All we do is travel
Vodiči
83360
24. ožujka 2023.
Top 10 mjesta u Sloveniji koja možeš posjetiti za vikend

Sloveniju često preskočimo na našim listama putovanja što je pogrešno jer iako mala ima itekako toga za ponuditi – živopisni i šarmantni gradovi, bujne doline i šume, dvorci na liticama, alpska sela, smaragdna jezera samo su neke od divota koje naša susjedna zemlja ima za ponuditi.

pročitaj više
Vodiči
3408
09. ožujka 2023.
Putovanje po Europi: 10 najljepših cvjetnih destinacija

Proljeće je najljepše razdoblje za putovanje. Nije ni hladno, nije još ni vruće, a i cijene su manje nego ljeti. Obzirom da nije vrijeme za kupanje, optimalno je obići pokoju europsku destinaciju, a gdje ćete ljepše nego krenuti na destinaciju okupanu cvijećem. No i ljeto ima svoje ...

pročitaj više
Vodiči
83673
20. veljače 2023.
Putovanje u Istanbul: Zanimljivosti i vodič za 2-7 dana

Istanbul je smješten na Bosporskom tjesnacu, i dijeli Europu od Azije. Veliku četvorku „must-see“ mjesta u Istanbulu čine Aja Sofija, palača Topkapi, Plava džamija i Grand Bazaar. Većina turističkih atrakcija nalazi se u staroj četvrti Sultanahmet, no ogroman broj zanimljivosti postoji ...

pročitaj više
Vodiči
6553
14. veljače 2023.
Putovanje na Rihannin Barbados: 10 stvari za vidjeti, 10 plaža za obići

Tirkizno more, bijele i ružičaste pješčane plaže, kornjače, hranjenje majmuna, zabavne večeri s lokalcima i na desetke drugih razloga za posjetiti Barbados potaknut će vas da razmislit je li ovo možda iduća destinacija za vaš plažni odmor.

pročitaj više
Vodiči
4165
10. veljače 2023.
Putovanje za Valentinovo: 5 romantičnih destinacija

Zašto ne biste svojoj partnerici ili partneru poklonili nešto za sjećanje, zajedničko iskustvo koje nije rađeno po špranci ruže-čokolada-večera?

pročitaj više
Vodiči
67359
01. veljače 2023.
Putovanje u Maroko: Marakeš, Casablanca, Chefchaouen, Tangier, Rabat, Sahara + marokanski običaji i kultura

Od Casablance i Marakeša, preko Feza i Rabata pa sve Chefchaouena i Tangiera, preko saharskih dina i planinskih vrhova, bogata prirodna i kulturna baština Maroka oduševit će svakog turista. I naučite nešto francuskog jer engleski je tu uglavnom beskoristan.

pročitaj više
up