Jeftino u OMAN

Gradovi Omana zadržavaju svoje tradicionalne čari, a vrijednosti beduina ostaju u srcu omanske dobrodošlice.

Neotkriveni biser kojeg često zovu ljepoticom Arapskog poluotoka zove te na istraživanje dubokih kanjona, duge obale s pješčanim plažama, ogromne pustinje i druženje s nasmijanim domaćinima uz ukusnu tradicionalnu hranu i zanimljive priče o povijesti i tradiciji.

Polazak
Ljubljana
Destinacija
Muscat, Oman
Cijena
od 3.099 kn
Uvjeti?

Ponuda vrijedi za SVE, bez obzira na status ili dob, uz uvjet:

  • da za željeni datum ima mjesta na letovima
Kada se putuje?

Vrijedi za putovanja koja nisu za vrijeme blagdana, školskih praznika i visoke turističke sezone. Cijena ovisi o željenim datumima i mjestima u tarifi. Kontaktiraj naše iskusne agente koji će ti pronaći najbolju ponudu.

Nomago savjeti

Rent-a-car 
Najam automobila na destinaciji omogućava najveću fleksibilnost na putovanju. Za najam vozila možemo ti ponuditi najniže cijene na tržištu. Naši paketi uključuju različite usluge te su često znatno povoljniji od ponude na licu mjesta. Traži rent-a-car ovdje!

Smještaj

Najpovonjije cjiene smještaja možeš naći OVDJE, ili kontaktirati naše agente koji će ti pronaći najbolji smještaj prema tvojim željama.
Osiguranje
Osiguraj se kod nas i putuj bezbrižno. Odaberi osiguranje koje ti najviše odgovara.
ture
Zanimljivosti Omana
8 dana ∣ od 12.293 kn
Rezervacija?

Nazovi besplatan broj 0800 1998 ili piši na travel@nomago.hr

VAŽNO

Cijene uključuju sve takse i pristojbe, izračunane 13.12.2019.

Cijena avio karte ovisi o raspoloživosti na letovima – uz uvjet da na željene datume ima mjesta u tarifi.

Cijena avio karte vrijedi na dan rezervacije! Rezervaciju treba realizirati u roku valjanosti rezervacije (1-3 dana). Unatoč rezervaciji cijene se mijenjaju ovisno o visini aerodromskih pristojbi te promjeni tečaja.

Aviokompanija ima pravo na promjenu cijene i reda letova bez prethodne najave. Cijena uključuje sve pristojbe ulaznih taksi u državu, osim turističkih taksi koje nisu dio avio karata.