Izdvajamo: Havana, Varadero, Cayo Blanco, Trinidad, Vinales

Nova Godina na Kubi! Provedi 11 dana na revolucionarnoj Kubi te proslavi dolazak 2025. godine na organiziranom putovanju s hrvatskim pratiteljem koje je garantirano.

Dodatne informacije

DestinacijaTrinidad, Varadero, Havana, Vinales, Cayo Blanco
Stil putovanjaOrganizirano
Avio karteUključene
Trajanje11 dana
DržavaKuba
KontinentSjeverna Amerika
Jezik tureHrvatski
Cijena

Od 2.380 €

Termin

30. 12. 2024. – 9. 1. 2025.

Cijena po osobi uključuje
 • Avio karte Zagreb – Havana – Zagreb
 • Smještaj u hotelima s 4* u dvokrevetnim sobama s doručkom/all-inclusive u Havani/Varaderu
 • Prijevoze iz zračne luke od/do hotela
 • Organizaciju putovanja i pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
Cijena ne uključuje
Fakultativni izleti
 • Havana City Tura 80 €
 • Vinales tura 85 €
 • Trinidad 110 €
 • Cayo Blanco 90 €
 • Jeep Safari 100 €
 • posjet kući Hemingwaya 15 €

Napomena:

 • Kategorizacija hotela na Kubi odgovara lokalnoj kategorizaciji koja se razlikuje od europske, zamjetna je razlika u smještaju i usluzi, tako da je potrebna prilagodba na lokalne standarde, prijevozna sredstva, običaje i način života tijekom boravka na Kubi
 • Putovnica mora vrijediti najmanje 6 mjeseci nakon datuma putovanja u zemlju
 • Konačne cijene, ponudu i program izleta šaljemo u mailu mjesec dana prije puta, a računica ovisi o broju prijavljenih putnika. Uplatu odabranih izleta potrebno je izvršiti najkasnije 15 dana prije putovanja.

 

Minimalan broj putnika: 10

 

Zanima te više? Piši nam na travel@nomago.hr ili nas nazovi na 0800 1998.

Organizator putovanja Go travel putovanja d.o.o., opći uvjeti.

Za dodatne informacije molimo pročitaj Opće uvjete.

1

Dan 1: Zagreb – Istanbul - Havana

Let za Istanbul predviđen u 19:55, a sastanak putnika sat i pol prije leta. Predviđeno slijetanje u Istanbul u 23:55 po lokalnom vremenu i nastavak leta za Havanu u 02:10. Noćni let s obrocima.

2

Dan 2: Havana - Varadero

Slijetanje u Havanu predviđeno u 07:15 po lokalnom vremenu. Slijedi prijevoz do Varadera udaljenog 2 sata vožnje od Havane. Prijava i smještaj u hotel 4/5* all-inclusive te slobodno vrijeme za kupanje i sunčanje. Doček Nove Godine i zabava. Noćenje.

3

Dan 3: Varadero - Cayo Blanco

Doručak i slobodno vrijeme ili fakultativni cjelodnevni izlet katamaranom na otok Cayo Blanco s prekrasnim pješčanim plažama gdje možeš roniti među koraljnim grebenima. Izlet uključuje buffet ručak i neograničena količina pića. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4

Dan 4: Varadero - Jeep Safari

Doručak i slobodno vrijeme, a mi predlažemo odlazak na Jeep Safari. Imamo prijevoz do gradića Matanzas, a tamo ćemo se ukrcati u Jeepove i nastaviti ruralnim putevima do doline rijeke Canimar. Slijedi vožnja brodom po rijeci okruženu tropskom šumom, a posjetit ćemo i farmu La Arboleda gdje ćemo imati kreolski ručak te uživati u lokalnoj predstavi i jahanju konja. Nastavljamo prema staroj plantaži kave La Dionisia gdje ćemo vidjeti egzotičnu vegetaciju i drevne građevine. Slijedi odlazak pećini Saturno gdje možemo plivati u kristalnoj čistoj vodi okruženoj stalaktitima i stalagnitima. Povratak u hotel, slobodno vrijeme i noćenje.

5

Dan 5: Varadero - Trinidad - Cienfuegos - Varadero

Doručak i fakultativni cjelodnevni izlet u Trinidad. Razgledat ćemo znamenitosti kubanskog mjesta pod UNESCO-vom zaštitom, posjetiti mjesni muezj “Cantero Palace”, otići u poznati bar “La Canchanchara”, vidjeti Plazu Mayor, crkvu Svetog Trojstva… Slijedi ručak i slobodno vrijeme. U povratku ćemo se zaustaviti i prošetati malim mjestom Cienfuegos. Vraćamo se u Varadero u večernjim satima, slobodno vrijeme i noćenje.

6

Dan 6: Varadero - Hemingway kuća - Havana

Doručak i vožnja prema Havani uz fakultativni posjet kući Hemingwaya u radničkom gradiću San Francisco de Paula. Kuća je izgrađena 1886. godine, a projektirao ju je španjolski arhitekt Miguel Pascual y Baguer dok ju je Hemingway kupio 1940. godine. U toj kući Hemingway je napisao svoje najpoznatije romane “Starac i more” te “Kome zvono zvoni”. Kubanci ovog skromnog i ribarskog grada poštovali su pica. Nakon njegove smrti 1961. godine kubanska vlada je preuzela njegovu imovinu te kuću pretvorila u muzej. Nastavljamo vožnju prema Havani, prijava i smještaj u hotel 4* uz slobodno vrijeme. Noćenje.

7

Dan 7: Havana - City tura

Nakon doručka možemo krenuti u obilazak grada s lokalnim vodičem. Imat ćeš priliku uz stručno vodstvo vidjeti znamenitosti Havane kao što su Plaza de Armas, Plaza de la Catedral, Plaza Vieja te El Capitoli. Moći ćemo prošetati kroz kolonijalni dio Havane, koji je je proglašen svjetskim kulturnim spomenikom od strane UNESCO-a, gdje se mogu vidjeti brojne tvrđave, palače i spomenici. Odlazak na ručak u popularni restoran u Old Havani uz lokalne svirače. Nakon ručka slijedi vožnja oldtimer kabrioletima do Trga Revolucije gdje se nalaze poznati murali s likovima Che Guevare i Camila Cienfuegosa. Dalje krećemo u panoramsku vožnju po Maleconu, Miramaru i ostalim dijelovima Havane. Otići ćemo i u  najpoznatiji hotel Nacional de Cuba na popularni Mojito Mafia. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

8

Dan 8: Havana - Vinales - Havana

Nakon doručka možemo otići na izlet u Pinar del Rio, najzapadaniju kubansku regiju poznatu po uzgoju duhana. Dolazimo u Vinales gdje ćemo posjetiti farmu duhana, a tamo ćemo moći iz prve ruke vidjeti kako se radi svjetski poznat kubanski duhan. Također je moguće kupiti autohtone kubanske cigare od lokalnih farmera. Odlazimo do vidikovca “Los Jazmines” odakle se pruža jedinstven pogled na dolinu. Iskoristi slobodno vrijeme za fotografiranje. Slijedi obilazak indijanske špilje unutar koje teče rječica. Posjetit ćemo i lokalnu eko farmu gdje ćemo imati ručak. Povratak u hotel i slobodno vrijeme. Noćenje.

9

Dan 9: Havana

Doručak i slobodan dan vlastito istraživanje ili odmor. Noćenje.

10

Dan 10: Havana – Istanbul

Raniji doručak i prijevoz do zračne luke. Slijedi let s tehničkim stopom.

11

Dan 11: Istanbul - Zagreb

Slijetanje u Istanbul predviđeno u 9:05 po lokalnom vremenu. Mogućnost odlaska u grad u organizaciji Turkish Airlines. Let za Zagreb predviđen je u 19:00 po lokalnom vremenu, a slijetanje u Zagreb u 19:05 po lokalnom vremenu.

kuba putovanje nova godina
kuba putovanje nova godina
havana kuba putovanje
tropical beach varadero cuba with sailboats palm trees summer day
trinidad central square with palms church holy trinity cathedral trinidad cuba
vinales 2

Kod putovanja: GT-CUB-NG