All we do is travel
Vodiči
2216
03. srpnja 2020.
Europska putovanja: 20 prirodnih ljepota koje biste trebali vidjeti

Europa je toliko šarena i različita da nudi sve, od mora preko planina pa sve do glečera. Na tisuće predivnih lokacija i prirodnih ljepota, od kojih su stotine pod zaštitom UNESCO-a, lako su nam dostupne, bilo automobilom, bilo sve jeftinijim aviokartama.

pročitaj više
Vodiči
2794
26. lipnja 2020.
Najbolja glamping mjesta u Europi

Glamurozno kampiranje ili glamping sve je veći hit među putnicima koji traže boravaka u prirodi, a opet nisu za klasičan boravak u šatoru zbog komocije. Glamping je luksuzno i/li neobično kampiranje koje spaja vrhunsku ugodu s prirodom.

pročitaj više
Vodiči
234
24. lipnja 2020.
Ljeto je rezervirano za jedrenje

Oduvijek sanjaš o tome da jedno ljeto unajmiš jedrilicu (a možda i katamaran ili jahtu) i na tjedan dana odeš na jedrenje sa svojim društvom?

pročitaj više
Vodiči
35236
19. lipnja 2020.
Putovanje u Prag na 3 dana: Što vidjeti, što popiti, gdje naći smještaj

Češki glavni grad Prag peti je najpopularniji europski grad za turiste (London, Pariz, Berlin i Rim su na prva četiri mjesta) koji je u 2017. godini imao 8,5 milijuna turista. To je 7 milijuna više ljudi nego što ima stanovnika metropole.

pročitaj više
Vodiči
21677
17. lipnja 2020.
Putovanje na Island: Zanimljivosti, cijene i preporuke za uštedu

Zar nemamo svi nekog prijatelja koji je oduševljen Islandom, ne prestaje pričati o čudesnoj prirodi, nagovara sve da se tamo presele? Puna usta Islanda na sve strane. Ali zaslužio je. Ta čudesna zemlja leda i vatre dobiva pažnju kakvu zaslužuje.

pročitaj više
Vodiči
3382
15. lipnja 2020.
Moje grčko ljetovanje: Najjeftiniji grčki otoci od Lefkade do Kythnosa

Dok ste za mnoge grčke otoke već čuli, poput Mykonosa, Krete, Zakynthosa ili Santorinija, tražite li miran odmor bez prevelike gužve i s puno nižim cijenama, vodimo vas kroz nekoliko otoka koji nude upravo takvo ljetovanje.

pročitaj više
Pregledaj brošure o putovanjima
gore