All we do is travel
Vodiči
15070
07. listopada 2020.
Putovanje Kostarika: Plaže, gdje i kada ići te što vidjeti

Kostarika jest malena zemlja, nešto manja od Hrvatske. Iako na karti sve izgleda blizu, jedna od najvećih pogrešaka je misliti da je možete čitavu lako obići. Pacifička strana obale duga je 1254, a karipska 212 km. Zato nije bezveze pitanje gdje ići, koju stranu i koje plaže odabrati?

pročitaj više
Vodiči
18395
05. listopada 2020.
Dubai – Popis plaža, što odjenuti za plažu i kako se općenito ponašati u tom arapskom gradu

Kad je u Zagrebu snijeg, nema ljepšeg od toga da prijateljima u kaputima pošaljete fotografiju s plaže. Ako vam se ne da prejetjeti pola svijeta da biste došli do plaže, razmislite o Dubaiju s kojima nas spaja sve više direktnih letova.

pročitaj više
Vodiči
18068
30. rujna 2020.
Safari i Afrika: 6 najboljih safarija u Africi

Safari je mnogima zanimljivo iskustvo, no kako odabrati među silnim safarijima na izboru? Vodimo vas kroz 6 najboljih safarija u Africi, a u našoj ponudi odnedavno nudimo ture po brojnim afričkim zemljama!

pročitaj više
Vodiči
2836
28. rujna 2020.
Nacionalni parkovi koji su najljepši u jesen

Jesen je idealno vrijeme za posjet nacionalnih parkova jer se onda zažare u jesenskim bojama, nema gužve, a temperature su savršene za planinarenje i izlete. Preporučujemo ti posjet 8 nacionalnih parkova iz cijelog svijeta tako da možeš pronaći nešto i za sebe. Koji ćeš posjetiti prvi?

pročitaj više
Vodiči
6031
25. rujna 2020.
Stockholm u 2 dana: Plešite s ABBA hologramima, kušajte okruglice od losa i zaboravite na keš

Jedna od boljih prednosti putovanja u Švedsku jest da svaki put možete imati potpuno drugačije iskustvo, ovisno o tome kada putujete, ali i gdje. Švedska je izuzetno dugačka zemlja (2000 km od sjevera do juga), nalazi se dijelom u Arktičkom krugu te je zbog toga drugačija tijekom ljeta i ...

pročitaj više
Vodiči
1646
17. rujna 2020.
Top 15 svjetskih gradova za bicikliste

Vožnja bicikla odličan je način da ostaneš aktivan i smanjiš ugljični dioksid. Pogledaj našu listu nekoliko gradova koji aktivno potiču ovaj zeleni način prijevoza.

pročitaj više
Pregledaj brošure o putovanjima
gore