All we do is travel
Vodiči
8434
17. svibnja 2024.
Prvi put u Bangkoku: 13 stvari za vidjeti + korisni savjeti

Putovanje u Tajland uglavnom počinje u Bangkoku, na aerodromima  Suvarnabhumi ili Don Mueang. Bangkok je grad s najduljim službenim imenom na svijetu „Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahinthara Ayuthaya Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Piman ...

pročitaj više
Vodiči
14151
08. ožujka 2024.
Zašto je Japan najbolje posjetiti u proljeće?

Dolazak proljeća u Japanu se slavi bezbrojnim festivalima staroga i novoga, transformirajući hramove, svetišta i gradske ulice u prave košnice koje vrve životom.

pročitaj više
Vodiči
4383
06. ožujka 2024.
Putovanje za hipstere: Od New Yorka preko Austina do Portlanda

Hipsteri ne odabiru razvikane turističke destinacije, nego traže jedinstvena iskustva, ona koja će ih zbližiti s lokalcima i „pravim iskustvom“, a Sjedinjene Američke Države tu imaju zaista puno za ponuditi. Osim putovanja starom autocestom Route 66, odlaska na festivale kao što je ...

pročitaj više
Vodiči
22476
05. ožujka 2024.
Amerika po mjesecima: Kad je najbolje posjetiti New York ili Los Angeles?

Postoji vrijeme godine kada se više isplati putovati u neke američke gradove za razliku od ostatka godine. New York je najbolje posjetiti krajem ljeta, a Los Angeles početkom godine, jer tada su cijene najniže, a gužve minimalne.

pročitaj više
Vodiči
11609
02. ožujka 2024.
Putovanje u Miami: Smještaj, hrana, klubovi… ukratko, vodič za dobar provod

Miami je podijeljen na praktično dva grada: Miami i Miami Beach odvojeni morem. Da biste pravilno odabrali gdje želite biti, prvo pročitajte što grad nudi i gdje ćete provoditi najviše vremena.

pročitaj više
Vodiči
11076
16. veljače 2024.
Putovanje u Tajland: 10 stvari koje trebate iskusiti prije 30. godine

Songkran, Full Moon party i partijanje na Khao Sanu samo su neke od stvari koji su popularni među mladima u Tajlandu. A vrlo često su i osnovni motiv dolaska. Što biste još trebali isprobati?

pročitaj više
up