Cool akcije

Jeftino u Kazahstan

Deveta najveća zemlja svijeta nudi najveće pustolovne avanture, bilo planinarenje u visokim planinama i zelenim dolinama Tian Shan-a, traganje za divljim životinjama, uživanje u domaćem gostoprimstvu u seoskim pansionima ili istraživanje gradova koji podsjećaju na Europske metropole.

 

Polazak
Zagreb
Destinacija
Almaty, Kazahstan
Cijena
od 471 € ( 3.548,75 kn )
Uvjeti?

Ponuda vrijedi za SVE, bez obzira na status ili dob, uz uvjet da za željeni datum ima mjesta na letovima.

  • Povratna avio karta iz Zagreba za Nur-Sultan od 491 € / 3.699,44 kn
Kada se putuje?

Cijena ovisi o željenim datumima i mjestima u tarifi i ne vrijedi za blagdane. Kontaktiraj naše iskusne agente koji će ti pronaći najbolju ponudu.

Hoteli

Najpovoljnije cijene smještaja možeš naći OVDJE, ili kontaktiraj naše agente koji će ti pronaći najbolji smještaj prema tvojim željama.

Rent-a-car

Za najam vozila možemo ti ponuditi najniže cijene na tržištu koje ćeš pronaći  OVDJE!

Osiguranje

Za putovanja u novim vremenima preporučujemo kombinaciju Europskog osiguranja – rizika od otkaza putovanja koje pokriva otkaz putovanja i u slučaju zaraze s COVID-19 te putnog osiguranja CareMed Premium koje pokriva i troškove liječenja od COVID-19. Saznaj više OVDJE.

Rezervacija?

Nazovi besplatan broj 0800 1998 ili piši na travel@nomago.hr

VAŽNO

Cijene uključuju sve takse i pristojbe, izračunane 24.02.2022.

 

Cijena avio karte ovisi o raspoloživosti na letovima – uz uvjet da na željene datume ima mjesta u tarifi.

 

Promjena datuma avio karte je moguća. 

 

Cijena avio karte vrijedi na dan rezervacije! Rezervaciju treba realizirati u roku valjanosti rezervacije (1-3 dana). Unatoč rezervaciji cijene se mijenjaju ovisno o visini aerodromskih pristojbi te promjeni tečaja.

 

Aviokompanija ima pravo na promjenu cijene i reda letova bez prethodne najave. Cijena uključuje sve pristojbe ulaznih taksi u državu, osim turističkih taksi koje nisu dio avio karata.

Kod leta

ATK-CL i ATK-CV