All we do is travel
Kviz
762
21. rujna 2019.
Nagradni kviz!

Zanima te u kojem bi svjetskom gradu trebao/la živjeti? Riješi nagradni kviz i sudjeluj u izvlačenju za dvije besplatne avio karte do Pariza!

pročitaj više
Kviz
22511
28. svibnja 2018.
Imamo dobitnika! Tko će poletjeti u europske destinacije?

Došao je i taj dan! Objava dobitnika nagradne igre! Uvijek je super imati nove priče s putovanja za ekipu! Skupljanja milja nikad dosta, bar je nama tako :)

pročitaj više
Kviz
5019
14. ožujka 2018.
Kviz: Kolumbija: 15 destinacija  za ljubitelje serije “Narcos”

Netflixova serija „Narcos“ se prve tri sezone snimala u Kolumbiji. I utjecala je na rast broj turista u toj divnoj zemlji, iako možda ne iz pravih razloga. Ako ste i vi fan serije, provjerite koliko dobro ste pazili na detalje, a nakon toga možete se i sami zaputiti u ovu karipsku državu ...

pročitaj više
Kviz
3444
08. veljače 2018.
Kviz: Što znaš o snijegu

Snijeg je jedna od onih stvari koje volite ili ne. Vjerojatno znate da svaka pahulja nije jednaka, možda čak znate i da svaka pahulja ima šest strana, ali znate li primjerice koliko postoji vrsta pahulja?

pročitaj više
Kviz
3221
05. listopada 2017.
Kviz: Maroko u 10 pitanja

Maroko fascinira spojem europske i afričke kulture, trgovačkim znanjem i predivnom prirodom koja spaja more, planine i pustinju. Popiti čaj s lokalcima, zajahati devu,cjenkati se na tržnici i prenoćiti u pustinji samo su neki razlozi zašto brojni turisti dolaze u ovu predivnu zemlju na ...

pročitaj više
Kviz
4836
14. lipnja 2017.
Kviz: 14 Venecija diljem svijeta, možeš li ih pogoditi?

Od Amerike pa preko Bliskog Istoka i sve do Kine, ljudi su facinirani Venecijom. Toliko fascinirani da su gradili replike tog grada, a vi pokušajte pogoditi točne odgovore gdje su oni točno. Svaka čast ako znate sve!

pročitaj više
up