Putovanje Dubai i Maldivi! Provedi prelijepih 12 dana u u predivnom Dubaiju i na luksuznim Maldivima na ovom organiziranom putovanju s hrvatskim pratiteljem koje je garantirano.

Dodatne informacije

DestinacijaMaldivi, Dubai
Stil putovanjaOrganizirano
Razina uslugeStandardna
Avio karteUključene
Trajanje12 dana
DržavaMaldivi, UAE
KontinentAzija
Jezik tureHrvatski
Cijena

od 1.720 € / 12.959,34 kn

Termin

26. 1. – 6. 2. 2024.

15. 2. – 26. 2. 2024.

Cijena po osobi uključuje
  • Povratnu avio kartu Zagreb – Dubai – Male – Zagreb
  • Smještaj s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu s 4* Kaani Palm Beach na Maldivima te Tryp By Wyndham 4* u Dubaiju
  • Povratne prijevoze gliserom zračna luka – hotel
  • Prijevoze minibusom ili autobusom zračna luka – hotel – zračna luka
  • Pratitelja putovanja iz Zagreba

 

Napomena: 1 dijete do 12 godina starosti sa 2 odrasle osobe u sobi ima 25% popusta na aranžman

Cijena ne uključuje
Fakultativni izleti

City tura u Dubaiju – od 39 € / 293,85 kn

City tura u Abu Dhabiju (uključeni ručak i ulaznica u predsjedničku palaču) – od 81 € / 610,29 kn

Jeep Safari (uključena večera) – od 69 € / 519,88 kn

Miracle Garden i Dubai Frame – od 65 € / 489,74 kn

Burj Khalifa (nije uključen transfer) – od 60 € / 452,07 kn

Garantirani polasci
  • 26. Siječanj 2024
  • 15. Veljača 2024

Napomene:

  • Za državljane RH viza nije potrebna
  • Izleti po izboru se plaćaju u Hrvatskoj do 15 dana prije putovanja
  • Putovnica mora vrijediti najmanje 6 mjeseci nakon datuma putovanja u zemlju

Minimalan broj putnika: 12

 

Zanima te više? Piši nam na travel@nomago.hr ili nas nazovi na 0800 1998.

Organizator putovanja Go travel putovanja d.o.o., opći uvjeti.

Za dodatne informacije molimo pročitaj Opće uvjete.

1

Dan 1: Zagreb – Dubai

Krećemo iz Zračne luke Zagreb u 14:35, sastajemo se minimalno 2 sata prije polaska. Dolazimo u Dubai oko 23:20 po lokalnom vremenu te se vozimo organiziranim prijevozom do hotela te noćimo.

2

Dan 2: Dubai - City tura - Burj Khalifa

Nakon doručka možemo krenuti na poludnevno razgledavanje grada! Počinjemo vožnjom do jednog od najpoznatijih područja u Dubaiju, plaže Jumeirah. Nakon toga odlazimo svjetski poznatog umjetnog otoka Palm Island na kojem se nalazi i luksuzni hotel poput renomiranog Atlantis The Palm hotela. Nakon kratke pauze za fotografiranje (tu se nalaze poznati hotel u obliku jedra, kao i Burj Al Arab) vozimo se dalje ulicom Šeika Zayeda, prilikom čega ćemo proći i kraj Burj Khalife, najviše zgrade na svijetu. Dolazimo u stari dio grada te prelazimo zaljev brodićem „abra“ u sljedeći dio grada. Posjetit ćemo jedinstvenu šarenu tržnicu tekstila, a “okusit” ćemo i razne začine, a i vidjeti najveći bazar zlata na svijetu. Poslije razgledavanja imamo priliku ostati u Dubai Mallu u kojem ćemo pronaći sve svjetske luksuzne brendove. Moguće je vratiti se i u hotel organiziranim transferom. Naravno, možemo posjetiti i nezaobilazni Burj Khalifa, najvišu zgradu na svijetu, i to čak do opservatorija na 125. kat!

3

Dan 3: Dubai - Abu Dhabi - Dubai

Nakon doručka možemo krenuti na fakultativni izlet u Abu Dhabi! Uz činjenicu da je ovaj “arapski dragulj” glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, ujedno je i najveći grad po površini, kao i administrativni centar. Posjetit ćemo džamiju Sheika Zayeda, oca nacije, koja se smatra jednom od najljepših i najvećih džamija na svijetu. Posjet Abu Dhabiju nastavljamo prolaskom pored poznatog hotela Emirates Palacea, a vidjet ćemo i predsjedničku palaču Qasr Al Watan. Nakon vremena za ručak idemo na panoramsku vožnju kroz Corniche Road preko otoka Saadiyatt, svjetski poznato mjesto s bogatim kulturnim i umjetničkim sadržajima. Vozit ćemo se i preko Yas otoka s mnogo zabavnih sadržaja! U kasnim poslijepodnevnim satima vaćamo se u Dubai.

4

Dan 4: Dubai – Safari

Nakon doručka imamo organizirano slobodno vrijeme za program u vlastitoj organizaciji! Jedna od mogućnosti je i let helikopterom u sklopu kojeg ćemo vidjeti neke od najvećih najljepših atrakcija. U poslijepodnevnim satima možemo otići i na pustinjski Safari. Čeka nas adrenalinska vožnja s iskusnim vozačima po dinama u klimatiziranim džipovima. Poslije vožnje posjetit ćemo beduinski kamp u kojem ćemo se upoznati s čarima arapske tradicije. Možemo jahati deve, slikati kanom ili pušiti sheesha vodene lule! Ostat ćemo do zalaska sunca kad ćemo svjedočiti plesu trbušnih plesačica uz zvjezdano nebo, tradicijskoj glazbu te autentičnoj arapskoj kuhinji. Vraćamo se u hotel te noćimo.

5

Dan 5: Dubai - Miracle Garden - Dubai Frame

Nakon doručka odjavljujemo se iz hotela te predlažemo poludnevni izlet do Miracle Gradena i Dubai Framea. Miracle Garden je najveći vrt cvijeća na svijetu, ima otprilike 72 tisuća metara kvadratnih, a posjeduje broji preko 250 milijuna biljaka te 50 milijuna šarenih cvjetnih lukova. Vrt ima i čak 2 rekorda u Guinessovoj knjizi:  za najveći okomiti vrt u i najveću cvjetnu skulpturu na svijetu u obliku aviona Airbus A380. Nastavljamo premao Dubai Frameu, umjetničkoj strukturi u obliku okvira za slikanje kao, spoj moderne arhitekture i povijesti grada. Nakon slobodnog vremena za vlastiti program, odlazimo na transfer do zračne luke.

6. - 10.

Dan 6. - 10. : Dubai - Maldivi

Prijavljujemo se na let u 2:00h za Male te letimo po noći. Očekujemo stići na Male oko 7:15h po lokalnom vremenu. Poslije carine vozimo se hidrogliserom do našegresorta. Prijavljujemo se i odlazimo u smještaj u odabranom hotelu. Maldivi su otočna država u južnoj Aziji, odnosno u Indijskom oceanu, te okuplja od oko 1200 otoka, od kojih je 80 otvoreno za turiste. Narednih nekoliko dana je rezervirano za odmor: možemo plivati, roniti, sunčati se, ali i iskoristiti sve blagodati spa i wellnessa.

11

Dan 11: Maldivi - Dubai

Nakon doručka, možemo uživati u sadržajima koje resort pruža, a u večernjim satim vozimo se gliserom prema zračnoj luci te krećemo na let do Dubaija.

12

Dan 12: Dubai - Zagreb

Dolazimo u Dubai  po noći, odlazimo na direktan let iz Dubaija za Zagreb. Dolazimo u Zagreb u popodnevnim satima.

maldivi
Maldivi
Maldivi
Maldivi
Maldivi
Maldivi
Maldivi
kaani palm beach
kaani palm beach 2
kaani palm beach 3
dubai putovanje avio karta
dubai putovanje 2
dubai 7
dubai tryp hotel
dubai tryp hotel2

Kod putovanja: GT-DM