Vlakom po Novom Zelandu

Putuješ na Novi Zeland? Još ne znaš gdje ćeš točno putovati, ali želiš kartu koja ti omogućava istovremeno fleksibilno, bezbrižno i ugodno putovanje?

Tada znamo što ti treba! Karte Scenic Flexi Pass i Scenic Rail Pass omogućavaju ti putovanje željeznicama Novog Zelanda, prema ritmu koji ti odgovara i cijenama dostupnima za tvoj džep. Možeš vidjeti cijelu državu ili samo izabrati određenu regiju.

Vlakom po Novom Zelandu

Na raspolaganju su dvije vrste karata:

Scenic Flexi Pass Scenic Rail Pass
već od 321 € / 2.418,57 kn (3 dana prema želji unutar 6 mjeseci) već od 461 € / 3.473,4 kn (7 fiksnih dana)

Sve karte jednostavne su za upotrebu i omogućavaju:

  • slobodan izbor puta – u svim smjerovima,
  • jedan dokument za ukupno vrijeme putovanja – članovi obitelji i grupe putuju zajedno s jednom kartom, dodatni dokumenti nisu potrebni
  • fleksibilnost – rezervacije unaprijed nisu potrebne, no zbog popularnosti vlakova savjetujemo ti da rezerviraš svoje sjedalo (kada je to moguće),
  • besplatnu liniju za rezervacije.

NARUČI SE NA SASTANAK U AGENCIJI

Vlakovi

Svi vlakovi uključuju otvoren prostor s pogledom, vagoni na podu imaju mekane tepihe, opremljeni su centralnim grijanjem i klimom, tako da se možeš opustiti i u miru uživati u pogledu kroz prozor. Svi vlakovi uključuju i vagon sa širokim izborom hrane i pića.

Karte uključuju neograničeno putovanje vlakovima:

  • Overlander (Auckland-Wellington),
  • TranzCoastal (Picton-Christchurch),
  • TranzAlpine (Christchurch-Greymouth preko Arthurovog prolaza).

Možeš izabrati svoju rutu i proputovati je u roku valjanosti karte.

Trajekt

Karta za vlak uključuje i putovanje trajektom između dva otoka. Otkrij prekrasan Marlborough Sound i Cook Straight na jednoj od najljepših vožnji trajektom na svijetu. Putuj sam ili automobilom na Interislander Ferry Line koji vozi 2-4 puta dnevno, u oba smjera, kroz cijelu godinu između Pictona i Wellingtona.

Za više informacija piši na travel@nomago.hr ili nazovi na besplatan broj 0800 19 98!