All we do is travel
Iz prve ruke
4447
18. prosinca 2023.
Nova Godina u New Yorku: podzemna, pelene i vatrogasac

Novu godinu i novo desetljeće dočekala sam na najprometnijem mjestu u New Yorku koje je samo jednom godišnje , na 31.12., nekoliko minuta prije ponoći, najpustije mjesto u New Yorku. Radi se, naravno, o podzemnoj.

pročitaj više
Iz prve ruke
6657
20. listopada 2023.
Kako je dočekati Novu godinu svaki put u drugoj zemlji?

Zadnjih desetak godina nove godine sam dočekivao u različitim državama i različitim vremenskim zonama. I ovu ću u Singapuru.

pročitaj više
Iz prve ruke
3093
28. lipnja 2023.
Putovanje u Norvešku nikad nije bilo jeftinije, hrana je jeftinija nego u Hrvatskoj

Ako ste namjeravali posjetiti Norvešku, najbolja godina za putovanje u ovu notornu skupu skandinavsku zemlju je upravo 2023. godina! Slaba norveška kruna omogućit će vam povoljnije cijene, a znamo to iz prve ruke!

pročitaj više
Iz prve ruke
21038
16. lipnja 2023.
Istražujemo Portugal: 1. dio- Lisabon

Portugal mi je dugo bio trn u oku. Nekoliko puta sam ga pokušala posjetiti, ali svaki put bi se nešto ispriječilo između nas. Ispiti, preseljenje, loše vrijeme, skupe avionske karte.... Kad mi je pred nekoliko mjeseci Ivona poslala poruku „Šta kažeš na Portugal?“, automatski sam ...

pročitaj više
Iz prve ruke
8717
06. lipnja 2023.
Iskoristi odlazak u Gardaland za prekrasni roadtrip oko jezera Garda

U talijanskom zabavnom parku Gardaland bila sam 6 puta. Prvi puta davnih devedesetih, s mamom i njenim razredom (mama je u ovoj priči bila razrednica, ne srednjoškolka), a ja sam imala 8 godina.

pročitaj više
Iz prve ruke
10074
19. svibnja 2023.
Kako doživjeti New York najbolje što možete, a pritom ne bankrotirati

Ove godine po treći puta sam posjetila New York i iako mi on nije bio primarna destinacija, provela sam u njemu nekoliko dana. Radi se o jednom od najskupljih gradova, ne samo u Americi, već i u svijetu, što može biti problem za bilo koga tko putuje na budžetu.

pročitaj više
up