All we do is travel
Vodiči
52744
17. siječnja 2022.
Putovanje u Istanbul: Zanimljivosti i vodič za 2-7 dana

Istanbul je smješten na Bosporskom tjesnacu, i dijeli Europu od Azije. Veliku četvorku „must-see“ mjesta u Istanbulu čine Aja Sofija, palača Topkapi, Plava džamija i Grand Bazaar. Većina turističkih atrakcija nalazi se u staroj četvrti Sultanahmet, no ogroman broj zanimljivosti postoji ...

pročitaj više
Vodiči
9374
13. siječnja 2022.
Putovanje u Los Angeles: 5 filmskih stvari koje treba vidjeti

Zvijezda Mikea Myersa iz „Austin Powersa“ na šetalištu slavnih u Los Angelesu nalazi se ispred sex shopa kao poveznica s filmom, Roger Moore je svoju dobio na adresi 7007 Hollywood Boulevard, a zvijezda serije „Bračne vode“ Ed O'Neill ispred jedne trgovine cipela.

pročitaj više
Vodiči
9347
05. siječnja 2022.
Vodič kroz San Francisco za početnike

Most Golden Gate, zatvor Alcatraz, ona vijugava ulica, tramvaj niz strme ulice klasici su koje morate vidjeti. Morate li? Ne baš, ali osnove su osnove, makar će vam to možda zvučati suviše turistički.

pročitaj više
Vodiči
25498
03. siječnja 2022.
Putovanje na Madagaskar: otok koji je Marko Polo pogrešno nazvao

Madagaskar je četvrti najveći otok na svijetu, nalazi se istočno od afričkog kontinenta i najpoznatiji je po bogatoj flori i fauni, posebice po lemurima i stablima baobaba. Dodajte tu prašume, koraljne grebene i plaže i imate zaista puno razloga za put do jugoistoka Afrike.

pročitaj više
Vodiči
5085
22. prosinca 2021.
Putovanje na Rihannin Barbados: 10 stvari za vidjeti, 10 plaža za obići

Tirkizno more, bijele i ružičaste pješčane plaže, kornjače, hranjenje majmuna, zabavne večeri s lokalcima i na desetke drugih razloga za posjetiti Barbados potaknut će vas da razmislit je li ovo možda iduća destinacija za vaš plažni odmor.

pročitaj više
Iz prve ruke
4418
14. prosinca 2021.
Martinik, dragulj Kariba

Martinik je Francuski otok u srcu Kariba, zbog čega možete pronaći jako česte i povoljne letove iz Pariza. Letite između 7 i 9 sati, direktnim letom, i ostanete u EU. No nemojte misliti da će vas tamo dočekati Europska klima.

pročitaj više
Pregledaj brošure o putovanjima
up