All we do is travel
NajNajNaj
5108
29. travnja 2021.
Posebne studentske cijene za rad u SAD-u uz mnoge pogodnosti!

Bliži se tvoje nezaboravno ljeto u SAD-u i vrijeme je da rezerviraš avio kartu, a mi ćemo ti u tome pomoći! Uz posebne studentske tarife dobit ćeš i pokoju besplatnu stvar kod nas u Nomago Travel.

pročitaj više
NajNajNaj
2470
09. listopada 2020.
7 najboljih trekinga u svijetu

Ne postoji mnogo sportova za koje imamo opremu uvijek s nama, zato je hodanje sve popularnije. Budući da vas noge mogu odvesti i na druga mjesta, a ne samo po stepenicama zrakoplova, ovaj put vas pozivamo na neke od najboljih trekinga u svijetu.

pročitaj više
NajNajNaj
7249
01. srpnja 2020.
Kako more pozitivno utječe na mozak?

More pozitivno utječe na naš mozak i čini nas sretnima. I ne, to nije samo zato jer ste na godišnjem. Ljudi s mora su u pravilu sretniji od kontinentalaca.

pročitaj više
NajNajNaj
2286
16. travnja 2020.
Je li želja za putovanjima zapisana u naše gene?

Ako već za vrijeme putovanja planiraš svoje sljedeće putovanje, imaš uvijek pripremljenu prtljagu te putovnicu u džepu i teško izdržiš na jednom mjestu, vjerojatno teško razumiješ one koji s teško mukom otputuju nekamo, a svoj godišnji odmor najradije provedu kod kuće. Imaš li putni ...

pročitaj više
NajNajNaj
7751
23. siječnja 2020.
Putopisna predavanja u Nomago Travel putnom kutku!

Stiže nova sezona putopisnih predavanja! Želiš predstaviti jedno od svojih zanimljivih putiovanja? Imaš neki zanimljivu priču ili događaj s putovanja? Pripremi putopisno predavanje i osvoji poklon bon u vrijednosti od 300 kn.

pročitaj više
NajNajNaj
4937
01. prosinca 2019.
Najbolji božićni sajmovi u Europi 2019.

Najšarmantniji božićni sajmovi postavili su svoje najljepše drvene kućice i božićne ukrase. Obrtnici prodaju posebne ručno rađene božićne predmete, drugi rade medenjake te kuhaju vino ili pletu vunene pulovere, kape i šalove kako bi vam bilo toplo dok šetate po božićnim sajmovima.

pročitaj više
Pregledaj brošure o putovanjima
up