Jeftino u LISABON

Otvoreni Portugalci te očekuju toplijom klimom, odličnom hranom i vinom, bogatom arhitekturom i brojnim mjestima za uživanje u Lisabonu, prekrasnom gradu koji se cijelu godinu kupa u Atlantskom oceanu! Nemoj previše razmišljati, nego kupi avio kartu!

Polazak
Zagreb
Destinacija
Lisabon
Cijena
od 1.699 kn
Uvjeti?
Ponuda vrijedi za SVE, bez obzira na status ili dob, uz uvjet:
da za željeni datum ima mjesta na letovima
Kada se putuje?

Cijena ovisi o željenim datumima i mjestima u tarifi. Kontaktirajte naše iskusne agente, koji će vam pronaći najbolju ponudu.

Nomago savjeti

Rent-a-car:
Najam automobila na destinaciji omogućava najveću fleksibilnost na putovanju. Za najam vozila možemo vam ponuditi najniže cijene na tržištu. Naši paketi uključuju različite usluge te su često znatno povoljniji od ponude na licu mjesta. Traži rent-a-car ovdje!

Osiguranje
Osiguraj se kod nas i putuj bezbrižno. Odaberi osiguranje koje ti najviše odgovara.

 

Pročitajte:
Rezervacija?

Nazovi besplatan telefon 0800 1998 ili piši na travel@nomago.hr

VAŽNO

Cijene uključuju sve takse i pristojbe, izračunane 20.05.2019.

Cijena avio karte ovisi o raspoloživosti na letovima – uz uvjet da na željene datume ima mjesta u tarifi.

Cijena avio karte vrijedi na dan rezervacije! Rezervaciju treba realizirati u roku valjanosti rezervacije (1-3 dana). Unatoč rezervaciji cijene se mijenjaju ovisno o visini aerodormskih pristojbi te promjeni tečaja.

Avio kompanija ima pravo na promjenu cijene i reda letova bez prethodne najave. Cijena uključuje sve pristojbe ulaznih taksi u državu, osim turističkih taksi koje nisu dio avio karata.