All we do is travel
Vodiči
7385
09. studenoga 2022.
TOP 10 najboljih zimskih destinacija u Europi

Zima u Europi dolazi u čitavom spektru lica – od polarnog sjevera do sunčanog Mediterana. Na hladnim lokacijama je gužva, dok se tipične ljetne destinacije napokon oslobode rijeka turista pa možete bolje uživati u njima. Primjer imamo i kod nas: Zagreb za vrijeme adventa bude krcat kao ...

pročitaj više
Vodiči
61935
04. studenoga 2022.
Putovanje na Zanzibar: tjedan dana na tropskom otoku

Tropski otok na kojem se rodio Freddie Mercury bogat je poviješću, začinima i predivnim plažama, ali i nevjerojatnim podmorjem koje je istinski raj za sve ronioce. Mnogi ga posjete nakon safarija u Serengetiju.

pročitaj više
Vodiči
51474
25. listopada 2022.
Sejšeli za dvoje: 7 dana romantičnog putovanja na relaciji Mahe – Praslin

Osim Maldiva, još jedna destinacija privlači brojne mladence – Sejšeli. Dugačke pješčane plaže, koraljni grebeni i prašume zvuče dovoljno romantično i bez pogleda na fotografije. Ionako se sve te fotografije čine kao stock fotografije, kao nestvarno lijepe.

pročitaj više
Vodiči
4352
16. listopada 2022.
Nacionalni parkovi koji su najljepši u jesen

Jesen je idealno vrijeme za posjet nacionalnih parkova jer se onda zažare u jesenskim bojama, nema gužve, a temperature su savršene za planinarenje i izlete. Preporučujemo ti posjet 8 nacionalnih parkova iz cijelog svijeta tako da možeš pronaći nešto i za sebe. Koji ćeš posjetiti prvi?

pročitaj više
Vodiči
26608
12. listopada 2022.
Dubai – Popis plaža, što odjenuti za plažu i kako se općenito ponašati u tom arapskom gradu

Kad je u Zagrebu snijeg, nema ljepšeg od toga da prijateljima u kaputima pošaljete fotografiju s plaže. Ako vam se ne da prejetjeti pola svijeta da biste došli do plaže, razmislite o Dubaiju s kojima nas spaja sve više direktnih letova.

pročitaj više
Vodiči
334
06. listopada 2022.
Sad je vrijeme za Japan: Koyo i onsen dva su iskustva koja putnici ne propuštaju

Japan se u potpunosti otvara za inozemne posjete 11. listopada, taman pred prekrasnu i magičnu sezonu žarkih boja– a iskustvo putovanja u Japan ne bi bilo cjelovito i bez kupanja u vrelim prirodnim kupkama. Želite li posjetiti Tokio i vidjeti planinu Fuji, sve to možete spojiti u jedno ...

pročitaj više
up