudnice koja leži na leđima, a samo jezero dobilo je ime po legendi Mambang Sari, princezi koja je izgubila svoje novorođenče. Oplakujući gubitak svoje bebe položila je njegove ostatke u jezero i pritom blagoslovila vode jezera da povećaju plodnost svih onih koji plivaju i piju iz njega. Nakon što prođemo prvi otok vidjet ćemo morske orlove bjelotrbuhe koji lebde iznad krošnji drveća, makaki majmune te očaravajuću floru i faunu po obroncima planine. Na kraju ovog izleta stajemo na bijeloj plaži gdje ćemo se opustiti u tirkiznim vodama otoka Beras Basah. Ručak te slijedi odlazak do žičare i Orijentalnog sela. Uzbudljiva 920 m duga vožnja žičarom do vrha poznate planine Mat Cincang. Tu ćeš uživati u spektakularnom pogledu na Andamansko more i manje otoke Langkawi. Ako je vedro može se čak vidjeti rub Tajlanda na sjeveru te Indonezija prema jugozapadu. Nastavljamo do Orijentalnog sela po suvenire te se vraćamo u hotel. Noćenje.

8

Dan 8: Langkawi

Doručak. Slobodan dan za odmor ili fakultativne izlete. Noćenje.

9

Dan 9: Langkawi

Doručak. Slobodan dan za odmor ili fakultativne izlete. Noćenje.

10

Dan 10: Langkawi

Doručak. Slobodan dan za odmor ili fakultativne izlete. Noćenje.

11

Dan 11: Langkawi

Doručak. Slobodan dan za odmor ili fakultativne izlete. Noćenje.

12

Dan 12: Langkawi

Doručak. Slobodan dan za odmor ili fakultativne izlete. Noćenje.

13

Dan 13: Langkawi - Kuala Lumpur

Doručak i slobodno vrijeme do odjave iz hotela i prijevoza do zračne luke. Let za Kuala Lumpur te let za Istanbul koji je predviđen u 23:50.

14

Dan 14: Istanbul - Zagreb

Predviđeno slijetanje u Istanbul u 6:20 po lokalnom vremenu. Slijedi let za Zagreb u 8:15. Slijetanje u Zagreb predviđeno u 8:25.

kuala lumpur malezija avio
kuala lumpur malezija avio
kuala lumpur2
malaysia kuala lampur
landscape 2381517 1280
sky bridge symbol langkawi island
swiss garden hotel bukit bintang 5 deluxe 1
swiss garden hotel bukit bintang 5 deluxe 1 3
swiss garden hotel bukit bintang 5 deluxe 2
parkroyal langkawi 1
parkroyal langkawi 2

Kod putovanja: IG-5