Škola skijanja OREL sa slovenskim učiteljima skijanja za odrasle i djecu od 4. godine nadalje namijenjena je kako početnicima tako i iskusnim skijašima koji žele obogatiti svoje skijaško znanje na moderan i originalan način. Škola ili nastava traju od ponedjeljka do petka, odnosno nedjelje do petka, 2 sata na dan.

Omogućava se individualni pristup unutar grupe, brz napredak, mogućnost podučavanja carving tehnike na inovativan način i individualne instrukcije. Predviđene su male i homogene skupine sastavljene prema dobi i znanju. Škola koristi najsuvremenije tehnike skijanja, svi učitelji imaju potrebno znanje i iskustvo (licenca učitelja skijanja).

Datum početka škole i mjesta okupljanja definirat će se na odredištu i ovisi o broju prijavljenih.

Dodatne informacije

DestinacijaKronplatz
DržavaItalija
Trajanje6 dana
Stil putovanjaAktivno
Termini škole skijanja

2.1. – 5.2.2022.

19.2. – 5.3.2022.

 

 

Zanima te više? Nazovi 0800 19 98, piši  za informacije iz prve ruke ili posjeti našu poslovnicu.

Za dodatne informacije molimo pročitaj Opće uvjete.

Cijena 6 – dnevne škole skijanja po osobi: 1.125 HRK za Nomago Travel goste (smještaj rezerviran u agenciji Nomago Travel)
Cijena 6 – dnevne škole skijanja po osobi: 1.275 HRK za ostale goste

Individualan sat: 338 HRK po osobi (dogovor za individualan sat na destinaciji, ovisno o raspoloživosti)

Napomena: Ski karta nije uključena u tečaj skijanja. Minimalan broj polaznika u grupi je 5, maksimalan broj za početnike 7, za iskusnije 9. U slučaju male grupe (3-4 polaznika) obvezna je doplata od 20 € po osobi na odredištu kod predstavnika škole skijanja.

Kod putovanja: