Izdvajamo: Amsterdam, Zaanse Schans, Volendam, Rotterdam, Delft, Den Haag, Scheveningen

Putovanje u otkačeni Amsterdam za Novu Godinu! Poleti u Amsterdam i istraži ovu zanimljivu zemlju na organiziranom putovanju s hrvatskim pratiteljem koje je garantirano.

Dodatne informacije

DestinacijaAmsterdam
Stil putovanjaOrganizirano
Avio karteUključene
Trajanje4 dana
DržavaNizozemska
KontinentEuropa
Jezik tureHrvatski
Cijena

Od 695 € / 5.236,48 kn

Termin
 • 30. 12. 2023. – 12. 1. 2024.
Cijena po osobi uključuje
 • Avio karte Zagreb – Amsterdam – Zagreb
 • Smještaj u hotelu s 3* u dvokrevetnim sobama s doručkom, 3 noćenja
 • Prijevoze iz zračne luke Amsterdam do/od hotela
 • Razglede prema programu
 • Organizaciju putovanja i pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
Cijena ne uključuje
Fakultativni izleti
 • Poludnevni izlet “Mala holandska tura” – 65 € / 489,74 kn
 • Cjelodnevni izlet “Velika holandska tura” – 85 € / 640,43 kn
 • Plovidba kanalima u Amsterdamu – 20 € / 150,69 kn
Garantirani polasci
 • 30. Prosinac 2023

Napomene:

 • Državljani RH mogu ući u Nizozemsku s valjanom osobnom iskaznicom ili putovnicom koja mora vrijediti najmanje 6 mjeseci nakon datuma putovanja u zemlju
 • Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada. Organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica i fakultativnih izleta

 

Zanima te više? Piši nam na travel@nomago.hr ili nas nazovi na 0800 1998.

Organizator putovanja Integral Zagreb d.o.o., opći uvjeti.

Za dodatne informacije molimo pročitaj Opće uvjete.

1

Dan 1: Zagreb – Amsterdam

Polazak iz Zračne luke Zagreb u 8:25. Sastanak putnika 2 sata prije polijetanja. Predviđeno slijetanje u Amsterdam u 10:30 sati te prijevoz do hotela. Ostavljamo prtljagu u posebnoj sobi (moguć ulaz u sobe poslije podne) te odlazimo javnim prijevozom do centra grada. Slobodno vrijeme za ručak te prijedog za plovidbu kanalima na kojoj možeš vidjeti znamenitosti i spomenike kao što su kuća Anne Frank, crkva Westerkerk s najvišim tornjem u gradu, zgrada Opere i mnoge druge. Nastavljamo razgled Amsterdama pješice gdje ćemo vidjeti Glavni kolodvor, aveniju Damrak, trg Dam, Kraljevsku palaču, Novu i Staru crkvu, poznatu Red Light District, Nieuwmarkt. Slobodno vrijeme i noćenje.

 

2

Dan 2: Amsterdam - fakultativni izlet "Mala holandska tura"

Doručak i prijedlog poludnevnog izleta u Sjevernu Holandiju. Vožnja autobusom do mjesta poznatom po vjetrenjačama i drvenim kućama iz 17. st. – Zaanse Schans. Slobodno vrijeme za razgled vjetrenjača i autohtonog nizozemskog sela. Nastavak vožnje do farme u blizini Volendama gdje će nam domaćini pokazati proces izrade sireva Edamera i Goude te način izrade poznatih drvenih klompi. Slobodno vrijeme za degustaciju sira i vina te kupovinu domaćih prozivoda i suvenira. Nastavljamo vožnju prema Volendamu, tipičnom ribarskom mjestu s živopisno obojenim kućama i starim ribarskim brodicama. Šetnja i slobodno vrijeme. Predviđen povratak u Amsterdam u u 14:30 sati. Slobodno poslijepodne uz naš prijedlog posjeta Državnom muzeju Rijksmuseum i muzeju Van Gogh, a kasnije i odlazak do popularnih trgovačkih ulica Leidestraat i Kalverstraat ili velikih trgovačkih kuća Magna Plaza i de Bijenkorf na trgu Dam. Navečer predlažemo šetnju kroz Crvenu četvrt gdje se nalaze noćni klubovi i “coffee shopovi”. Doček Nove Godine! Noćenje.

3

Dan 3: Amsterdam - fakultativni izlet "Velika holandska tura"

Doručak i prijedlog cjelodnevnog izleta u Južnu Holandiju. Vožnja autobusom do najveće europske luke – Rotterdama. Slijedi panoramska vožnja centrom grada gdje ćemo vidjeti Kubus kuće, toranj Euromast, most Erasmusburh, tržnicu Markthall. Kratko ćemo se zaustaviti za fotografiranje te nastaviti vožnju do Delfta, jednog od najljepših nizozemskih gradova i središta proizvodnje poznatog plavo-bijelog porculana. Prošetat ćemo se centrom grada gdje ćemo vidjeti Staru i Novu crkvu  i Gradsku vijećnicu. Slobodno vrijeme za degustaciju nizozemskih palačinki u jednom od brojnih lokala na glavnom gradskom trgu. Slijedi odlazak u Den Haag koji je sjedište Nizozemske vlade, Međunarodnog suda pravde i nizozemskog kralja. Razgled grada gdje ćemo vidjeti najstariju parlamentarnu zgradu na svijetu – Blennenhof, Palaču mira s Međunarodnim sudom pravde. Nastavljamo vožnju do obale Sjevernog mora i popularnog ljetovališta Scheveningena. Šetnja pješčanom plažom do poznatog hotela Kurhaus i velikog mola. Povratak u Amsterdam poslije podne i slobodno vrijeme. Noćenje.

4

Dan 4: Amsterdam - Zagreb

Doručak i prijevoz do zračne luke u 8:30 sati te let za Zagreb u 11:20 sati. Predviđen dolazak u Zagreb u 13:10.

amsterdam aviokarta nova godina
amsterdam aviokarta nova godina
redcharlie kusv6edy3wo unsplash
redcharlie bwirusplslo unsplash
raphael nogueira 430608 unsplash
sandra herrero 9c4yj6r mmy unsplash
reflection 3118727 1280
amsterdam 1769540 1280
amsterdam3 sta

Kod putovanja: IG-3