Cool akcije

Jeftino na Kubu

Odlične cijene avio karata za Kubu, zemlju old-timera, živih boja, Fidela Castra i Che Guevare. Zapleši salsu u stilu Buona Viste te odmori na plaži s mojitom u ruci.

Polazak
Zagreb
Destinacija
Havana
Cijena
od 4.469 kn
Uvjeti?

Ponuda vrijedi za SVE, bez obzira na status ili dob, uz uvjet da za željeni datum ima mjesta na letovima.

 

Kada se putuje?

Vrijedi za putovanja od 4. mjeseca 2022. Cijena ovisi o željenim datumima i mjestima u tarifi. Ne vrijedi za blagdane. Kontaktiraj naše iskusne agente koji će ti pronaći najbolju ponudu.

Nomago savjeti

VIZA ZA KUBU

Napravi vizu za Kubu kod nas po cijeni od 265/300 kn!

Hoteli

Najpovoljnije cijene smještaja možeš naći OVDJE, ili kontaktiraj naše agente koji će ti pronaći najbolji smještaj prema tvojim željama.

Rent-a-car

Za najam vozila možemo ti ponuditi najniže cijene na tržištu koje ćeš pronaći  OVDJE!

Osiguranje

Za putovanja u novim vremenima preporučujemo kombinaciju Europskog osiguranja – rizika od otkaza putovanja koje pokriva otkaz putovanja i u slučaju zaraze s COVID-19 te putnog osiguranja CareMed Premium koje pokriva i troškove liječenja od COVID-19. Saznaj više OVDJE.

Tura

Otkrivanje Kube
10 dana |  od 5.999 kn

 

Najbolje na Kubi

15 dana | od 13.875 kn

Prošetaj povijesnim ulicama Havane, posjeti netaknutu karipsku obalu, istraži gradove koje je UNESCO uvrstio na popis svjetske baštine, doživi zanimljivu kolonijalnu povijest te glazbu i ples po kojem je Kuba poznata. Zaroni u fascinantni podvodni svijet Zaljeva svinja te se pripremi na očaravajuće otkrivanje planinskog područja u okolici grada Baracoa. Posjeti koljevku salse i uživi se u nenadmašivu atmosferu Trinidada… Više info ovdje

Rezervacija?

Nazovi besplatan broj 0800 1998 ili piši na travel@nomago.hr

VAŽNO

Cijene uključuju sve takse i pristojbe, izračunane 19.11.2021.

 

Cijena avio karte ovisi o raspoloživosti na letovima – uz uvjet da na željene datume ima mjesta u tarifi.

 

Promjena datuma avio karte je moguća. Pun povrat novca u slučaju otkaza moguć.

 

Cijena avio karte vrijedi na dan rezervacije! Rezervaciju treba realizirati u roku valjanosti rezervacije (1-3 dana). Unatoč rezervaciji cijene se mijenjaju ovisno o visini aerodromskih pristojbi te promjeni tečaja.

 

Aviokompanija ima pravo na promjenu cijene i reda letova bez prethodne najave. Cijena uključuje sve pristojbe ulaznih taksi u državu, osim turističkih taksi koje nisu dio avio karata.

Kod leta

AAF-CLG