All we do is travel
Iz prve ruke
1612
28. lipnja 2023.
Putovanje u Norvešku nikad nije bilo jeftinije, hrana je jeftinija nego u Hrvatskoj

Ako ste namjeravali posjetiti Norvešku, najbolja godina za putovanje u ovu notornu skupu skandinavsku zemlju je upravo 2023. godina! Slaba norveška kruna omogućit će vam povoljnije cijene, a znamo to iz prve ruke!

pročitaj više
Iz prve ruke
19970
16. lipnja 2023.
Istražujemo Portugal: 1. dio- Lisabon

Portugal mi je dugo bio trn u oku. Nekoliko puta sam ga pokušala posjetiti, ali svaki put bi se nešto ispriječilo između nas. Ispiti, preseljenje, loše vrijeme, skupe avionske karte.... Kad mi je pred nekoliko mjeseci Ivona poslala poruku „Šta kažeš na Portugal?“, automatski sam ...

pročitaj više
Iz prve ruke
7610
06. lipnja 2023.
Iskoristi odlazak u Gardaland za prekrasni roadtrip oko jezera Garda

U talijanskom zabavnom parku Gardaland bila sam 6 puta. Prvi puta davnih devedesetih, s mamom i njenim razredom (mama je u ovoj priči bila razrednica, ne srednjoškolka), a ja sam imala 8 godina.

pročitaj više
Iz prve ruke
6607
19. svibnja 2023.
Kako doživjeti New York najbolje što možete, a pritom ne bankrotirati

Ove godine po treći puta sam posjetila New York i iako mi on nije bio primarna destinacija, provela sam u njemu nekoliko dana. Radi se o jednom od najskupljih gradova, ne samo u Americi, već i u svijetu, što može biti problem za bilo koga tko putuje na budžetu.

pročitaj više
Iz prve ruke
9807
17. ožujka 2023.
Putovanje u Irsku: Trava je tu stvarno zelenija

U Irskoj me zelena boja trave me toliko fasciniralo da sam čak i Google pitala why is the grass in Ireland... so green i već je znao na što ciljam.

pročitaj više
Iz prve ruke
10813
08. prosinca 2022.
Zašto Amerika treba biti jedan od prioriteta na tvojoj bucket listi

Amerika kao jedna od skupljih destinacija definitivno nije prva na listi „cool“ putnika. Takav putnik uvijek radije sanjari o tropskim plažama, egzotičnim destinacijama i inspirativnim putovanjima... Što bi on takav poseban i željan duhovne obnove tražio u jednoj kapitalističkoj

pročitaj više
up