All we do is travel
Vodiči
12614
13. siječnja 2021.
20 najčudnijih hotela na svijetu

Možete li zamisliti da spavate pod morem, na klisuri, u automobilu, u kanalizacijskim cijevima ili možda u hobitskim kućicama? Ako mislite da ne možete, pročitajte članak pa odlučite.

pročitaj više
Vodiči
25510
13. siječnja 2021.
Lisabon: Najbolji grad za vikend putovanje

Dobra hrana, još bolja vina, odlična noćna zabava i sve to u blagoj klimi sasvim su dobri razlozi da se „zaletite“ do Lisabona. Makar na 3 dana. Još uvijek nije toliko posjećen, za razliku od vječno popularne Barcelone, pa ako ste više tip koji voli manje gužve, Lisabon je vaš grad.

pročitaj više
Vodiči
36118
11. siječnja 2021.
Putovanje na Zanzibar: tjedan dana na tropskom otoku

Tropski otok na kojem se rodio Freddie Mercury bogat je poviješću, začinima i predivnim plažama, ali i nevjerojatnim podmorjem koje je istinski raj za sve ronioce. Mnogi ga posjete nakon safarija u Serengetiju.

pročitaj više
Vodiči
21177
28. prosinca 2020.
10 putovanja na koje bi žene trebale otići do 40. godine

Jeste li čuli da su četrdesete nove dvadesete? Žene danas uživaju u svojim godinama, iako mnoge s okruglim 40. rođendanom zbrajaju ono iza sebe. Što su napravile, što su propustile... A kako ne biste morali žaliti za propuštenim, predlažemo vas nekoliko stvari koje ćete sigurno pamtiti i ...

pročitaj više
Vodiči
1447
01. prosinca 2020.
9 neobičnih proslava Božića diljem svijeta

Ove godine ne slavimo kao i inače, no vjerujemo da ćete ipak dočekati Božić u svečanoj atmosferi sa svojim najmilijima. A nas je zanimalo nas je kakvi su božićni običaji po svijetu te smo izabrali 9 najzanimljivijih tj. neobičnih. Provjerite, možda je neki običaj sličan vašem.

pročitaj više
Vodiči
1692
25. studenoga 2020.
Daleka putovanja: 15 najljepših prirodnih ljepota na Novom Zelandu

Novi Zeland je na Južnoj hemisferi nešto kao Island na sjevernoj – zemlja nevjerojatno bogate prirodne raznolikosti koja nudi čitavu lepezu fascinantnih prizora, od kojih se neke čine kao iz bajke ili barem djelo Photoshopa.

pročitaj više
Pregledaj brošure o putovanjima
up