Cool akcije

Jeftino na FARSKE OTOKE

Posjeti državu koja nema semafore i drveća, ali zato ovce nadmašuju broj stanovnika, javni prijevoz je besplatan a krovovi kuća su zeleni i obrasli travom. Tko ne bi želio posjetiti ovaj pravi mali raj?

Polazak
Ljubljana
Destinacija
Farski otoci
Cijena
od 316 €
Uvjeti?

Ponuda vrijedi za SVE, bez obzira na status ili dob, uz uvjet:

  • da za željeni datum ima mjesta na letovima
Kada se putuje?

Vrijedi za putovanja do 22.06.2020., ne vrijedi za vrijeme blagdana, školskih praznika i visoke turističke sezone. Cijena ovisi o željenim datumima i mjestima u tarifi. Kontaktiraj naše iskusne agente koji će ti pronaći najbolju ponudu.

Nomago savjeti

InterCity

Treba ti prijevoz do Ljubljane? Rezerviraj kartu OVDJE

Rent-a-car

Najam automobila na destinaciji omogućava najveću fleksibilnost na putovanju. Za najam vozila možemo ti ponuditi najniže cijene na tržištu. Naši paketi uključuju različite usluge te su često znatno povoljniji od ponude na licu mjesta. Traži rent-a-car ovdje!

Smještaj

Najpovonjije cjiene smještaja možeš naći OVDJE, ili kontaktirati naše agente koji će ti pronaći najbolji smještaj prema tvojim željama.

Osiguranje

Osiguraj se kod nas i putuj bezbrižno. Odaberi osiguranje koje ti najviše odgovara.

Rezervacija?

Nazovi besplatan broj 0800 1998 ili piši na travel@nomago.hr

VAŽNO

Cijene uključuju sve takse i pristojbe, izračunane 27.12.2019.

Cijena avio karte ovisi o raspoloživosti na letovima – uz uvjet da na željene datume ima mjesta u tarifi.

Cijena avio karte vrijedi na dan rezervacije! Rezervaciju treba realizirati u roku valjanosti rezervacije (1-3 dana). Unatoč rezervaciji cijene se mijenjaju ovisno o visini aerodromskih pristojbi te promjeni tečaja.

Aviokompanija ima pravo na promjenu cijene i reda letova bez prethodne najave. Cijena uključuje sve pristojbe ulaznih taksi u državu, osim turističkih taksi koje nisu dio avio karata.