All we do is travel
Novosti
5809
05. srpnja 2021.
Kopenhagen je najbolji grad za kratko putovanje

Kopenhagen je grad koji nudi puno toga za vidjeti, bez obzira jeste li tip putnika kojeg zanimaju kultura i arhitektura, gastro delicije, dizajn i moda ili možda biciklizam i hipsteraj.

pročitaj više
Novosti
509
12. ožujka 2021.
Anketa: putovanja i COVID-19

Pitali smo vas za vaša razmišljanja o putovanjima, gdje planirate sljedeće putovanje, što vas sve brine oko putovanja zrakoplovom i za kada planirate svoje sljedeće putovanje. Evo i rezultata ankete u infografici ispod. Rezultati pokazuju da će svoje prvo sljedeće putovanje većina planirati ...

pročitaj više
Novosti
28103
08. ožujka 2021.
Putovanje na Santorini: Ako niste zaljubljeni, zaljubit ćete se u ovaj otok

Aviokarte za Santorini su izuzetno pristupačne i nimalo problem. Problem je odabrati gdje na tom otoku biti i što sve kušati.

pročitaj više
Novosti
3526
11. veljače 2021.
Putovanja za dvoje i udvoje – test veze prije braka

Putovanja otvaraju oči u više smjerova. I dok postajemo više tolerantni kako upoznajemo više različitih kultura, nerijetko baš na tim istim putovanja postanemo manje tolerantni prema partneru ili prijateljima. Jeste li kad otišli na put s nekim bliskim samo da bi to zažalili?

pročitaj više
Novosti
8554
15. prosinca 2020.
“Ego putovanja” – putujemo li zbog društvenih mreža ili sebe?

Ego putovanja možemo definirati kao narcisoidna putovanja modernog doba. Jesu li mladi uistinu željni avanture i novih iskustava ili jednostavno putuju radi fotografija na društvenim mrežama?

pročitaj više
Novosti
453
02. prosinca 2020.
Božićni kvizovi i nagrade cijeli mjesec

Ova godina nam je svima bila teška pa smo pripremili malo veselja i nagrade za sve vas koji jedva čekaju ponovo putovati!

pročitaj više
Pregledaj brošure o putovanjima
up