All we do is travel
Novosti
8340
15. prosinca 2020.
“Ego putovanja” – putujemo li zbog društvenih mreža ili sebe?

Ego putovanja možemo definirati kao narcisoidna putovanja modernog doba. Jesu li mladi uistinu željni avanture i novih iskustava ili jednostavno putuju radi fotografija na društvenim mrežama?

pročitaj više
Novosti
75
02. prosinca 2020.
Božićni kvizovi i nagrade cijeli mjesec

Ova godina nam je svima bila teška pa smo pripremili malo veselja i nagrade za sve vas koji jedva čekaju ponovo putovati!

pročitaj više
Novosti
4751
27. studenoga 2020.
Najljepši aerodromi na svijetu

Svaki put kada letimo avionom, to naravno uključuje i posjet aerodromu gdje vrlo često moramo provesti i nekoliko sati, tako da je uvijek poželjno da se osjećamo ugodno u ambijentu.

pročitaj više
Novosti
17330
17. studenoga 2020.
Putovanje Kuba: 50 zanimljivosti o prvoj komunističkoj zemlji na Zapadu

Putovanje na Kubu mnogim putnicima je na tzv. bucket listi. Ta komunistička zemlja usred Kariba zadnjih 20-ak godina bilježi sve veći rast posjetitelja. Otkad su avionske karte za Kubu postale cjenovno pristupačnije, a Castrova politika mekša, interes za posjet ovoj prekrasnoj državi je ...

pročitaj više
Novosti
13139
23. lipnja 2020.
Kamperom na put: hotel je tamo gdje ti želiš da bude

Kamper omoguće veliku slobodu u planiranju, bez zamaranja s rezervacijom smještaja u kampovima Ipak, prije putovanja odredite (otprilike) rutu kojom ćete ići, raspitajte se možete li negdje prenoćiti da vas usred noćine bi posjetila policija.

pročitaj više
Novosti
1572
26. svibnja 2020.
Kada mogu ponovo putovati? Kako se različite zemlje pripremaju za povratak turizmu

Dok se broj zaraženih virusom COVID-19 smanjuje, zemlje se na razne načine bore kako na siguran način oživjeti turizam. Nedavno je Europska unija pozvala na sigurno otvaranje granica između država članica sa sličnom stopom zaraze COVID-19. Zemlje i regije širom svijeta koje su uspješne u ...

pročitaj više
Pregledaj brošure o putovanjima
up