Kamperi

Najam kampera u Australiji i Novom Zelandu postao je uobičajena praksa. Nema boljeg načina za istraživanje prirodnih ljepota zemlje „Down Under” i Novog Zelanda nego vožnja kamperom kraj znamenitosti.

Najam kampera moguć je i u SAD-u, gdje zajedno s obitelji ili prijateljima možete doživjeti pravi “road-trip”.

Camper

Australija

Ako kamper unajmiš pomoću naše agencije, na ISTOČNOJ OBALI  ne plaćaš ‘one way fee’ odnosno naknadu za preuzimanje u drugom gradu što ti može uštedjeti više od 300 dolara.

Također imaš u cijenu uključenu i opremu za boravak (posteljinu, posuđe itd.) i dozvolu za vožnju dodatnog vozača.

Nudimo ti:

  • Auto karavan , koji je idealan za 1 do 5 putnika po cijeni već od 33 € / 248,64 kn po danu (cijena ovisi o sezoni), putnici mogu pored toga unajmiti i šator, rashladnu torbu, plinski roštilj i plinsku bocu, spremnik za vodu, sklopive stolice i stol.
  • CHUBBY Camper, minivan, koji je odličan za putovanja u dvoje. Stražnji dio automobila pretvori se iz udobne spavaće sobe u praktičnu blagovaonu. Na stražnji dio automobila može se pričvrstiti šatorsko krilo, koje nudi odličan zaklon od sunca i izvrsnu blagovaonicu na otvorenom za večernja druženja uz roštilj. Cijene se kreću već od 48 € / 361,66 kn dnevno (cijena ovisi o sezoni) i uključuju: neograničene kilometre, 24-satnu pomoć na cesti, prijenosni plinski žar, prijenosnu kuhinju sa sudoperom i vodom, podesiv šator za stražnji dio automobila.

Chubby layout

  • Hi-top Campervan, minivan s povišenim krovom: odličan izbor za dva ili tri putnika za već od 55 € / 414,4 kn dnevno (cijena ovisi o sezoni). Minivan ima sjedala za 3 putnika, klima uređaj, blagovaonicu koja se lako pretvara u spavaću sobu, pomoćni ležaj u prostoru gdje se podigne krov, plinski žar, kuhinjski sudoper s pumpom za vodu, mikrovalnu pećnicu i hladnjak.

Chubby layout 2

  • Kuga Campervan, nadstandardni minivan: kamper već za 58 € / 437 kn dnevno (cijena ovisi o sezoni) za 2 ili 3 putnika. Minivan ima sjedala za 3 putnika, klima uređaj, blagovaonicu koja se lako pretvara u spavaću sobu, pomoćni ležaj u prostoru gdje se podigne krov, plinski žar, kuhinjski sudoper s pumpom za vodu, mikrovalnu pećnicu i hladnjak.
  • Hi 5 Camper , minivan s podignutim krovom za 5 putnika: minivan se može unajmiti već za 80 € / 602,76 kn dnevno (cijena ovisi o sezoni). Namijenjen je za 4 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 3 djece. Kabina je klimatizirana, sjedala za 4-5 osoba, kuhinja se pretvara u spavaću sobu, podesivi krov, plinski žar, kuhinjski sudoper s pumpom za vodu, mikrovalna pećnica i hladnjak.

Back

Novi Zeland

Na Novom Zelandu preuzimanje i predaja minivana moguće je u Aucklandu ili Christchurchu.

  • Escape Campervan: namijenjen je za 2 ili 3 putnika. Već za 21 € / 158,22 kn dnevno (cijena ovisi o sezoni) možete unajmiti minivan koji uključuje neograničenu kilometražu, 24-satnu pomoć na cesti, besplatni drugi vozač, posteljinu, karte, prijenosni plinski žar, prijenosnu kuhinju sa sudoperom i vodom, pribor i posuđe, stol i stolice za vanjsku upotrebu. Dnevni boravak se lako može pretvoriti u spavaću sobu gdje ima dovoljno prostora za tri odrasle osobe.

Day night escape

  • Happy Camper: minivan, namijenjen putovanju za dva ili tri putnika, gdje je dodatni ležaj spremljen u povišenom krovnom dijelu minivana. Najam je moguć već od 39 € / 293,85 kn dnevno (cijena ovisi o sezoni), a cijena uključuje neograničenu kilometražu, 24-satnu pomoć na cesti, dozvolu za vožnju za drugog vozača, posteljinu, bez nadoplate za predaju vozila u drugom gradu od grada preuzimanja, standardno osiguranje vozila, karte, prijenosni plinski žar, prijenosna kuhinja sa sudoperom i vodom.
  • Happy Kuga Camper, identičan Deluxe Campervanu u Australiji: iznajmljivanje kampera već od 46 € / 346,59 kn po danu (cijena ovisi o sezoni) za dvije ili tri osobe, pomoćni ležaj za treću osobu je u podignutom krovnom prostoru. U minivanu je klima uređaj, blagovaonica koja se lako pretvara u spavaću sobu, dodatni krevet u prostoru gdje se podiže krov, plinski žar, kuhinjski sudoper s pumpom za vodu, mikrovalna pećnica i hladnjak.
  • Happy Camper Deluxe: minivan je dostupan već od 57 € / 429,47 kn dnevno (cijena ovisi o sezoni), u kamperu je kupaonica s WC-om i tušem, klima uređaj i grijanje u kabini, kao i mikrovalna pećnica i kuhinjica te posteljina, neograničena kilometraža, standardno osiguranje vozila i karte. Namijenjen je za dva putnika.

SAD

Za vrlo povoljne cijene kampera u SAD piši nam na travel@nomago.hr ili nas nazovi na 0800 19 98.

NARUČI SE NA SASTANAK U AGENCIJI