Cool akcije

Jeftino u Meksiko

Drevna civilizacija, rajske plaže, nachosi, raznolikost boja, ronjenje, riba na roštilju, kuća Pabla Escobara – sve to i još više skriva predivan Meksiko!

Polazak
Zagreb
Destinacija
Cancún
Cijena
od 719 €
Uvjeti?

Ponuda vrijedi za SVE, bez obzira na status ili dob, uz uvjet da za željeni datum ima mjesta na letovima.

Ponuda vrijedi od 21. 5. do 4. 6. 2024.!

Kada se putuje?

Vrijedi za putovanja od 1. 11. 2024. do 26. 3. 2025., s iznimkom za vrijeme novogodišnjih blagdana. Cijena ovisi o željenim datumima i mjestima u tarifi i ne vrijedi za blagdane. Kontaktiraj naše iskusne agente koji će ti pronaći najbolju ponudu.

 

Hoteli

Najpovoljnije cijene smještaja možeš naći OVDJE, ili kontaktiraj naše agente koji će ti pronaći najbolji smještaj prema tvojim željama.

Rent-a-car

Za najam vozila možemo ti ponuditi najniže cijene na tržištu koje ćeš pronaći  OVDJE!

Osiguranje

Za bezbrižno putovanje preporučujemo da ugovoriš putno osiguranje. Provjeri putna osiguranja i osiguranja od rizika otkaza putovanja OVDJE.

Rezervacija?

Nazovi besplatan broj 0800 1998 ili piši na travel@nomago.hr

VAŽNO

Cijene uključuju sve takse i pristojbe, izračunane 22. 5. 2024.

 

Cijena avio karte ovisi o raspoloživosti na letovima – uz uvjet da na željene datume ima mjesta u tarifi.

 

Promjena datuma avio karte je moguća. 

 

Cijena avio karte vrijedi na dan rezervacije! Rezervaciju treba realizirati u roku valjanosti rezervacije (1-3 dana). Unatoč rezervaciji cijene se mijenjaju ovisno o visini aerodromskih pristojbi te promjeni tečaja.

 

Aviokompanija ima pravo na promjenu cijene i reda letova bez prethodne najave. Cijena uključuje sve pristojbe ulaznih taksi u državu, osim turističkih taksi koje nisu dio avio karata.

Kod leta

ATK