All we do is travel
Iz prve ruke
8785
17. ožujka 2023.
Putovanje u Irsku: Trava je tu stvarno zelenija

U Irskoj me zelena boja trave me toliko fasciniralo da sam čak i Google pitala why is the grass in Ireland... so green i već je znao na što ciljam.

pročitaj više
Iz prve ruke
10198
08. prosinca 2022.
Zašto Amerika treba biti jedan od prioriteta na tvojoj bucket listi

Amerika kao jedna od skupljih destinacija definitivno nije prva na listi „cool“ putnika. Takav putnik uvijek radije sanjari o tropskim plažama, egzotičnim destinacijama i inspirativnim putovanjima... Što bi on takav poseban i željan duhovne obnove tražio u jednoj kapitalističkoj

pročitaj više
Iz prve ruke
25389
01. studenoga 2022.
Putovanje u Izrael: Miami na Bliskom Istoku neobičan je i privlačan grad za mlade

Što će vas pitati na ulazu u zemlju, kako sebe vide Izraelci, ima li puno vojske ili ortodoksnih Židova, zašto ima TOLIKO mačaka, koliko košta piva i zašto je Tel Aviv grad mladih i TOP destinacija za ljubitelje hrane otkrivamo u ovom podužem blogu.

pročitaj više
Iz prve ruke
1402
22. kolovoza 2022.
Pariz s dvogodišnjakom – od ruba živaca do pune sreće

Pariz s dvogodišnjakom može biti divan, ali budimo iskreni, može nas i dovesti do ruba živaca. U ovom tekstu ćemo opisati realistično iskustvo kakvo smo mi doživjeli.

pročitaj više
Iz prve ruke
4199
28. veljače 2022.
Iskoristi odlazak u Gardaland za prekrasni roadtrip oko jezera Garda

U talijanskom zabavnom parku Gardaland bila sam 6 puta. Prvi puta davnih devedesetih, s mamom i njenim razredom (mama je u ovoj priči bila razrednica, ne srednjoškolka), a ja sam imala 8 godina.

pročitaj više
Iz prve ruke
7108
14. prosinca 2021.
Martinik, dragulj Kariba

Martinik je Francuski otok u srcu Kariba, zbog čega možete pronaći jako česte i povoljne letove iz Pariza. Letite između 7 i 9 sati, direktnim letom, i ostanete u EU. No nemojte misliti da će vas tamo dočekati Europska klima.

pročitaj više
up