Izdvajamo: Dubai, Abu Dhabi, Burj Khalifa, safari, Miracle Garden, Dubai Frame

Nova Godina u Dubaiju! Proslavi Novu Godinu u Dubaiju i istraži grad s najviše stanovnika u Ujedinjenim Arapskim Emiratima na organiziranom putovanju s hrvatskim pratiteljem koje je garantirano.

Dodatne informacije

DestinacijaDubai
Stil putovanjaOrganizirano
Avio karteUključene
Trajanje6 dana
DržavaUjedinjeni Arapski Emirati
KontinentBliski istok
Jezik tureHrvatski
Cijena

Od 10.780 kn / 1.430,75 €

Termin

29. 12. 2022. – 3. 1. 2023.

Cijena po osobi uključuje
 • avio karte Zagreb – Dubai – Zagreb
 • smještaj u hotelu 4* na bazi 5 noćenja, uključen doručak u dvokrevetnoj sobi
 • transfer iz zračne luke od/do hotela
 • pratitelja iz Zagreba, vođenje na hrvatskom jeziku
 • pripremu i organizaciju putovanja, jamčevno osiguranje
 • poludnevna Dubai City Tura
Cijena ne uključuje
 • doplatu za jednokrevetnu sobu 2.390,00kn / 317,21 €
 • turistička taksa 15 AED, po osobi i noćenju (plaća se na licu mjesta)
 • napojnice za lokalne vodiče i vozače 20 EUR po osobi
 • ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje
 • karte javnog gradskog prijevoza, doplate za izlete i obroke koji nisu prema programu
 • osobne troškove, pića i napojnice te ostalo što nije navedeno pod cijena uključuje
 • zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja (mora se ugovoriti najkasnije do 48h nakon prve uplate)
Fakultativni izleti

Abu Dhabi city tura s ulaznicom u predsjedniču palaču – 510 kn / 67,69 €
Jeep Safari s uključenom večerom – 490 kn / 65,03 €
Dhow cruise s uključenom večerom – 490 kn / 65,03 €
Miracle Garden i Dubai Frame – 450 kn / 59,73 €
Burj Khalifa ulaznica – 420 kn ( bez transfera) / 55,74 €
La Perle –

Napomene:

 • Putovnica mora vrijediti najmanje 6 mjeseci prije putovanja u zemlju
 • Konačne cijene, ponudu i program izleta šaljemo u mailu mjesec dana prije puta, a računica ovisi o broju prijavljenih putnika. Uplatu odabranih izleta potrebno je izvršiti najkasnije 15 dana prije putovanja.

Minimalan broj putnika: 15

 

Zanima te više? Piši nam na travel@nomago.hr ili nas nazovi na 0800 1998.

Za dodatne informacije molimo pročitaj Opće uvjete.

1

Dan 1: Zagreb – Istanbul – Dubai

Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb 2 sata prije leta. Podjela putne dokumentacije te prijava na let za Istanbul s polaskom u 19:55 h. Po dolasku u Istanbul u 00:15 h slijedi nastavak leta za Dubai u 01:35 h. Noćni let.

2

Dan 2: Dubai – City tura

Dolazak u Dubai predviđen u 07:05 h. Nakon obavljenih carinskih formalnosti odlazimo u razgledavanje grada u pratnji lokalnog vodiča.  Pritom ćemo imati priliku posjetiti stari i novi dio Dubaija i vidjeti kako se ovaj grad razvijao u posljednjih nekoliko desetljeća. Prvo ćemo razgledati najstariji dio Dubaija gdje su nalaze najstarije građevine.  Tradicionalnom vozilom abrom ćemo se dovesti do destinacije i vidjeti kako je ovaj grad živio prije pronalaska nafte. Uspjet ćemo i prošetati kroz tradicionalnalne sukove gdje ćeš vidjeti bazare zlata, svile, čaja, kao i poznate arapskih začina. Nastavljamo kroz ulicu Jumeirah, prolazimo pored muzeja “Kuće unije” do jednog od najvažnijih simbola Dubaija, poznatog hotela “Burj al Arab”. Imat ćemo pauzu za slikanje. Nastavljamo do umjetnih otoka za koje se smatra da su svjetsko arhitektonsko čudo, Palme, na kojem se nalaze brojne luksuzne rezidencije i hoteli kao što je Atlantis The Palm. Ponovno imamo pauzu za slikanje. Nakon toga idemo na panoramsku vožnju kroz ulicu Sheika Zayeda i prolazimo kraj najveće građevine na svijetu –  Burj Khalife, ali i Mall of Emirates u sklopu kojega se nalazi poznato neobično skijalište. Vozimo se do Dubai marine, imamo kratku pauzu na JBR šetnici gdje ćeš vidjeti brojne restorane, kafiće i trgovine. Dolazak u hotel. Prijava i smještaj u hotel 4*. Slobodno vrijeme za odmor. U večernjim satima pripreme za doček Nove godine. Dočekajte Novu godinu uz jedinstven show vatrometa kakav možete doživjeti samo u Dubaiju. Zabava.

3

Dan 3: Dubai

Nakon doručka imaš slobodan dan za vlastite aktivnosti. Iskoristi slobodno vrijeme za odmaranje i uživanje na plaži ili posjeti neke od brojnih atraktivnih lokacija. Posjeti vodeni park Aquaventure u sklopu popularnog hotela Atlantis, imat ćeš priliku uživati u najzabavnijim vodenim atrakcijama. Ulaznica vrijedi i za ulazak u Lost Chambers, akvarij s različitim biljnim i životinjskim morskim vrstama, kao i za delfinarij. Možeš iskusiti i atrakcije poput Legolanda, voziti se helikopterom ili posjetiti zabavni park Wild Wadi. U večernjim satima predlažemo odlazak u Dubai Marinu na tradicionalno krstarenje brodom „show“ uz večeru. Noćenje.

4

Dan 4: Dubai – Abu Dhabi – Dubai

Nakon doručka možemo otići na fakultativni izlet u Abu Dhabi. Abu Dhabi kao glavni grad Ujedinjenih arapskih emirata je ujedno i najveći po površini. Usto je i administrativni centar i središte vladajućih pozicija. S obzirom na to da se najveći broj naftnih nalazišta nalazi upravo na ovom teritoriju, smatra se i jednim od bogatijim gradom. Iz toga je prizašao i nadimak „Arapski dragulj”. Posjetit ćemo džamiju Sheika Zayeda koja se smatra jednom od najljepših i najvećih džamija na svijetu, napravljena u neoislamskom stilu od materijala iz svih dijelova svijeta. Džamija je izgrađena u spomen ocu nacije Sheiku Zayedu, ujedno je i njegovo posljednje počivalište. Idemo dalje prema centralnom dijelu Abu Dhabija i prolazimo kraj “Emirates Palacea”, luksuznog hotelskog zdanja, nastavljamo do predsjedničke palače Qasr Al Watan, koja je poznata po svojim bogatim dekoracijama. Poslije pauze za ručak idemo na panoramsku vožnju kroz Corniche Road preko Saadiyatt otoka, koji je zamišljen kao otok poznat po svom kulturnom i umjetničkom sadržaju. Fotografirat ćemo se pored novoizgrađenog muzeja Louvre. Vožnja preko Yas islanda koji vrvi brojnim zabavnim sadržajima. Povratak u Dubai u kasnijim poslijepodnevnim satima. Noćenje.

5

Dan 5: Dubai – Burj Khalifa – Safari

Nakon kasnijeg doručka možemo krenuti put do najviše zgrade na svijetu, Burj Khalife. Možeš otići i na 125. kat gdje se nalazi jedan od najviših svjetskih opservatorija. U poslijepodnevnim satima predlažemo odlazak na pustinjski Safari. Iskusni vozači koji su posebno educirani za snalaženje po dinama učinit će iskustvo adrenalinske vožnje nezaboravnim, a džipovi u kojima ćeš se voziti su udobni i klimatizirani. Poslije vožnje posjetit ćemo beduinski kamp u kojem ćeš više o arapskim tradicijama, od jahanja deva, oslikavanja kanom do korištenja vodenih lula “sheesha”. Dočekat ćemo nezaboravan zalazak sunca i uživati pod zvijezdama uz ples trbušnih plesačica, tradicionalnu muziku i autentičnu arapsku kuhinju. Povratak u hotel. Noćenje.

6

Dan 6: Dubai- Miracle Garden – Frame/

Nakon kasnijeg doručka možemo otići na poludnevni izlet u Miracle Graden i Dubai Frame. Miracle Garden je otvoren 2013. godine i predstavlja najveći cvjetni vrt na svijetu. Prostire se na 72 tisuće četvornih metara, a ima preko 250 milijuna biljaka i cvjetova oblikovanih u različite lukove i oblike. Dubai Miracle Garden ima dva Guinnessova rekorda, za najveći okomiti vrt u 2013. godini i najveću cvjetnu skulpturu na svijetu u obliku aviona Airbus A380 u 2016. godini. Odlazimo posjetiti Dubai Frame, jedan od novijih znamenitosti grada. Smatra se najvećim okvirom za slikanje na svijetu koji predstavlja spoj povijesti grada i moderne arhitekture. “Okvir Dubaija” ćemo pronaći u parku Zabeel, sastoji se od dva tornja visoka 150 metara koji su povezani staklenim mostom dugim čak 93 metra. S modernog se mosta pruža pogled od 360 stupnjeva na grad, dok se podno strukture nalazi muzej. Moći ćeš vidjeti kako je tekao razvoj Dubaija od malog ribarskog sela do metropole. Po povratku slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. U večernjim satima predlažemo odlazak na jedinstveni show i cirkus La Perle gdje će Vas oduševiti akrobati, vodopadi, motori. Noćenje.

7

Dan 7: Dubai – Istanbul – Zagreb

Nakon ranog doručka slijedi transfer u zračnu luku. Prijava na let za Istanbul u 08:35h. Po dolasku u Istanbul u 12:45h slijedi nastavak leta za Zagreb u 18:50h. Dolazak u Zagreb predviđen je u 19:00h po lokalnom vremenu.

dubai 01 1
dubai putovanje avio karta
dubai putovanje 2
dubai nova godina
dubai avio karta hotel
dubai 7
dubai 5

Kod putovanja: GT-DUB