All we do is travel
Gastro
8907
11. ožujka 2024.
Kanarski otoci: Hrana je jeftina, evo što probati i gdje jesti na Tenerifeu

Kanarski otoci odličan su izbor za putovanje onima koji traže bliže destinacije u potrazi za suncem, a ujedno i jeftine. Ugodne temperature tijekom cijele godine od Kanara su stvorile cjelogodišnju destinaciju.

pročitaj više
Gastro
11341
03. ožujka 2024.
Foodie: TOP 25 destinacija u Americi ako volite jesti

SAD je prava destinacija za one željne dobrih američkih klasika, poput burgera i roštilja, ali i novotarija iz raznoraznih svjetskih kulinarskih tradicija. Čega god se zaželjeli, u SAD-u ćete sigurno to i pronaći.

pročitaj više
Gastro
19326
10. studenoga 2023.
Gastro Pariz: TOP 10 restorana s najboljim pogledom

Pogledajte kojih TOP 10 pariških restorana trebate ciljati da bi, osim u vrhunskoj francuskoj kuhinji, uživali i u veličanstvenom pogledu na Grad svjetla.

pročitaj više
Gastro
12122
09. veljače 2022.
Rim: Najbolja pizza, sladoled, mozzarelle i fast-food s tjesteninama

Kada dođete u Rim primijetit ćete da su ulice pune restorana, a stolovi na terasama puni čak i usred zime. Nije hladno jer svuda rade vanjske grijalice. Stolovi su uvijek toliko maleni i zbijeni jedni do drugih da često imate osjećaj da ručate s nekim drugim do sebe.

pročitaj više
Gastro
7073
24. rujna 2021.
Gdje jesti u New Yorku: Hot-dogovi, cronuti, burgeri, pastrami sendviči, cupcakes i još mnogo toga što morate probati

Koji su najbolji restorani u New Yorku? Na to je pitanje teško odgovoriti zbog iznimno velikog izbora, ali i vašeg osobnog ukusa kod hrane. Stoga smo odlučili napraviti mini vodič kroz najbolja mjesta u New Yorku gdje možete pojesti dobru pizzu, burgere, pastrami, krafne, hot dogove, cupcakes ...

pročitaj više
Gastro
12195
13. ožujka 2020.
Recept za rezance Pad Thai

Ako ste ikada razgovarali s nekim tko je proputovao Aziju, sigurno ste često čuli izraz "Pad Thai". To je vrlo jednostavno a vrlo ukusno jelo, kojeg nikada nije dovoljno. Zato vam danas predstavljamo odličan recept koji će vam omogućiti da si te ukusne tajlandske rezance spremate sami kod ...

pročitaj više
up