Izdvajamo: Tokyo, Fuji, Nikko, Kyoto, Osaka, Nara, Hiroshima

Putovanje u čarobni Japan za Novu Godinu! Odleti u Japan, čeka te jedinstvena avantura na ovom organiziranom putovanju s hrvatskim pratiteljem koje je garantirano.

Dodatne informacije

DestinacijaJapan
Stil putovanjaOrganizirano
Avio karteUključene
Trajanje12 dana
DržavaJapan
KontinentAzija
Jezik tureHrvatski
Cijena

Od 3.080 €

Termin
 • 27. 12. – 7. 1. 2025.
Cijena po osobi uključuje
 • Avio karte Zagreb – Tokio – Zagreb
 • Transfer Shinkansen vlakom od/do Tokija
 • Smještaj u hotelima s 4* u dvokrevetnim sobama s doručkom
 • Prijevoze iz zračne luke do/od hotela
 • Organizaciju putovanja i pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
Cijena ne uključuje

 

*cijena će biti naknadno objavljena

Fakultativni izleti
 • Tokyo City 1
 • Tokyo City 2
 • Fuji tura
 • Kyoto city tura
 • Nara i Osaka
 • Hirošima

Napomene:

 • Putovnica mora vrijediti najmanje 6 mjeseci nakon datuma putovanja u zemlju
 • Konačne cijene, ponudu i program izleta šaljemo u mailu mjesec dana prije puta, a računica ovisi o broju prijavljenih putnika. Uplatu odabranih izleta potrebno je izvršiti najkasnije 15 dana prije putovanja.

Minimalan broj putnika: 15

 

Zanima te više? Piši nam na travel@nomago.hr ili nas nazovi na 0800 1998.

Organizator putovanja Go travel putovanja d.o.o., opći uvjeti.

Za dodatne informacije molimo pročitaj Opće uvjete.

1

Dan 1: Zagreb - Varšava

Sastajemo se u zračnoj luci Franjo Tuđman minimalno dva sata prije polaska. Polijećemo prema Varšavi, presjedamo na noćni let prema Tokiju.

2

Dan 2: Varšava - Tokio

Predviđamo dolazak u Tokio u večernjim satima po lokalnom vremenu, nakon čega odlazimo i prijavljujemo se u hotel. Nakon slobodnog vremena za večeru noćimo.

3

Dan 3: Tokio - City tura

Poslije doručka možemo krenuti u razgledavanje grada uz lokalnog vodiča, a započinjemo razgledavanje na trgu Carske palače gdje se nalazio dvorac Edo. Ujedno je to dom carske obitelji, i to od 1888. godine. Idemo dalje prema Tsukiji tržnici ribe, jednoj od najvećih na svijetu na kojoj osim ponude ribe i velika ponuda kuharskih pomagala i noževa. Uz nadoplatu možemo otići i na ručak u lokalni restoran. Kasnije idemo u posjet Sensoji hramu, jednom od najstarijih budističkih hramova, kao i umjetnom otoku Odaibi! Možemo otići i u posjet mjzeju digitalne umjetnostiteam Lab. Vraćamo se u hotel nakon čega imamo slobodno vrijeme za vlastiti program, noćimo.

4

Dan 4: Tokio - City tura

Poslije doručka nastavljamo razgledavanje Tokija, posjetit ćemo šintoitsko svetište Meiji u Parku šume – koji broji preko 120 tisuća stabala! Krećemo prema četvrti Harajuku, poznatom središtu japanske pop kulture, kao i prema Akihabari, koju je nemoguće promašiti zbog velikog broja trgovina elektroničkom opremom, kao i neonskim reklamama. Kasno poslijepodne provest ćemo u Shibuyi, gdje se nalazi i jedan od najpoznatijih pješačkih prijelaza (u isto vrijeme prelazi i do 2 i pol tisuće ljudi!), nakon čega se vraćamo u hotel.

5

Dan 5: Tokio - Fuji - Tokio

Nakon doručka možemo krenuti na avanturu do planine Fuji! Ovaj simbol Japana visok je 3776 metara te se smatra i svetom planinom za šintoizam. Nakon slobodnog vremena za uživanje na planini vozimo se prema mjestu Hakone i predivnom nacionalnom parku s jezerom Ashi. Vraćamo se u hotel i pripremamo za doček Nove godine!

6

Dan 6: Tokio

Slobodan dan za program u vlastitoj organizaciji!

7

Dan 7: Tokio - Kyoto

Poslije doručka se odjavljujemo iz hotela i krećemo brzim vlakom Shinkansen prema Kyotu! Nakon dolaska u smještaj možemo otići na zajedničku večeru u području Giona – a možda sretnemo i pravu gejšu. Fun fact: upravo u Kyotu je sniman i nagrađivani film “Sjećanja jedne gejše”.

8

Dan 8: Kyoto - City tura

Nakon doručka možemo krenuti na razgledavanje Kyota, koji je nekad bio i glavni grad Japana. Poznat je i kao grad hramova, među njima se ističu Kinkakuji, Fushimi Inari i Kiyomioza hramovi. Posjetit ćemo i podnožje planine Arashiyame, kao i šumu bambusa. Nakon slobodnog vremena možemo posjetiti Potonchu, dio Kyota koji je najpoznatiji po odličnoj hrani i barovima. Noćimo.

9

Dan 9: Kyoto - Nara - Osaka - Kyoto

Nakon doručka možemo ići u Naru, grad poznat po prelijepim budističkim hramovima. Planiramo posjetiti Todaiji s najvećom bronačnom skulpturom Bude na svijetu, nakon čega ćemo se zaputiti prema Osaki. Nakon razgledavanja dvorca Osaka i četvrti Dotonbori. Nakon slobodnog vremena vraćamo se u Kyoto i vraćamo se u smještaj.

10

Dan 10: Kyoto - Hiroshima - Kyoto

Poslije doručka možemo brzim vlakom otići na cjelodnvni izlet u Hiroshimu. Posjetit ćemo atomsku kupolu, jednu od građevina koja nije nastradala tijekom bacanja bombe 1945. godine, Spomen park mira kao i muzej posvećen svim žrtvama. Zaputit ćemo se i do otičića Miyajima i svetišta Itsukshima, nakon čega se vraćamo vlakom do Kyota i noćimo

11

Dan 11: Kyoto - Tokio - Varšava

Nakon doručka imamo slobodno vrijeme, nakon čega vlakom idemo do Tokija i do zračne luke.

12

Dan 12: Varšava - Zagreb

Slijećemo u Varšavu ujutro te nastavljamo prema Zagrebu.

japan putovanje nova godina 1
japan putovanje nova godina 1
tokio
japan putovanje nova godina 1
japan putovanje nova godina 1
japan nova godina
japan putovanje nova godina 1

Kod putovanja: GT-10