Izdvajamo: God’s Window, Kruger National Park, Johannesburg, Panorama Route: Three Rondavels, Bourke’s Luck Potholes, Blyde River Canyon, Panorama Route

Uputite se u četverodnevno istraživanje divljine na Kruger safariju! U četiri dana imat ćete dovoljno prilika da iz posebno prilagođenih vozila promatrate najtipičnije stanovnike parka. Vidjet ćete Bourke’s Luck Potholes, God’s Window i Three Rondavels – tri znamenitosti koje su dio kanjona Blyde River, uvrštenog na Unescov popis svjetske baštine.

Uz nadoplatu u putovanje možete uključiti i paket aktivnosti koji sadrži neke od najomiljenijih avantura. Ako se taj paket ipak ne izaberete, imajte na umu da su te aktivnosti svejedno uključene u raspored putovanja.

Dodatne informacije

DržavaJužna Afrika
KontinentAfrika
Stil putovanjaPustolovno
Razina uslugeOsnovna
Trajanje4 dana
Dobna granica16+
SmještajŠator
Avio karteNisu uključene
PrijevozTerensko vozilo, Zrakoplov
DestinacijaJužna Afrika
ZahtjevnostSrednje zahtjevna
Jezik tureEngleski
ŠTO JE UKLJUČENO
  • Poslijepodnevna safari vožnja po parku,
  • posjet kanjonu Blyde, God’s Window i Bourke’s Luck Potholes,
  • 3 noćenja u šatorima (2 osobe),
  • 3 doručka, 4 ručka, 3 večere.
DODATNE AKTIVNOSTI
  • Cjelodnevni safari,
  • jutarnji treking,
  • večernja vožnja safarijem.

Zanima te više? Nazovi 0800 19 98, piši  za informacije iz prve ruke ili posjeti našu poslovnicu.

Za dodatne informacije možeš pročitati opće uvjete.

1

Dan 1: Johannesburg – Narodni park Kruger

Rano ujutro krenut ćete iz Johannesburga, kroz provinciju Mpumalanga, prema parku Kruger. Na putu ćete se zaustaviti na God’s Window, vidikovcu koji pruža spektakularan pogled na širu pokrajinu ispod vas. Navečer ćete se opustiti uz tradicionalni ples i večeru uz logorsku vatru.

* Da bi uživao u pogledu na što više divljih životinja, tijekom tvog posjeta parku Kruger, itinerar se može malo promijeniti bez prethodne najave.

2

Dan 2: Nacionalni park Kruger

Pred tobom je dan namijenjen safariju. Iz otvorenog vozila s pogonom na četiri kotača divit ćeš se prekrasnoj okolici. Fotoaparat uvijek imaj pri ruci i pokušaj u objektiv uhvatiti neuhvatljivu Veliku petorku – slona, lava, leoparda, nosoroga i bizona!

3

Dan 3: Nacionalni park Kruger

Ako si odabrao paket aktivnosti, danas ćeš svoj dan započeti jutarnjom šetnjom, zatim te čeka spektakularna panoramska staza sa zaustavljanjem u kanjonu rijeke Blyde i obilaskom remek-djela prirode – kamenih skulptura Bourke’s Luck Potholes. Navečer je povratak u kamp i večernji obilazak parka.

4

Dan 4: Nacionalni park Kruger – Johannesburg

Ujutro ćete se oprostiti od parka i krenuti prema Johannesburgu. Vaše potovanje završava u Johannesburgu, na imanju Belvedere. Imanje s četiri zvjezdice omogućava vam da doživite ovu zemlju na najbolji mogući način. Možete uživati u tradicionalnoj večeri s kojom ćete se oprostiti od »crnog kontinenta«.

Kod putovanja: N-NJJ