Jeftino na NOVI ZELAND

Zemlja nestvarnih pejzaža, vjetra, tirkizno plavih jezera, fjordova i poznatih filmskih lokacija.

Polazak
Zagreb
Destinacija
Auckland, Novi Zeland
Cijena
od 7.099 kn
Uvjeti?
*Ponuda vrijedi do 30.09.2020.
Ponuda vrijedi za SVE, bez obzira na status ili dob, uz uvjet:
  • da za željeni datum ima mjesta na letovima
Kada se putuje?

Vrijedi za putovanja od 05.01. do 20.01.202., od 12.02. do 29.02.2020., od 01.11. do 06.12.2020. i od 05.01. do 31.01.2021. Cijena ovisi o željenim datumima i mjestima u tarifi. Kontaktiraj naše iskusne agente koji će ti pronaći najbolju ponudu.

Nomago savjeti:

Smještaj

Najpovonjije cjiene smještaja možeš naći OVDJE, ili kontaktirati naše agente koji će ti pronaći najbolji smještaj prema tvojim željama.

NEOBIČNI HOTELI: The Hobbit Motel, Novi Zeland

Hobitski hotel se nalazi u Woodlyn Parku  u Waitonu i na prvi pogled odaje neku domaću toplu atmosferu doma. Prvi svjetski hobitski hotel ima taj fantastični tolkienovski izgled, vjerojatno zbog okruglih prozora koji izgledaju kao ogromne špijunke na vratima. Iako se može činiti malenim izvana, sobe hotela su zaista prostrane, i u njim može boraviti do 6 ljudi. Čitav kompleks je izgrađen od polistirenskih blokova koji se zimi  lako zagrijavaju, a ljeti brzo hlade.

PRIJEVOZ:

Nema boljeg načina za obilazak prirodnih atrakcija zemlje Novog Zelanda od kampera koji pruža najveću fleksibilnostSaznaj više..
Kiwi Experience
Uz Kiwi kartu posjetit ćeš skrivene kutke sjevernog i južnog otoka te doživjeti Novi Zeland na najopušteniji način. Više info…
Vlakom po Novom Zelandu
Karta Scenic Flexi Pass i Scenic Rail Pass omogućava ti putovanje željeznicama Novog Zelanda, prema ritmu koji ti odgovara i cijenama dostupnima za tvoj džep. Više info…

Osiguranje

Osiguraj se kod nas i putuj bezbrižno. Odaberi osiguranje koje ti najviše odgovara.

Rezervacija?

Nazovi besplatan broj 0800 1998 ili piši na travel@nomago.hr

VAŽNO:

Cijene uključuju sve takse i pristojbe, izračunane 10.01.2020.

Cijena avio karte ovisi o raspoloživosti na letovima – uz uvjet da na željene datume ima mjesta u tarifi.

Cijena avio karte vrijedi na dan rezervacije! Rezervaciju treba realizirati u roku valjanosti rezervacije (1-3 dana). Unatoč rezervaciji cijene se mijenjaju ovisno o visini aerodromskih pristojbi te promjeni tečaja.

Avio kompanija ima pravo na promjenu cijene i reda letova bez prethodne najave. Cijena uključuje sve pristojbe ulaznih taksi u državu, osim turističkih taksi koje nisu dio avio karata.