All we do is travel
Tips&Tricks
3028
27. listopada 2023.
Kako ljetni kampovi doprinose razvoju djece i tinejdžera?

Život je kao vožnja biciklom. Da bismo postigli ravnotežu moramo cijelo vrijeme ići prema naprijed. Neka se tijekom ljetnih praznika vrijeme za vaše školarce ne zaustavi. Važno je da se u ovom dijelu godine, koje s nestrpljenjem očekuju, zabavljaju, odmore, razvijaju nove vještine i ...

pročitaj više
Tips&Tricks
31140
29. rujna 2023.
40 savjeta iskusnog putnika: Pripremi se za putovanje like a boss!

Što biste obvezno trebali napraviti prije putovanja, a što radi oni koji često putuju i već su u tome pravi stručnjaci? Što to rade oni koji sebe nazivaju putnicima i rugaju se turistima, onima koji bezglavo krenu na put i uglavnom fotografiraju selfieje, pa se s puta vrate s fotkama sebe.

pročitaj više
Tips&Tricks
7743
03. kolovoza 2023.
Skijanje u Aziji: Japan, Južna Koreja i Himalaje za prave ljubitelje skijanja!

Možda vam prvi spomen Japana uopće nije snijeg, nego cvat stabala trešnji ili veliki užurbani gradovi, možda pak sumo borci ili karaoke, no oni koji vole skijanje i istražuju gdje bi mogli sljedeće ostaviti svoj trag, itekako znaju da je Japan pun dobrih lokacija. No Japan je tek jedna od ...

pročitaj više
Tips&Tricks
6454
21. srpnja 2023.
9 ideja za najbolje doživljaje na Baliju

Na Baliju se zaista može pronaći ponešto za svačiji ukus. Bujna priroda, terasasta rižina polja, crno-bijele plaže, surferski užitci, starodavne znamenitosti, brojni hramovi i vulkanske planine– i sve to na jednom otoku.

pročitaj više
Tips&Tricks
197265
14. srpnja 2023.
Maldivi ako nisi bogataš: Kako biti turist na Maldivima za 40 eura na dan?

Možete li posjetiti najljepše otoke na svijetu i trošiti manje od 300 kuna na dan? Jesu li Maldivi zaista nedostupni ako niste bogataši? Otkrivamo…da nisu.

pročitaj više
Tips&Tricks
16679
08. ožujka 2023.
8 preporuka ako ste žena i putujete solo

Želite putovati solo, ali vas je strah? Pročitajte što morate uzeti u obzir i kako osigurati da vaše solo putovanje bude iskustvo za pamćenje.

pročitaj više
up