Izdvajamo: Denpasar, Ubud, Bedugul, Nusa Dua, Uluwatu, Tanah Lot, Jimbaran, Lembongan

Putovanje na fantastični Bali! Provedi 11 dana na Baliju i istraži ovaj prekrasan otok na organiziranom putovanju s hrvatskim pratiteljem koje je garantirano.

Dodatne informacije

DestinacijaBali
Stil putovanjaOrganizirano
Avio karteUključene
Trajanje11 dana
DržavaIndonezija
KontinentAzija
Jezik tureHrvatski
Cijena

Od 1.615 €

Termin
 • 16. 3. – 26. 3. 2024. od 1.615 €
 • 31. 3. – 11. 4. 2024. od 1.745 €
Cijena po osobi uključuje
 • povratnu avio karta Zagreb – Denpasar – Zagreb
 • prijevoze zračna luka – hotel Ubud – hotel Nusa Dua – zračna luka
 • noćenja s doručkom u hotelima s 4*
 • organizaciju putovanja
 • pratitelja putovanja iz Hrvatske
Cijena ne uključuje
Fakultativni izleti i ulaznice
 • Ubud i okolica – 40 €
 • Ulaznica za Bali swing s ručkom – 41 €
 • Tura Bedugul s uključenim ručkom – 65 €
 • Mistični istok s uključenim ručkom – 65 €
 • Tura Tanah Lot – Uluwatu – Jimbaran: 55 € (bez večere)
 • Beach club krstarenje na otok Lembongan – 130 €

Napomene:

 • putovnica mora vrijediti najmanje 6 mjeseci nakon datuma putovanja u zemlju
 • konačni raspored izleta po danima, njihove cijene i program provođenja se dostavljaju svim putnicima unutar završnog pisma mjesec dana prije puta

MINIMALNI BROJ PUTNIKA: 15

 

Zanima te više? Piši nam na travel@nomago.hr ili nas nazovi na 0800 1998.

Organizator putovanja Go travel putovanja d.o.o., opći uvjeti.

Za dodatne informacije molimo pročitaj Opće uvjete.

1

Dan 1: Zagreb – Doha – Denpasar

Let za Dohu u 16:05, a sastank putnika 2 sata prije u zračnoj luci Zagreb. Predviđeno slijetanje u Dohu u 23:20 po lokalnom vremenu. Mogućnost noćenja u sklopu zračne luke uz doplatu. Više informacija o mogućnim opcijama u završnom pismu mjesec dana prije putovanja.

2

Dan 2: Denpasar - Ubud

Let za Denpasar, Bali u 8:05 s obrocima. Dolazak na Bali predviđen u 22:30 po lokalnom vremenu. Prijevoz do hotela 4* u centru Balija – Ubud, prijava i noćenje.

3

Dan 3: Ubud - City Tura + opcija Bali Swing

Doručak i prijedlog razgleda Ubuda i okolice. Obilazak kreće sa posjetom Monkey Forestu, slikovitoj šumi majmuna gdje možeš saznati više o balineškom načinu kako održati fizičku i spiritualnu dobrobit. Balinežani smatraju šumu svetom, a ona se proteže na na površinu od oko 10 hektara. Monkey Forest je dom preko 700 razigranih majmuna koji bezbrižno i neometano žive na svom staništu. Nakon šume slijedi razgledavanje grada poznatog po svojoj čarobnoj prirodi i rižinim poljima, Ubuda. Kao grad koji još uvijek nosi titulu kraljevskog, može se ponositi drevnim hramovima, palačama i ljubaznim stanovništvom. Za ručak je osigurano slobodno vrijeme, kao i vrijeme za kupnju tradicionalnih lokalnih proizvoda na balineškoj tržnici rukotvorina. Po želji je moguć i odlazak na Bali Swing, koje se smatra jednim od najljepših i atraktivnih mjesta za fotografiranje. Objekt nudi impresivna mjesta za fotografiranje, jedno od njih su i spektakularne ljuljačke na visini od 10 do 70 metara koje su posjetitelji opisali kao jedinstven doživljaj koji se ne bi smio propustiti. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

4

Dan 4: Ubud - Bedugul

Nakon doručka predlažemo turu „Bedugul“ s lokalnim vodičem. Prva etapa obilaska je Šivin Hram na jezeru Bratan, jedan od veličanstvenih balinežanskih hramova koji se spominje u gotovo svakoj knjizi o Baliju. Nakon razgledavanja jezera slijedi odlazak do tradicionalne tržnice koja se nalazi nedaleko od hrama. Na tržnici se mogu probati i kupiti različiti jedinstveni začini, tropsko voće, povrće i suveniri po povoljnim cijenama, naravno, uz obavezno cjenkanje. Sljedeća postaja Park Leptira u području Tabanan, najplodnijeg predjela i žitnice Balija. Park je malen i jednostavan, ali s izuzetnom ljepotom prirode. U istoj se regiji nalaze se Jati Luwih, najljepša rižina polja na Baliju koja su zaštićena pod UNESCO-om. Nakon šetnje predivnim terasastim poljima slijedi ručak u obližnjem restoranu s pogledom. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

5

Dan 5: Ubud - Mistični istok

Nakon doručka predlažemo izlet na mistični istok Balija. Obilazak počinjemo vožnjom istočnom obalom uz more do Goa Lawah, hrama na obali koji je dobio ime po stanovnicima svoje pećine – šišmišima. Nakon kratke posjete hramu i odmora idemo dalje prema rezidenciji i kupalištu iz 19 stoljeća koje je pripadalo kralju pokrajine Karangasem, Tirta Ganggi. Prostor je bio uništen za vrijeme erupcije vulkana Gunung Agung 1963. godine, nakon čega je restauriran. Ručak je organiziran u obližnjem restoranu s prekrasnim pogledom na  polja riže. Izlet završavamo odlaskom do druge palače kraljevstva Karangasem, Taman Ujung. Palača se smatra impresivnim djelom arhitekture, kao i njeni dojmljivi vrtovi. U prevedenom obliku, Taman Ujung označava “vrt na samom kraju”. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

6

Dan 6: Ubud - Nusa Dua (Bali)

Nakon doručka, nastavljamo putovanje vožnjom prema južnom dijelu otoka, Nusa Dui. Na tom se dijelu otoka nalaze uvjerljivo najljepše plaže Balija. Prijava i smještaj u hotelu 4*. Omogućeno je slobodno vrijeme za uživanje na plaži. Moguć je i posjet jednom od beach barova. Bali Collection je kompleks koji sadrži veliki broj restorana te trgovina sa lokalnim proizvodima i suvenirima, moguće je posjetiti u večernjim satima. Noćenje.

7

Dan 7: Nusa Dua (Bali) - Uluwatu - Tanah Lot - Jimbaran

Nakon doručka moguće je razgledavanje najvažnijih znamenitosti Balija. Obilazak započinjemo u hramu Tanah Lot posvećenom bogovima mora Balija. Jedinstvena prilika je za vrijeme oseke kad se u pećini kod hrama može vidjeti i dodirnuti Svetu Zmiju za koju Balinežani vjeruju da donosi sreću. Posjetit ćemo i hram Uluwatu koji se nalazi na stijeni visokoj 70 metara na južnoj strani otoka.

Odlazimo na Jimbaran, pješčanu plažu gdje možeš večerati (uz nadoplatu) na plaži u fantastičnom egzotičnom ambijentu uz zvukove valova i glazbe s pogledom na  bajkovit zalazak sunca. Za večeru predlažemo ukusna jela s morskim plodovima koja se mogu naručiti a la carte. Možeš isprobati i osvježavajući mladi kokos te domaće proizvedena vina. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.

8

Dan 8: Nusa Dua (Bali) - krstarenje na Lembongan

Ujutro je predviđeno slobodno vrijeme za odlazak na plažu. Predlažemo izlet na otok Lembongan gdje se možeš kupati. Luksuzni katamaran polazi iz luke Benoa u 9:15 ujutro te plovi do Hai Tide Beach Resorta na otoku Nusa Lembongan. Ovdje ćemo imati pet sati uživanja u netaknutim čarima Mushroom Baya uz sunčanje, ronjenje i opuštanje. Povratak u hotel, slobodno vrijeme. Noćenje.

Izlet uključuje povratni prijevoz od / do hotela, plovidbu katamaranom, kavu, čaj i sokove, BBQ ručak, mogućnost ronjenja na koraljnom grebenu, opremu za ronjenje, kratki obilazak Lembongan sela, vožnju na banani, korištenje usluga Beach Cluba (ležaljke, odbojka na pijesku, toaleti).

9

Dan 9: Nusa Dua

Nakon doručka, slobodan dan za vlastite programe. Noćenje.

10

Dan 10: Nusa Dua (Bali) - Doha

Doručak i prijevoz do zračne luke te prijava na let za Dohu u 9:40 s obrocima tijekom leta. Slijetanje u Dohu predviđeno u 14:30 po lokalnom vremenu. Mogućnost izlaska u grad i slobodno vrijeme. Navečer povratak u zračnu luku.

11

Dan 11: Doha- Zagreb

Let za Zagreb u 2:25 s obrocima tijekom leta. Slijetanje u Zagreb predviđeno u 6:20 po lokalnom vremenu.

bali putovanje 2
bali smjestaj

Kod putovanja: GT-B