Jeftino u Istanbul

Kupuj na velikom bazaru, uživaj u pogledu na Aja Sofiju, zaplovi kroz Bospor, a navečer se opusti uz shishu i turski čaj! Poleti u Istanbul s Turkish Airlinesom.

Polazak
Zagreb
Destinacija
Istanbul
Cijena
od 899 kn
Uvjeti

Ponuda vrijedi za SVE, bez obzira na status ili dob, uz uvjet da za željeni datum ima mjesta na letovima.

  • Ponuda vrijedi do 30.09.2020.

 

Kada se putuje?

Vrijedi za putovanja do 31.03.2021. osim u vrijeme blagdana. Cijena ovisi o željenim datumima i mjestima u tarifi. Kontaktiraj naše iskusne agente koji će ti pronaći najbolju ponudu.

Nomago savjeti

Hoteli

Preporučujemo hotel s 4* u samom središtu Istanbula od 243 kn za noćenje s doručkom za 2 osobe.

Antis Hotel – Special Class

terrace antis hotel

hotel antis room

Najpovoljnije cijene smještaja možeš naći OVDJE, ili kontaktiraj naše agente koji će ti pronaći najbolji smještaj prema tvojim željama.

Rent-a-car

Najam automobila na destinaciji omogućava najveću fleksibilnost na putovanju. Za najam vozila možemo ti ponuditi najniže cijene na tržištu. Naši paketi uključuju različite usluge te su često znatno povoljniji od ponude na licu mjesta. Traži rent-a-car ovdje!

Osiguranje

Osiguraj se kod nas i putuj bezbrižno. CareMed Premium osiguranje pokriva troškove liječenja od COVIDA-19. Provjeri i naša ostala putna osiguranja te odaberi koje ti najviše odgovara.

Rezervacija?

Nazovi besplatan telefon 0800 1998 ili piši na travel@nomago.hr

VAŽNO

Cijene uključuju sve takse i pristojbe, izračunane 09.09.2020.

Cijena avio karte ovisi o raspoloživosti na letovima – uz uvjet da na željene datume ima mjesta u tarifi.

Cijena avio karte vrijedi na dan rezervacije! Rezervaciju treba realizirati u roku valjanosti rezervacije (1-3 dana). Unatoč rezervaciji cijene se mijenjaju ovisno o visini aerodromskih pristojbi te promjeni tečaja.

Promjena karte moguća.

Aviokompanija ima pravo na promjenu cijene i reda letova bez prethodne najave. Cijena uključuje sve pristojbe ulaznih taksi u državu, osim turističkih taksi koje nisu dio avio karata.