Jeftino u TAJLAND

Kreni s nama jeftino na Tajland i provjeri zašto je ovo mjesto posebno. Egzotično voće, zabave na pješčanim plažama, ronjenje u plavom moru, drevni hramovi, kuhanje ‘pad thai-ja’… Tajland je sve to i još više od toga.

Polazak
Zagreb
Destinacija
Bangkok
Cijena
od 3.839 kn
Uvjeti?
*Ponuda vrijedi do 15.12.2019.
Ponuda vrijedi za SVE, bez obzira na status ili dob, uz uvjet:
  • da za željeni datum ima mjesta na letovima
Kada se putuje?

Vrijedi za putovanja koja nisu za vrijeme blagdana. Cijena ovisi o željenim datumima i mjestima u tarifi. Kontaktiraj naše iskusne agente koji će ti pronaći najbolju ponudu.

Nomago savjeti

Proputuj Tajland, Kambodžu i Vijetnam

11 dana | od 4.492 kn
Nudimo ti organiziranu turu kroz tri predivne azijske zemlje. U deset dobro iskorištenih dana vidjet ćeš sve od Tajlanda do Vijetnama; prometne ulice, smirenost ruralnog područja, ljetovalište na moru, život na rijeci, uličnu hranu, hramove Kambodže.. Više info ovdje

Free E-book

Preuzmi naš besplatni vodič za medeni mjesec

Rent-a-car

Najam automobila na destinaciji omogućava najveću fleksibilnost na putovanju. Za najam vozila možemo ti ponuditi najniže cijene na tržištu. Naši paketi uključuju različite usluge te su često znatno povoljniji od ponude na licu mjesta. Traži rent-a-car ovdje!

Smještaj

Najpovonjije cjiene smještaja možeš naći OVDJE, ili kontaktirati naše agente koji će ti pronaći najbolji smještaj prema tvojim željama.

Osiguranje

Osiguraj se kod nas i putuj bezbrižno. Odaberi osiguranje koje ti najviše odgovara.

Pročitaj: 

Rezervacija?

Nazovi besplatan broj 0800 1998 ili piši na travel@nomago.hr

VAŽNO

Cijene uključuju sve takse i pristojbe, izračunane 10.12.2019.

Cijena avio karte ovisi o raspoloživosti na letovima – uz uvjet da na željene datume ima mjesta u tarifi.

Cijena avio karte vrijedi na dan rezervacije! Rezervaciju treba realizirati u roku valjanosti rezervacije (1-3 dana). Unatoč rezervaciji cijene se mijenjaju ovisno o visini aerodormskih pristojbi te promjeni tečaja.

Aviokompanija ima pravo na promjenu cijene i reda letova bez prethodne najave. Cijena uključuje sve pristojbe ulaznih taksi u državu, osim turističkih taksi koje nisu dio avio karata.