Izdvajamo: Seul, Jeju, Busan, Gyeongju, Jeonju, Gongju, Muju

Putovanje u Južnu Koreju! Provedi 12 dana u zemlji tehnologije, glazbe, ali i očuvane povijesti na organiziranom putovanju s hrvatskim pratiteljem koje je garantirano.

Prati nas za nove datume ili nam se javi na travel@nomago.hr!

Dodatne informacije

DestinacijaJužna Koreja
Stil putovanjaOrganizirano
Avio karteUključene
Trajanje12 dana
DržavaJužna Koreja
KontinentAzija
Jezik tureHrvatski
Cijena

Od 2.990 €

Termin

25. 3. – 5. 4. 2024. – POPUNJENO!

Cijena po osobi uključuje
 • Avio karte Zagreb – Seul – Zagreb i zrakoplovne prostojbe
 • Lokalne letove Seul – Jeju i Jeju – Busan
 • Smještaj s doručkom u hotelima s 4* u dvokrevetnim sobama
 • Autobusni prijevoz prema programu uz dogovorene transfere
 • Organizaciju putovanja i voditelja putovanja na hrvatskom jeziku
Cijena ne uključuje
 • Ulaznice za muzeje i spomenike (koji nisu navedeni kao uključeni)
 • Fakultativni sadržaji
 • Troškovi osobne prirode
 • Putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja ugovori OVDJE
Red letenja

RED LETENJA:

25.3.2024.

OU 0416 Zagreb 09:05 – Frankfurt 10:10

LH 0712 Frankfurt 15:00 – Seoul Incheon ( 26.3.2024.) + 1 10:40

5.4.2024.

LH 0713 Seoul Incheon 12:20 – Frankfurt 18:30

LH 1404 Frankfurt 21:50 – Zagreb 23:15

Garantirani polasci
 • 25. Ožujak 2024

Napomene:

 • Putovnica (ili osobna iskaznica) mora vrijediti najmanje 6 mjeseci nakon putovanja u zemlju
 • Konačne cijene, ponudu i program izleta šaljemo u mailu mjesec dana prije puta, a računica ovisi o broju prijavljenih putnika. Uplatu odabranih izleta potrebno je izvršiti najkasnije 15 dana prije putovanja.
 • Pridržavamo pravo promjene programa putovanja odnosno vremena polaska i povratka, ako nam zrakoplovni prijevoznik ne potvrdi zatraženi vozni red.
  Ne preuzimamo odgovornost za izgubljenu ili oštećenu prtljagu. Kod zračnog prijevoza je za prtljagu odgovorna isključivo zrakoplovna tvrtka, po propisima koji vrijede u međunarodnom putničkom prometu. Prijavu izgubljene ili oštećene prtljage putnik sam naslovljava na prijevoznika.Zbog prilagođavanja zrakoplovnom prijevozu i nepredviđenim okolnostima pridržavamo pravo obrnutog ili djelomično promijenjenog, ali sadržajno nesmanjenog programa.

Minimalan broj putnika: 15

Zanima te više? Piši nam na travel@nomago.hr ili nas nazovi na 0800 1998.

Organizator putovanja Integral Zagreb d.o.o., opći uvjeti.

Za dodatne informacije molimo pročitaj Opće uvjete.

1

Dan 1: Zagreb - Frankfurt - Seul

Sastanak svih putnika u Zračnoj luci Franjo Tuđman u Zagrebu dva sata prije polaska zrakoplova, let prema Frankfurtu u dogovoreno vrijeme. Presjedanje u Frankfurtu i let prema Seulu.

2

Dan 2: Seul

Slijećemo u Seul i krećemo u panoramsko razgledavanje autobusom. Imat ćemo priliku vidjeti rijeku Han, luksuznu četvrt Gangnam (koju često zovu i korejskim Beverly Hillsom), kao i najveći podzemni trgovački centar COEX. Vraćamo se prema rijeci Han i posjećujemo HiKR Ground za jedinstveno iskustvo produžene stvarnosti. U popodnevnih satima odlazimo u smještaj i odmaramo.

3

Dan 3: Demilitarizirana zona

Poslije doručka odlazimo u posebno područje Koreje, u demilitariziranu zonu. Nakon što su potpisali primirje, Sjeverna i Južna Koreja su povukle vojsku na dva kilometra od označene zone – što ju čini granicom od Sjeverne Koreje. Nakon razgledavanja područja nastavljamo prema vidikovcu na planini Dorasan koje gleda na naseljena područja oko zone. Po povratku u Seul svratit ćemo i u Ratni memorijalni muzej, nakon čega se vraćamo u smještaj.

4

Dan 4: Seul

Nakon doručka krećemo u razgledavanje povijesnih i kulturnih atrakcija Južne Koreje, a započinjemo s palačom Gyeongbokgung. Od velikog je značaja za današnji suverenitet zemlje, budući da je služila mnogim korejskim vladarima (u njoj je čak osmišljeno i korejsko pismo). Naravno, ne smijemo propustiti ni grandiozna vrata Gwanghwamun na kojima se svaki dan odvija ceremonija izmjene straže, kao ni Plavu kuću, u kojoj je bilo sjedište vlade do 2022. godine. Nastavljamo prema naselju Bukchon Hanok, poznatom prema zadržavanju tradicionalnog izgleda hanok kuća, ali i naseljenosti do danas, ulice Insadong na kojoj se nalaze brojne trgovine i čajane te hrama Jogyesa, korejskog budističkog središta. Razgledavanja za danas završavamo na tržnici Gwangjang, centru za dobru hranu i druženje.

5

Dan 5: Seul - Jeju

Poslije doručka se odjavljujemo iz hotela i letimo za Jeju, poznati vulkanski otok koji je jedan od najdražih destinacija Korejcima. Krećemo s obilaskom otoka i njegovih atrakcija, vidjet ćemo popularne destinacije poput rta Seongsan, spilju Manjanggul te Gwangdeokjeong paviljona. Završavamo kratku turneju kraj jezerca Yongyeon i nakon slobog vremena vraćamo se u smještaj na noćenje.

6

Dan 6: Jeju

Poslije doručka nastavljamo razgledavanje autobusom i dolazimo u park Hallim, dom brojnih tematskih vrtova, i nastavljamo u hram Yakcheonsa, napravljen na području drevnih mineralnih izvora. Posjetit ćemo i O’Sulloc muzej čaja – koji se nalazi i uz plantaže zelenog čaja, a dan ćemo zaključiti na impresivnim Jusangjeolli liticama i Jeongbang vodopadu. Vraćamo se u hotel i noćimo.

7

Dan 7: Jeju - Busan

Nakon doručka odjavljujemo se iz hotela i letimo za Busan, drugi najveći grad Južne Koreje poznat po predivnim plažama i interesantnom noćnom životu. Razgledavanje započinjemo u Gamcheonu, selo poznato po svojim pastelnim fasadama i muralima, a nastavljamo u parku Taejongdae i predivnim prirodnim liticama krede. Sljedeće na rasporedu nam je i morska tržnica Jagalchi koja uz prodaju ribe ima i razne restorane. Dijamantni toranj kao zanimljiv arhitektonski simbol ujedno pruža i predivan pogled na oceanski grad. Odlazimo u smještaj i noćimo.

8

Dan 8: Busan - Gyeongju - Busan

Poslije doručka vozimo se do arheološkog grada Gyeongjua koji se nalazi i na popisu zaštićene baštine UNESCO-a! Tamo ćemo obići i budistički Bulguksa hram, kompleks kraljevskih grobnica Daereungwon, kao i astronomski opservatorij Cheonseongdae. Nastavljamo prema Nacionalnom muzeju Gyeongju te palači Donggung i ribnjaku Wolji. Vraćamo se u Busan i imamo na raspolaganju slobodno vrijeme za organizaciju u vlastitom programu.

9

Dan 9: Busan

Nakon doručka posjećujemo hram Haedong Yonggungsa koji se nalazi uz obalu sjeveroistoka Busana, budističko svetište Gulbeop, otok kamelija Dongbaekseom kao i Centum City Mall, novi urbanistički projekt grada. Krećemo prema poznatom mostu Busan Gwangandaegyo koji se proteže na čak 7,4 kilometra te je najduži most preko oceana u Koreji. U blizini se nalazi i UN-ovo memorijalno groblje u čast UN-ovim vojnicima koji su izgubili život u Korejskom ratu. Vraćamo se u smještaj i noćimo.

10

Dan 10: Busan - Jeonju

Poslije doručka se odjavljujemo iz hotela i krećemo prema povijesnom Jeonjuu gdje ćemo imati priliku iskušati lokalnu verziju bibimbapa (miješana riža s povrćem). Nastavljamo prema svetištu Gyeonggijeon, vidjet ćemo portret kralja Taejoa koji je utemeljio najduže vladajuću dinastiju vladara u Koreji. Napravit ćemo i korejski hanji papir od kore duda i biljke aibika! Odlazimo u smještaj i noćimo.

11

Dan 11: Jeonju - Muju - Seul

Nakon doručka odjavljujemo se iz hotela i odlazimo u grad Muju, rodno mjesto taekwondoa! Nastavljamo prema gradu Gongjuu i nacionalnom muzeju te utvrdi Gongsanseong. Nakon posjeta krećemo prema Seulu, imamo slobodno vrijeme, noćimo.

12

Dan 12: Seul - Frankfurt - Zagreb

Poslije doručka odjavljujemo se iz hotela i krećemo prema zračnoj luci Incheon. Polijećemo i presjedamo u Frankfurtu, povratak u Zagreb u večernjim satima.

putovanje koreja 6
putovanje koreja
putovanje koreja 1
putovanje koreja 2
putovanje koreja 3
putovanje koreja 6
putovanje koreja 5
putovanje južna koreja 7
putovanje koreja 4

Kod putovanja: IG-10