Cool akcije

Jeftino na Kubu

Odlične cijene avio karata za Kubu, zemlju old-timera, živih boja, Fidela Castra i Che Guevare. Zapleši salsu u stilu Buona Viste te odmori na plaži s mojitom u ruci.

Polazak
Venecija
Destinacija
Havana
Cijena
od 3.299 kn
Uvjeti?

Ponuda vrijedi za SVE, bez obzira na status ili dob, uz uvjet da za željeni datum ima mjesta na letovima.

  • Letovi iz Zagreba od 4.720 kn
Kada se putuje?

Vrijedi za putovanja do 07.08.2022. i od 09.09.2022 do 17.12.2022. Cijena ovisi o željenim datumima i mjestima u tarifi. Ne vrijedi za blagdane. Kontaktiraj naše iskusne agente koji će ti pronaći najbolju ponudu.

VIZA ZA KUBU

Napravi vizu za Kubu kod nas po cijeni od 265/300 kn!

Hoteli

Najpovoljnije cijene smještaja možeš naći OVDJE, ili kontaktiraj naše agente koji će ti pronaći najbolji smještaj prema tvojim željama.

Rent-a-car

Za najam vozila možemo ti ponuditi najniže cijene na tržištu koje ćeš pronaći  OVDJE!

Osiguranje

Za putovanja u novim vremenima preporučujemo kombinaciju Europskog osiguranja – rizika od otkaza putovanja koje pokriva otkaz putovanja i u slučaju zaraze s COVID-19 te putnog osiguranja CareMed Premium koje pokriva i troškove liječenja od COVID-19. Saznaj više OVDJE.

Tura

Otkrivanje Kube
10 dana |  od 5.999 kn

 

Najbolje na Kubi

15 dana | od 13.875 kn

Prošetaj povijesnim ulicama Havane, posjeti netaknutu karipsku obalu, istraži gradove koje je UNESCO uvrstio na popis svjetske baštine, doživi zanimljivu kolonijalnu povijest te glazbu i ples po kojem je Kuba poznata. Zaroni u fascinantni podvodni svijet Zaljeva svinja te se pripremi na očaravajuće otkrivanje planinskog područja u okolici grada Baracoa. Posjeti koljevku salse i uživi se u nenadmašivu atmosferu Trinidada… Više info ovdje

Rezervacija?

Nazovi besplatan broj 0800 1998 ili piši na travel@nomago.hr

VAŽNO

Cijene uključuju sve takse i pristojbe, izračunane 05.01.2022.

 

Cijena avio karte ovisi o raspoloživosti na letovima – uz uvjet da na željene datume ima mjesta u tarifi.

 

Promjena datuma avio karte je moguća. Pun povrat novca u slučaju otkaza moguć.

 

Cijena avio karte vrijedi na dan rezervacije! Rezervaciju treba realizirati u roku valjanosti rezervacije (1-3 dana). Unatoč rezervaciji cijene se mijenjaju ovisno o visini aerodromskih pristojbi te promjeni tečaja.

 

Aviokompanija ima pravo na promjenu cijene i reda letova bez prethodne najave. Cijena uključuje sve pristojbe ulaznih taksi u državu, osim turističkih taksi koje nisu dio avio karata.

Kod leta

AIB-CA