All we do is travel
Novosti
532
09. svibnja 2022.
Osvetničko putovanje ili zašto u 2022. putujemo više nego ikad

Dok smo u 2021. godini uglavnom putovali lokalno, 2022. godina je u znaku križanja stvari s tzv. „bucket liste“ ili popisa želja prije nego što umremo.

pročitaj više
Novosti
240
02. svibnja 2022.
Dosta alkoholizmu na Ibizi i Mallorci: All-inclusive paketi ograničavaju količinu pića dnevno!

Iako biste pomislili da se pod „all inclusive“ hotelskim paketom misli da je u cijenu uključeno sve što možete konzumirati tijekom svog boravka, u nekim španjolskim resortima na Ibizi i Mallorci to više nije slučaj.

pročitaj više
Novosti
6092
21. ožujka 2022.
Medeni mjesec: zašto se tako zove?

Termin „medeni mjesec“ označava razdoblje iza vjenčanja, na kojem parovi obično nekamo otputuju kako bi proveli zajedničko vrijeme. No otkud taj termin uopće i traje li medeni mjesec nužno mjesec dana?

pročitaj više
Novosti
32892
15. ožujka 2022.
Putovanje na Santorini: Ako niste zaljubljeni, zaljubit ćete se u ovaj otok

Aviokarte za Santorini su izuzetno pristupačne i nimalo problem. Problem je odabrati gdje na tom otoku biti i što sve kušati.

pročitaj više
Novosti
8743
05. srpnja 2021.
Kopenhagen je najbolji grad za kratko putovanje

Kopenhagen je grad koji nudi puno toga za vidjeti, bez obzira jeste li tip putnika kojeg zanimaju kultura i arhitektura, gastro delicije, dizajn i moda ili možda biciklizam i hipsteraj.

pročitaj više
Novosti
627
12. ožujka 2021.
Anketa: putovanja i COVID-19

Pitali smo vas za vaša razmišljanja o putovanjima, gdje planirate sljedeće putovanje, što vas sve brine oko putovanja zrakoplovom i za kada planirate svoje sljedeće putovanje. Evo i rezultata ankete u infografici ispod. Rezultati pokazuju da će svoje prvo sljedeće putovanje većina planirati ...

pročitaj više
Pregledaj brošure o putovanjima
up