Osiguraj se online

Tvoji podaci

Molimo te da ispuniš sva podebljana polja. Svi podaci nisu obavezni, no pomažu nam u procesu!

Obrazac za naručivanje osiguranja

Polja sa zvjezdicom su obavezna. Podaci koje nam daješ pomažu nam u pripremi osiguranja.

Početak osiguranja

datum prvog mogućeg početka osiguranja utvrđuje sam sustav, budući da se uzima u obzir vrijeme primitka bankovnih transfera. Ako ti osiguranje treba već sutra brzo nas nazovi na 0800 19 98.)

Trajanje osiguranja
dana
Cjelogodišnje osiguranje
Celoletno zavarovanje
Završetak osiguranja
Broj osoba
Zemlje
Obiteljsko osiguranje
Družinsko zavarovanje

Obiteljsko osiguranje vrijedi ako putuju najmanje 2 osobe, ako su članovi obitelji na istoj adresi ili ako su u pitanju roditelji i njihova djeca. U slučaju obiteljskog osiguranja osiguranici su osobe koje su navedene na polici i žive u zajedničkom kućanstvu, a međusobno su u obiteljskom odnosu: supružnik ili partner iz druge pravno priznate zajednice i njihova djeca, posinci/pokćerke ili posvojena djeca do 26 godina starosti. Ako osigurane osobe nisu u opisanom odnosu, ugovor o osiguranju je nevažeći.

Unesi detalje i želje
Ime
Prezime
E-mail
Telefon
Status

Najviše nas razveseli kad čujemo da je netko od naših putnika među našim sadržajem dobio ideju za svoje sljedeće putovanje. Slažeš li se s time da tvoje podatke pohranimo kako bismo ti povremeno putem web stranice ili drugih kanala (e-mail, društvene mreže) prikazali sadržaj za koji smatramo da bi te zanimao?

Suglasan sam s upotrebom poslanih osobnih podataka za:

Opća komunikacija:
Uključuje slanje aktualnih vijesti i općih informacija o ponudi, novostima, pogodnostima, događajima i nagradnim igrama te druge vijesti općenitog karaktera. Osobni podaci koje obrađujemo u tu svrhu uključuju: ime, prezime, podatke za kontakt, podatke iz naručenih usluga te podatke o korištenju internetske stranice ili aplikacije Nomago.

Pohrana:
Uključuje pohranjivanje osobnih podataka i prethodnih upita kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i ubrzao proces tog upita.

Razumijem da u bilo kojem trenutku mogu opozvati korištenje svojih osobnih podataka te da imam pravo na informiranost, dopunu, ispravak, ograničenje obrade, brisanje, prenosivost i prigovor u vezi s mojim osobnim podacima. Više informacija dostupno je na internetskoj stranici s informacijama o zaštiti osobnih podataka  koje sadrže detaljnije informacije o tome kako Nomago Mobility d.o.o. obrađuje osobne podatke. 

Upravitelj osobnih podataka: Nomago Mobility d.o.o., Ulica Andrije Hebranga 22, 10000 Zagreb
Kontakt osobe ovlaštene za zaštitu osobnih podataka: travel@nomago.hr