All we do is travel
Iz prve ruke
23870
01. studenoga 2022.
Putovanje u Izrael: Miami na Bliskom Istoku neobičan je i privlačan grad za mlade

Što će vas pitati na ulazu u zemlju, kako sebe vide Izraelci, ima li puno vojske ili ortodoksnih Židova, zašto ima TOLIKO mačaka, koliko košta piva i zašto je Tel Aviv grad mladih i TOP destinacija za ljubitelje hrane otkrivamo u ovom podužem blogu.

pročitaj više
Iz prve ruke
874
22. kolovoza 2022.
Pariz s dvogodišnjakom – od ruba živaca do pune sreće

Pariz s dvogodišnjakom može biti divan, ali budimo iskreni, može nas i dovesti do ruba živaca. U ovom tekstu ćemo opisati realistično iskustvo kakvo smo mi doživjeli.

pročitaj više
Iz prve ruke
3314
28. veljače 2022.
Iskoristi odlazak u Gardaland za prekrasni roadtrip oko jezera Garda

U talijanskom zabavnom parku Gardaland bila sam 6 puta. Prvi puta davnih devedesetih, s mamom i njenim razredom (mama je u ovoj priči bila razrednica, ne srednjoškolka), a ja sam imala 8 godina.

pročitaj više
Iz prve ruke
6324
14. prosinca 2021.
Martinik, dragulj Kariba

Martinik je Francuski otok u srcu Kariba, zbog čega možete pronaći jako česte i povoljne letove iz Pariza. Letite između 7 i 9 sati, direktnim letom, i ostanete u EU. No nemojte misliti da će vas tamo dočekati Europska klima.

pročitaj više
Iz prve ruke
1783
24. lipnja 2021.
Ico u Bagdadu: Kako sam došao u grad u kojem i spomenici pričaju priče?

Wikivoyage kaže da sigurnosna situacija nije baš bajna i da je bolje ne ići u Bagdad. Čitamo da je pred svega par dana bila eksplozija s 3 poginula i 17 ranjenih, u jednom restoranu. Službene vlasti kažu da je eksplodirala plinska boca. Kome vjerovati? Ipak, odlučujemo odletjeti u Bagdad, ...

pročitaj više
Iz prve ruke
1654
22. lipnja 2021.
Ico u Iračkom Kurdistanu: Kako sam našao pivo?

Kurdistan je ime za geografsku i kulturnu regiju na području Bliskog Istoka u kojem prevladava kurdsko stanovništvo. Narod Kurda nikad nije imao svoju državu, no to područje se proteže kroz četiri države: Tursku, Siriju, Irak i Iran. Kurdi su iranski narod koji karakterizira nomadski način ...

pročitaj više
up